Grand Prix drömmar!

Är sjukt trött just nu. Har absolut varit en händelserik helg, men det gillar ju jag, när det händer grejer liksom! Som vanligt blir sovtimmarna lidandes och därav min trötthet just nu. Sova kan man ju göra i graven sen...

Avslutade en fullspäckad helg med hoppning på Globen imorse. Det är alltid lika fantastiskt och motivationen slår som vanligt i Globentaket varje år när prisutdelningen till Grand Prixen hålls. I år var det Casall la silla som gav mig rysningar, vilken fantastisk häst! Rolf-Göran är ju inte så pjåkig han heller... Eller rättare sagt, han är i en klass för sig! Otroligt kul att se.

Som vanligt lämnade jag Globenarenan med en beslutsamhet om att "jag SKA rida i Globen". Det är samma sak varje år... Beslutsamheten tonas dock ned väldigt snart igen då jag åter igen inser hur svårt det är att slå sig fram i den här sporten. Men va fan, drömma går ju alltid! 


Bring it Softlaina!




Linis is back!

Jag red Lina för första gången efter vilan idag. Det var otroligt kul! Hon började med att tävla med Goose och Maav om vem som skulle komma först ner till ridhuset. Eftersom de andra två inte var med (framförallt inte Maav som segade ner till ridhuset likt en sköldpadda...) vann hon överlägset. Väl inne i ridhuset ville hon helst av allt bara galoppera hela tiden. Supernice att få rida min absolut ambitiösaste häst igen <3

Hoppade även lite med Junior. Han slog rekord idag då han lätt som en plätt tog sig över ett räcke på 70 cm, självklart bytte han även till rätt galopp efter hindret. Världens finaste 3åring!

Ikväll blir det festligheter på Globen igen och imorgon ska jag dit och se morgonens hoppning och heja på Helena såklart! Riktigt grymt föressten att Chamonix vann pris på ryttargalan i torsdags. Hon är verkligen morgondagens häst och jag kommer ihåg att Helena sa det till mig redan när hon precis fyllt 7. Det var i Högbo och Helena visste redan då att det var en häst att räkna med. Kul!


Själv så tror jag mycket på den här hästen.


Ryttargalan 09

Jag och Ida anlände sent till Ryttargalan igår. Körde på Globen några timmar för att sedan sluta upp på Village med ett 20tal andra partyglada galamänniskor. Det är få som kan festa som ryttarfolk. Grym kväll!!!


Osams med en Blender...

Några tips till dig som har en så kalla Blender:

* Kör inte bröd i den - då börjar den brinna!


* Kör inte för varma vätskor i den - då spricker den, vätskan flyr och du får brännskador.



Tips till dig som tänkt att köpa en:

* Låt bli!





Lika som bär...?

I måndags kollade jag Desperate då en ny karaktär dök upp i serien. Trodde först att det var David Johansson !! Mycket må hända på i Wisteria Lane men jag tycker nog att gränsen är nådd när folk man känner helt plötsligt dyker upp... Haha.


 
Austin - David - David - Austin?
 


Parkeringsböter!!!

På tisdagar är det städning på våran gata vilket gör att alla bilar måste flyttas ifrån vägen. Om bilarna inte flyttas bestraffas det med en otrevlig P-bot.

Gårdagens problem för mig var att jag hade en av hästbilarna ståendes på gatan och hade ingen möjlighet att flytta på den då jag var billös på jobbet och efter arbetsdagens slut var jag tvungen att med tåg snabbt ta mig till skolan och lämna in min uppsats innan deadline rann ut. Jag fick helt enkelt acceptera att jag skulle få böter...

Skapligt irriterande var det att se lappen på bilrutan när jag kom hem... Eftersom jag inte kunde känna någon vidare dragningskrafft till P-boten lät jag den sitta kvar bakom torkarbladet under natten, den kunde gott frysa lite!!

Imorse klockan halv 7 när jag skulle köra hästbilen till gården såg jag att det inte alls var någon P-bot, utan istället ett vanligt, randigt A4-papper som någon rivit ur ett block. På lappen stod det: OBS! Bilen är trasig, flyttas senare idag 24/11.

Hahaha den handstilen kunde jag inte ta fel på. Det var min pappa som skrivit lappen som räddat mig ifrån en otrevlig böter... Thanks dad! Jag tog bort lappen, satte mig i den trasig bilen och rullade hemmåt, sjukt nöjd ;) 

Knät är nu åter i funktion.

Jag är otroligt lättad över att jag nu kan jogga igen! Har haft problem med mitt högra knä sedan jag blev översprungen i augusti, men nu känner jag inte av det alls. Gryyymt!


Klädsel i Dubai!

I januari fyller min pappa 50 år och vi kommer då att åka till Dubai!

Det finns dock en jobbig liten detalj... Kulturen eller religionen eller vad man nu klassar det som har en viktig regel... Burkan på liksom! Haha riktigt så illa är det inte men inga kläder som slutar ovanför knäna eller axlarna accepteras. Alltså inga shorts, kjolar, klänningar, linnen, tubtoppar and you name it... Sköööört då jag bara har sådana sommarkläder, man är ju liksom livrädd för bondbränna!!

Istället för snygga sommarklänningar blir det t-shirts med tillhörande sarong?? Haha fy fan! På ett sätt kan jag inte förstå varför de har krav likt dessa när vi accepterar heltäckande tältklädsel i vårat land... Men jag antar att det inte är någonting att argumentera emot. Jag får helt enkelt bara acceptera det och klä mig som en tant. 

Långkjol eller inte, jag ser väldigt mycket fram emot det, grymt att börja året med en paradisresa. Weeei!

 

Do you remember?

I've been thinking about you
And how we used to be then
Back when we didn't have to live we could start again

There's nothing left to say
Don't waste another day
Just you and me tonight
Everything will be okay
If it's alright with you then it's alright with me
Baby let's take this time let's make new memories


Do you remember do you, remember do you remember
All of the times we had
Do you remember do you, remember do you remember
All of the times we had
Let's bring it back!

Fruktansvärt bra låt, bäst just nu!


Vill träna nu nu nu!!!

Alla mina hästar vilar just nu utom Junior och det är fruktansvärt tråkigt att inte få rida ordentligt, inget ont om JR men det är liksom inte samma sak att rida 3åring som att rida en äldre tävlingshäst...

Saknar framförallt att rida och hoppa Hermione!! Det är det jag saknar mest, den hästen är ju helt fantastisk! Av alla hästar jag någonsin ridit är hon den absolut roligaste... Hon har ett driv, en vilja och ett klipp från backen som passar mig perfekt!

Saknar även att få tävla Lina, hon är så otroligt skärpt vid tävling och när man sitter på henne växer ens självförtroende från 7 till 10 från första uppvärmningssprånget!

Hijo har jag ju precis ställt av, så honom har jag inte hunnit sakna att rida än. Ska jag vara ärlig så är det rätt skönt att han vilar just nu då man oftast får massa attitydsproblem på köpet när man sätter sig upp (i och för sig kan man få dem även från marken ibland...). Jag måstye dock poängtera det att han har växt väldigt mycket under senaste året och sköter sig faktist bättre och bättre även om han fortfarande lever efter mottot "Inte lätt att vara ödmjuk, när man vet att man är bäst..."


Världens bästa Hermione!


Idol är en besvikelse...

Såg precis Idol och jag kan inte förstå hur svenska folket kunde tillåta att Erik hamnade i utslagningen? Och mot Reza som är min personliga 2a, då efter Erik.

Enligt mig är Kalle och Mariette grymma men lite begränsade för att kunna vinna och Tove är duktig men med en inställning att "jag är sötast i sverige" och en ödmjukhet som istället är begränsad!! Erik och Reza har allt till skillnad från de övriga tre.

Först röstade ni ut Rabih och nu höll Erik på att åka ut... Fy fan för er som tittar på fredagarna!!!


New moon - lite utan en besvikelse.

 The Twilight - New moon


Jag var och såg New moon igår. New moon som är efterföljaren till filmen Twilight som gjorde ett sådant stort intryck på mig... Tyvärr var inte New moon alls i samma klass som den första filmen.
Jag hade såklart höga förväntningar vilket gjorde att jag var aningens besviken när jag lämnade den fullproppade biografen efter midnatt igår. Edward var vaken lika snygg eller charmig som i Twilight men däremot hade Jacob, som i ettan gestaltar en liten indianpojke växt och förvandlats till värsta hunken vilket gjorde att Edward istället såg blek och tanig ut...

Sedan förvandlades historien från att kännas realistisk i Twilight till att bli rena rama fantasy-filmen i New moon. TRÅKIGT!!! Nu tror jag inte längre på vampyrer... Fantasy kan ju vara bra, men i filmer som Harry potter, i New moon blev det bara larvigt!

Okej ni som inte vill veta slutet bör inte läsa det här... New moon var faktiskt grym från början till lite längre än mitten, men i slutet spårade den, vilket gjorde att betyget drogs ned rejält. Sista scenen var urlarvig när Edward frågar Bella om hon vill gifta sig med honom... HAHA VA?? Från att ha varit en historia om förbjuden och omöjlig kärlek till att förvandlas till rena One tree hill-serien där folk ska gifta sig innan studenten?? NEJ NEJ NEJ!!!





Fridaaay

Junior är nog den klokaste hästen jag har har haft (möjligtvis att Kitt var ännu klokare, men han är å andra sidan en av de klokast individer jag någonsin träffat...). Junior är i alla fall den snällaste unghästen jag har haft, han har liksom inte försökt döda mig än... Grymt ju! Hoppade sockerbitshinder imorse och han skötte sig kanon, har en känsla av att han kommer bli lika het som mina andra hästar :)

Stallet är i alla fall avklarat för idag och jag ska plugga lite nu innan det är dags att göra sig iordning för kvällens clinic och middag med klubben! Efter det ska jag på födelsedagsfirande om inte middagen drar ut alltför mycket på tiden... Trevlig kväll att se fram emot. Tjiho!


Dra in klorna nu!!

Dra in klorna i vintertrafiken.




Den här reklamskylten kan man se lite här och var i Stockholm för tillfället. Moa tror att den är skapad för mig. Jag är skeptisk och tror att den snarare är skapad för Anna om den nu är framtagen för en viss person (vilket jag i och för sig tvivlar på...)

(OBS! Inget nytt om den stulna bilen, den står fortfarande kvar...)


Stöldgods på våran parkering?

Det stod en utländskregistrerad bil på våran gemensamma lägenhetsparkering imorse. En väldigt skum bil i grådassig färg och av äldre modell. Tror att den är Hollandsregisterard, en riktigt knarklangarbil helt enkelt! Anna tror att det är en stulen bil som någon bara har dumpat hos oss. Men jag vet inte riktigt om jag ska tro på Annas teori då man kanske skulle dumpa en snodd bil på ett ställe där den inte blir upptäckt...? Kanske i en skog eller i en sjö...? Inte på en lägenhetsparkering där folk irriterar sig på den och tycker att den ser scary ut!

Hoppas någon tar den därifrån snart, vill inte att min lilla bil ska hamna i dåligt sällskap liksom... 

Desperat säsong 2!

När det är mörkt och regningt ute och det mesta för tillfället känns otroligt meningslöst är det viktigt att ha saker att se fram emot... Små saker som gyller upp vardagen är ett exempelt. Tänk kortsiktigt!

Jag har senaste veckorna tänk att om jag klarar av jobbet, hästarna, träningen och skolan på ett bra sett får jag på kvällen sätta mig i soffan och se ett eller två avsnitt av Desperate housewifes.

Problemet är bara att säsong 1 som jag haft tillgång till har tagit slut, jag har med andra ord kollat klart på alla 5 skivor... Frågade Hanna (som är det trognaste Desperate-fan jag känner) om inte hon hade de senare boxarna.... Tyvärr svarade hon nej, men i och med att jag tog upp ämnet under mockningen, erbjöd sig plötsligt våran prao att jag kunde låna box 2 av henne!!

Grymt med praoelever i stallet :D Nu ska jag och Anna slå oss till ro och kolla säsong 2. Tjihoooo! 




sluttävlat för i år!

Sista tävlingshelgen år 2009 är nu avklarad. Fick som sagt 4 fel i fredagens 1,30 och sedan 8 fel i gårdagens 1,35 (där fick jag för att jag tidigare påstod att jag alltid får fyra fel...) Idag hoppade vi ytterligare en 1,35 och fick ett nedslag. Men Hijo gjorde trots det en strålande insats och bevisade att 1,35 inte är några som helst problem för honom.

Min lilla buse blir ju 7 år nästa år och kommer i och med det få ta sig an allt större uppgifter. Det ska bli otroligt spännande då jag tror på honom väldigt mycket :D Har även stora förhoppningar på min prinsessa Hermione som även hon fyller 7 år snart! 2010 blir alltså ett år att se fram emot!!


Hijo de la Casa


Hijo de la casa <3

 


Fina fina!!


fyrafelsdag, som vanligt...

Grrr!

Trött på 4 fel nu! Fick det i dagens 1,30 klass med Me Hijo och Moa fick samma antal fel i samma klass med Maav...

Skitpet är någonting som jag har fått drass med hela höstsäsongen. Alltid alltid alltid fyra fel, förutom i kval två på Breeders i oktober då jag fick åtta fel istället eftersom jag skulle kvalat till finalen om jag hållt mig till fyra. Det är väl självklart att jag skulle få åtta fel då när jag för en gång skull skulle nöjt mig med fyra... Aningens bitter nu va??

Kanske är det så att jag helt enkelt skulle satsa på att bli lite duktigare och prestera lite bättre istället? För att på så sätt byta ut fyrafelsrundorna mot felfria rundor... Tål att tänkas på det där. Man kan ju liksom inte alltid förlita sig på turen alla gånger!

Kanske blir det revansch imorgon, då jag åter igen sätter min fot i Södertälje. Ska då ta mig an en 1,35-klass, blir spännande eftersom H inte gjort så många klasser på den höjden :)


Hoppa högt Hijo!!


Sista tävlingshelgen!

Fredagen den 13... Och sista tävlingshelgen för i år!! Önska mig lycka till på otursdagen...


ÄLSKLING!


Bloggen!

Eftersom jag inte vet vilka som läser den här egentligen ganska osammanhängande bloggen kände jag att jag lika gärna kunde lägga ut den på facebook... Så nu är det gjort!

Det kom nämligen fram en tjej till Anna när hon stod i Spy bar-ingången förra veckan och påstod att hon kände igen henne. Hon visste Annas namn och att hon var roommate till mig! Anna blev rädd till en början men fick sedan förklarat för sig att tjejen i fråga brukade läsa min blogg!

Ganska kul faktiskt! Har själv varit med om att folk kommit fram, både på krogen och på andra ställen och påstått sig läsa sopowerless.blogg.se. Funny funny!

(Hoppas på lite kommentarer nu, eftersom folk tydligen kikar in då och då... ;))


Ana Banana!


Hysteri-influensa!

Galna kosjukan, fågelinfluensa, svininfluensan... Hur allvarliga är dessa sjukdomar egentligen? De två förstpresenterade inbringade panik hos en hel planet för att sedan blåsas bort med en havsbris. Den sistnämda har nu panikartat släppts lös och folk är mer eller mindre hysteriska.

Frågan är nu om man bör vaccinera sig eller inte. Jag tror faktist att jag håller mig till inte (!) då jag är livrädd för sprutor, inte vill bli sjuk genom att frivilligt spruta in svininfluensa i kroppen och hoppas att detta med svininfluensa ska blåsas bort likt kosjukan och fågelinfluensan.

Efter att ha läst journalistik i snart 2 år har jag även insätt det att media i allmänhet har en otrolig förmåga att blåsa upp saker och ting. Så än så länge är jag lugn i hysterin.

Hanna berättade att hon läst att 1 av 200 000 som insjuknar dör, alltså typ 0,0001 stycken (nu drog jag bara till med nått...) Jag hoppas att den där 0,0001 inte är jag... Det borde inte vara det eftersom jag än inte har drabbats av influensan och om jag oturligt nog skulle göra det så borde jag inte ligga i riskzon då jag inte har några övriga problem! (Jag tror inte att mitt cashewnöts-beroende räknas...).


Babyboooom

Oj oj vad veckan går fort... Redan lill-lördag liksom! Onsdag, som betyder bonde-söker-fru-kväll :) Danne skrev precis till mig på facebook och undrade vart Bonde skulle avnjutas ikväll, detta är dock inte helt klart än men någonting drar vi nog ihop i alla fall!

Igår var jag förresten på söderfika med Hanna, Frida och Tessi såklart. Alltid lika kul att träffas, vi var ju liksom de coola i klass 9B, haha ;) Blev förståss mycket snack om Tessi och hennes ifråndragning gällande vuxenpoäng jämte mot oss andra... Dags att släppa bomben för alla som inte redan vet...

THERESE SJÖBLOM ÄR GRAVID!!!!!

Kan erkänna att största chocken har lagt sig efter några månader i chocktillstånd... Det kommer att bli bra och jag är jätteglad för Tess skull!! Och jag hoppas att hon kan komma tillbaka och festa lite med mig i vår när bebben är lös. Saknar ju dig på utgångarna, Tessi!


En helg i bilder!

OKII dags för lite bilder ifrån helgen!! Har snott dem från Micki och Marnie...


Tillsammans med favvobrudarna och 25års-födelsedagsbarnet i Trånkan!


Maskerad hos Ströms!!
Här är the party crew... Micheal Jackson, Catwoman, Jack Sparrow och Poison Ivy!


Catwoman och någon form av Rocker. Alla trodde dock att Mackie var utklädd till bög...


Blondgirls-gang! Jane, sexy pilot, sexy cop, catwoman!


Lite utklädda nissar! Alla gick in till hundra procent med sina utstyrslar, sjukt kul!!


Sexy cop hånglade upp en Kizz-medlem...


Jag som Lady Gaga med kronan som jag vann ;)


Talibaner! Jag trodde dock att de var tagna direkt ur Jönsonligan på Mallorca...


Sistah körde!


Mitt barr i centrum på en dansgolvsbild där Jane visar oss djungeldansen!


Lady gaga tillsammans med Ragge! Haha udda kombination... 


Party People!! Lägg märke till Becks granne till höger i bild (HAHA!)


Fars dag!



Ååå Daddy cool! <3


Sjukt kul maskerad!

Haha hemma igen efter en grymt kul kväll!!! Tiden går verkligen fruktansvärt fort när man har roligt!!!! Tack Marie/Catwoman, Fredrik/Michael Jackson, Simon/Jack Sparrow, och Simons tjej för priset "Bästa utklädnad"!!!

Har haft rikitigt kul ikväll och kommer att behålla kronan tills nästa år och då dyka upp lite tidigare än till midnatt! PROMISE!!

Tack Mackie för förtroendet <3

Tack oxå Jesse "Chicken-movie-star-Hansson" för tarren <3

Nu ska jag och Lady Gaga gå och sova!! Night everybody <3 

Maskerad senare idag yeaah...

Sitter hos Mickans kille i Trånkan, han fyller tydligen år idag! Grattis grattis! Snart bär det av till Älvsjö igen, inte till Piggis utan till Ströms där det är maskeradferre ikväll. Själv ska jag försöka gestalta Lady Gaga ;) Haha bildbevis senare... Anna har förresten sminkat mig sjukt snyggt. Sjukt praktist med en roomie som kan sådana grejer, tjihii!

Party party party party party. BAH!

Klänning?

Kom precis hem... Jag och Moa har precis slagit på TVn och Idol. Eddie sjunger just precis nu och i ärlighetens namn, det låter förjävligt!! Synd för jag gillar Eddie ändå :S

Jag kommenterade precis att han har ett väldigt udda minspel och Moa svarade:

- Aa.. Men jag undrar mest varför han har klänning??


HAHA??


Missade tyvärr Rabih... 


Desperate housewifes

Vilken bissi bissi bissi dag det har varit idag!!! Sjukt skönt att äntligen få ta det lugnt :) Har lite att ta igen då Anna nu ligger fem avsnitt före mig på Desperat housewifes, blir till att krypa upp i soffan och förflytta sig till Wisteria Lane straaaaax (men först efter mammas pojkar ;)). BAH BAH BAH!


Gabriell Solis är min favorit!


Silly boy!


Blir så trött ibland! Trött på mig själv, trött på andra eller vissa, eller i alla fall en viss... Blä. Gav mitt nummer till en nisse i lördags, varför är ännu oklart... Men allvarligt, om någon frågar och man står där med sin egna mobil i handen är det så fruktansvärt svårt att säga nej... Eller?

Ofta ger jag ut fel nummer med flit, en ganska smart grej faktist! Dock går det inte att genomföra denna minicup om man håller sin egna mobil i handen, sjukt klantigt av mig...

Sedan i lördags har alltså min stackars mobil blivit bombarderad av sms. Sms som jag till en början svarade på, av artighetssjäl... När jag sedan inte orkade svara längre så fick jag ytterligare ett sms, även fast jag inte svarat på det innan. Sedan fick jag ett till.. och nu har jag fått ett tredje... Hmmm hallå, SLOW??

Detta är lika irriterande som när man inte får sms ifrån någon som man vill få sms ifrån!!! Det blir jag också trött på... Balansgång tack... Inte för lätt, inte för svårt, inte för lätt, inte för svårt...


Silly boy, silly boy
Why you acting silly boy?
Silly boy boy
Acting acting silly boy?





 


Hästig tisdag

En halvt händelselös tisdag. Jobb och plugg om vartannat och ikväll väntar ett stallmöte. Blir oftast inte så mycket vettigt sagt, vi fikar mest och pratar lite allmänt... Kan bli trevligt eftersom vi har så grymt bra hyresgäster :)

När jag ändå är inne i hästsnacket kan jag passa på att presentera min nya häst, Junior! En treåring som säkert är den absolut sötaste som någonsin vandrat på jorden. Otroligt söt!! Med Stakkato som pappa For Pleasure som morfar och kolsvart. Tyvärr är han lite liten, vilket i och för sig inte gör mig så mycket rent storleksmässigt, men självklart har en större häst lättare för sig när de blir äldre och ska hoppa stora banor...

J är inriden men var inte riden på över ett halvår när jag fick hem honom i mitten på oktober. Efter att tandläkarn dragit ut fem (!) tänder på honom kunde jag tillslut sitta upp i söndags. Det gick faktist bra, stackars lilla Junior var superspänd och rädd men gjorde trots det ingenting dumt. Har ju lärt mig sedan Canon att det bara är framåt som gäller på hyperspända 3åringar, så jag red fram fram fram och han slappnade så småning om av en aning, men inte helt... Vi jobbar vidare på det och jag hoppas även kunna hoppa in honom om en månad eller så för att sedan satsa på 4års-championaten i vår.



Halloween-pics

Pics från i lördags :)


me myself and I


j
Tessi, Micki, Patti


Pattie goes Lady Gaga


Pattie and the crew


SnyggPalmen!


Missfoster till kanelbullar.

Vi ska ha stallmöte imorgon så jag skulle vara duktig och skulle baka bullar igår...

Hade fixat alla ingredienser och rörde ihop dem på ett godkänt sätt. Lät sedan degen jäsa under duk, än så länge alla rätt. Jag ställde därefter Annas äggklocka som dagen till ära användes till det som den är till för, ringa när någonting lagat är färdigt. I vanliga fall används bara äggklockan när det är dags för hårfärgning hemma hos oss...

När degen sedan jäst klart så var det bara det roliga kvar, att göra bullarna. Problem startade dock då jag insåg att jag inte hade någon sådan där... eh... kavel. Hur bakar man bullar utan kavel??

Jag gjorde trots det så gott jag kunde och fick ändra min plan en aning, det fick istället bli någon form av släkting till kanelbullen, kanelbollar ungefär... De blev verkligen sjukt stora och fula, riktiga missfoster till bullar. 

Berättade om händelsen för Hanna imorse och hon undrade då:

- Men varför tog du inte bara en pet-flaska och kavlade med?

HAHA åå tänk om man kunde tänka så långt, att man kunde använt något alternativt istället för en kavel... Det är nog trots allt som folk brukar säga, mitt mörka hår är bara en fasad, i grund och botten är jag trots allt blond och kommer troligtvis få fortsätta vara det livet ut. 'Suck'.   


Naturlig hårfärg


Tessi 23


Grattis på födelsedagen älskade vän!


Halloween!

Hahaha. Har precis vaknat upp efter en grymt rolig kväll! Halloween är verkligen en högtid som passar mig, samtidigt som den inte gör det eftersom jag oftast är rädd som en hare...

Började med att några monster, antagligen barn, knackade på våran ytterdörr vilket skrämde slag på mig! Jag stod precis vid hallföstret, det var ljust inne och mörkt ute och så såg jag att det stod två läskiga varelser utanför. Jag blev livrädd och sprang in i köket för att sedan stanna där i kanske tio minuter, tills de lämnat våran trapp. Efter det kände jag mig elak, det var ju bara barn... Eller? By the way blev tuffa Anna minst lika rädd...

Skrattattack nummer två dök upp på båten Patricia, där vi hade en sen födelsedagsmiddag för Tessi. Min vän Patricia anlände sist och kramade oss andra när hon dök upp. Hon kramade även hovmästaren då hon trodde att det var Henkes kompis (Ni skulle sett våra miner när detta skedde HAHAHAHAHA VA GÖR HON????). Fruktansvärt roligt och jag tror även att den främmade killen tyckte det!

Senare på kvällen lämnade alla utom me and Pattie. Vi körde fram till två-halv tre med alla utklädda varelser. Själva var vi oxå utklädda, inte till någon speciellt men ändå med en touch av vampyrkänsla... Föressten så var killen i dörren fruktansvärt söt, lik Edward i Twilight. Vem är han??



 

RSS 2.0