Lusselusse

Jag och Moa (även kallad Lampis efter han i Pinoccio) har bakat lussebullar framför idol denna kväll. Att baka lussebullar är ungefär som att måla, sjukt kul första 5-10 minuterna sen önskar man att man bara kunde lämna skiten och göra något heeelt annat. Efter ett antal knådade bullar börjar det bli riktigt tråkigt och man får ont i magen eftersom man inte kan låta bli att äta av den ojästa degen, urk....
Mitt nästa problem blir att hålla mig ifrån bullarna när de väl är klara, har ju på äldre dagar bestämt mig för att bli mer hälsosam... Det här funkar inte, måste bli seriös nu, helst innan jag ser ut som barbamamma ;) 

Sen en sak till, Marie Picasso, namnet säger allt. G-R-Y-M-!

image59
image60
Love ya little sis!


tomhet

Det känns bara sorgligt allting. Man får sig verkligen en tankeställare. Allt kommer inte finnas för alltid, man måste försöka glädjas åt det man har, man vet aldrig när man kommer att förlora det.
Det är svårt att ta tillvara på varje dag, timme, minut... Försöka glädjas åt det man har och inte tänka så mycket  på det man har förlorat eller det man aldrig har haft eller det man aldrig kommer få. Det är svårt. 

 

think twice, it's just another day for you and me in paradise


RIP Picca

Hälsa min älskade Jacksonville i trappalanda <3


image57
Jag kommer sakna dig, Picadoren


image58
Jacksonville <3




en virrpanna?

En annorlunda morgon. Även fast jag egentligen började kl. 10.00 idag så ringde klockan 06.20 som vanligt, var tvungen att fixa lite i stallet innan skolan. När jag entligen var klar och redan hade bråttom upptäckte jag att huset var låst. Hm och var var då min nyckel? hoppsan den låg visst i den andra jackan, min vanliga otur helvete...
Jag med mitt ibland hetsiga temprament sparkade på en stor utomhuskruka i all hast, det tråkiga var att den gick sönder, oj då... Gud va hårt jag måste sparkat! Så nu ligger det krukbitar och jord utanför våran ytterdörr, snyggt. 
Tillslut fick jag iallafall tag i en nyckel. När jag satt i bilen påväg till skolan fick jag ett sms från en klasskompis som sa att det inte var någon skola idag. Va kul, bara att vända hemmåt då. Jag förstår inte hur jag, Malin Fredriksson 21 år kunnat bli så otroligt virrig...

Nu är jag hemma och ska försöka jobba lite istället ;)

image56
utanför mitt fönster för en vecka sen...


  


red-head

NU har jag bytt hårfärg igen,kul med lite förändring! Jag passade på att köpa en ny jacka påvägen hem oxå. Fick bli en svart i år, nu när jag har rött hår kände jag att det blir bäst med en svart. Nog för att jag älskar färg men någon måtta får det faktist vara :)


 


fruktsallad eller nått

Senaste tiden har verkligen varit fullproppad med grejer för min del! Därför har skrivandet uteblivit. Jag ska skärpa mig, känns som om jag har fått lite kontroll över saker och ting nu, iallafall känns det så den här dagen.

Jag har fått en ny häst. HERMIONE, åå va gullig hon är. Tyvärr sparkade hon mot våran hovslagare idag vilket inte var så bra men i övrigt sköter hon sig som en prinsessa! Ska bli otroligt spännande att följa henne :)

Jag är trött på denna skörhet som cirkulerar. Många är sköra. Kanske kan bero på att det är mörkt och kallt, men varför bekymmra sig? Man kan ju inte påverka skiten så det är lika bra att gilla läget. Kan inte alla bara köra!! ;)

Igår var det livat. Träffade Hanna å Frida åå va sköna de är, saknar 9B, eller iallafall några därifrån :) När jag kom hem till piggis hade grannarna fest igen haha härliga grabbar de där. Synd bara att när ja försökte somna vid sisådär 05.00 ringde det på dörren så fort som jag somnat så jag vaknade och somnade om vartannat, tur att man inte har så svårt för att somna om.

Vilken blandat inlägg jag fick till idag. Virrit kan tyckas men vadå det kliade ju i mina fingrar eftersom det var ett tag sen jag skrev...

Haha kom på en sak till!! Imorrn smäller det igen, mina mörka lockar ska förvandlas till röda. Synd bara att det bara är jag själv som tror att det kommer bli fint haha.


Känner mig lite ego idag så jag lägger in en bild på mig själv med brunt hår 8)
image55



 


Sunday

Hallååååååå.. igår var jag och tävlade och min baby skötte sig strålande, så det var kuuuul :)
Igår kväll pallra ja mig in till stan trotts att jag varit uppe sen halv 5 åå va jobbigt det kan vara ibland. Lite middag med tha giiirls mmm mmm. Till nyår smäller det wohoo fan va vi ska köra!!!!! ÅÅ ja längtar verkligen, känns som det var hundra år sen ja stod på brädan sist ;) party party

Nu ska jag försöka bli frisk med hjälp av One tree hill. Have a nice day.


You got me trippin, stumbling, flippin, fumbling
Clumsy cuz I'm fallin in love




halv-sjuka

Jag har ont i halsen idag.. Jag hatar att ha ont i halsen det är verkligen på gränsen att vara sjuk och inte.
När man är sjuk kan man tycka synd om sig själv och ligga inne och titta på one tree hill eller OC en hel dag, vilket kan vara ganska mysigt. Men om man är halvsjuk så får man bara dåligt samvete om man hoppar över jobbet eller skolan, skit oxå.. Jag tror att jag ska vara sjuk imorgon. Började föressten kolla på säsong 3 av OC idag för kanske 4e gången. Asså den är ju bra men inte alls i klass med första säsongen. Första och andra säsongen av OC har min syster snott med sig till Strömsholm, men hon frågade om lov så det är väll ok även fast ja ville ha dem hemma nu när jag är sjuk...

Idag är LIndvallen bokat. Det blir att fira in det nya året där, fett nice ;)

krya på mig, hej.


grattis tessan!

Igår hade jag inte internet på hela dagen och jag kunde inte skriva någonting då. Men om jag hade kunnat skriva hade jag skrivit:



GRAAAAATTIIIIIISSSSSS TEEEEESSSSSIIIIII ! ! ! ! ! 
image53





RSS 2.0