Vart är min solbränna?

Jag älskar solbränna. Finns liksom inget fräschare! Tyvärr har min lämnat mig och jag jobbar på att hitta en ny... Dock blir det lätt lite utav en sporttopps-bränna när man aktiverar sig som jag gör. Det känns sådär, absolut bättre än bond-bränna - för det anses verkligen som strängt förbjudet i min värld (pikétröjor rider jag alltså bara i vid speciella tillfällen...). Alla får förstås ha den brännan som dem anser sig passa i, men för mig så finns inte bonnabrännan på kartan. Den klär mig liksom inte...

Just det!! MIN SEMESTER BÖRJAR IMORGON :D


Ge mig Malta-brännan från förra året!


Mysonsdag på söder!

Mysigt det var att träffa Micki, Tess och Pattie - samtidigt! En riktig lill-lördag :)
.
.
.
Snyggingar!
.
.
Crepp! Eller vad hette det egentligen? Galopp?
.
.

Kontorsjobb

23 grader och sol... och jag sitter på kontoret... Inte okej! Hm. Snart kommer Gummi hit också, hon sommarjobbar lite. Det är så sjukt kul när hon beskriver sin position i företaget. Hon menar att hon ligger under de understa då hon röjer i arkivet i källaren bland mörker och papperslöss. Haha stackars Gummi ;)
.
.
Själv sitter jag och vaktar telefonen, telefontid med hyresgäster. Men de är ganska snälla, vissa hör dock av sig oftare än andra... Och just det! Ikväll ska jag träffa mina kaosbrudar, båda två samtidigt. Länge sedan sist! Kul ska det bli ^^

Genrep

Snap, back to reality...

Jag är lite delad, längtar tillbaka till Dublin men är samtidigt nöjd över att vara hemma... Tränade min lilla stjärna idag hos Helena och hon kändes fin! Det fick bli lite som ett genrep inför Falsterbo som vi åker till på lördag(!) Fick dock ett nedslag, vilket inte händer allt för ofta med henne, hon är ju trots allt världens finaste sto (tillsammans med Hermi <3).
.
.
Har förresten funderat lite på min amerikanska pojkvän. Han kanske inte är så dum ändå, jag skulle ju bli grym på engelska om jag behåller honom och det är ju ett av mina mål här i livet... haha.
.
.

Bästa!


Längtar lite tillbaka till Dublin

Okej, vi går tillbaka till svenska, blir nog enklast för alla. haha.

Som jag tidigare skrev så var Dublin över förväntan. Vilken mysig stad! Alla var så trevliga och shoppingen var super... Mest nöjd är jag över en päls från Juicy Couture, nästan så att jag längtar lite till hösten nu ;)
.
.
Vi träffade också en hel del intressanta människor, bland annat två riktiga livvakter från Colorado, tidigare verksamma inom US Army... Coolt! Trodde bara så stora killar fanns på film, but apparently not!
.
.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ireland <3

Dublin has been fantastic! We have met so many nice people, made ​​so many great shopping bargains, drank too much (especially the night before the trip home ...) and just had a general good time! Big thanks to my cousin for the great trip ;) Pics coming up later...


A city to recomend!


Jag har hittat en kaninunge!

Imorse när jag skulle till stallet runt 06.30 såg jag en kaninunge på sjättenovembervägen! Bussarna passerar var 5e minut där i rusningstid och kaninens öde såg inte direkt lysande ut... Jag stannade därför bilen, hämtade kaninungen som för övrigt var världens sötaste och tog med den hem.
.
.
Min största önskan är att jag ska hitta vart den kommer ifrån och kunna lämna tillbaka den. Men eftersom den varken är chipmärkt, ögonmärk eller bar halsband blir det lite klurigt. Hoppas på att någon sätter upp "saknad"-lappar. I annat fall får jag knacka dörr i området där jag fann den.
.
.
Hur som helst får Moa vara kaninvakt i veckan eftersom jag åker idag. Hon får även vara stjärnvakt (till Lina) och hästvakt till de andra. Nu drar jag till DUBLIN! Tillbaka igen på lördag så trevlig midsommar till er alla <3
.
.
The sweetest thing!

Jobb idag, resa imorgon!

Idag blev det 7-17-jobb. FM i stallet och sedan EM på kontoret. Var en del att fixa idag med aviseringar och sånt - imorgon åker jag nämligen till DUBLIN!! Hihi, lite mini-semester innan den riktiga, superkul! Dags att börja packa nu känns det som - men inte för myket, måste ha plats för alla mina kommande shoppningfynd ;)

Blöt segerbild från igår!

REVANSCH!

VI VANN UNGHÄSTPOTTEN!!!!!

Vilken revansch det blev idag :D Jag började dagen med att vara snabbast i en 1,30 med Goose. Men att hoppa snabbare i mål än ryttare som Irma Karlsson och Nicole Holmén är inte mycket värt när man har ett nedslag med sig... Trots det är jag glad, Goose har blivit så avspänd att det inte bara går att rida fort nu, det går även att svänga snabbt, både före och efter hinder. Känns som om han utvecklats ett snäpp till på senaste tiden, duktiga Go West! En annan häst som visat framfötterna i helgen är Moas Quintus Fabio som verkligen gjort come back! Felfri i två 1,30 och 0+4 i en 1,35 (den första på tre år!). Hur kul som helst!!

Men bäst av alla var självklart SOFTLINE H! Det finns inga ord för hur fantastisk hon är. Världens finaste som nollade sina tre 1,30-klasser i ösregn på slirig gräsbana. Härligt också att få göra det på hemmaplan! Vilket stöd man får från sin hemmaklubb, känns mycket roligt. 

Jag och Moa hoppade in nästan 12 000 kr i helgen varav 8 300 kr var fina Linas förtjänst! Vi firar detta med att fira Idas födelsedag. Det gör med andra ord ingenting att det regnar ute, vi håller humöret uppe ändå :)

Läs om Linis Tidningen Ridsport





Goose är lika bra som jag är dålig...

Jag är förbannad idag! På riktigt... Jag hade framförallt sett fram emot två klasser den här helgen - unghästpotten och DERBYT. Derbyt gick idag och Goose var fantastisk! Han hade kunnat tagit en placering i toppen om det inte var för hans tröghuvud till ryttare som red fel väg. Man gör bara inte sååå!

Imorgon är det final i Unghästpotten. Jag är fruktansvärt revanschsugen!!


Runsten dag 2!

Lina är klar för Mastercards unghästfinal!! Duktiga duktiga Linis! JR var också duktig idag och hoppade felfritt i sin kluriga 1,20-klass på Runstens något spektakulära gräsbana. Bra gjort av lilla haren faktiskt... Hijo kom förresten 4:a i en 1,30 och hade sedan två nedslag i 1,40, men det kändes okej ändå! Varken jag eller Me Hijo har ju hoppat 1,40 sedan oktober förra året, så det var hög tid ;)


Fina Blacki har framtiden för sig, han måste bara slappna av lite...


StjärnGoosis!

Grattis till Jenny som har tagit sin examen! Blev en lite sväng till Södertälje och lite firande av henne igår...

Men det var igår... idag har vi istället hoppat premiärklasserna på Runstenshoppet 2011... och det har gått bra :) Maav blev trea i 1,20 och duktiga Goose var tvåa i 1,30 efter Pontus och Lasso. Finlina var också felfri och har fortfarande chans på unghästpotten på 25 000, det vore ju nått förstås! Men då krävs det två felfria rundor till så vi får se.

Imorgon blir det tävling för Fabio och Hijo!! Och så får unghästarna hoppa lite också... 


Fina älsklings-Goose!!

 

Spekulationer...

Försöker verkligen finna motivation till att städa mitt rum. Det går trögt. Jag har bara femtioelvamiljoner andra tankar som tar all min uppmärksamhet. Roliga och mindre roliga, mest roliga. De handlar om sommaren, sommaren 2011. Den kommer att bli magisk. Jag tror verkligen det. Men jag ser fram emot den så mycket att det känns som att den nästan redan är förbi. Jag vill verkligen inte att den bara ska rinna iväg, för jag vill kunna stanna upp och bara njuta... 

Jag funderar också lite på en viss person. Personen i fråga har liksom lämnat sina spår, egentligen förstår jag absolut inte varför. Det är detta som är så konstigt. Han (okej, jag erkänner, det är en han...) dyker upp ibland i min hjärna, absolut inte lika ofta längre, men faktiskt just nu i skrivande stund. Hm, rätt irriterande faktiskt. Men det är okej, han får väl hänga med lite då. 

Just det sommarplaner! Blir Irland, Falsterbo, Gotland och Öland som det ser ut nu. Mycket lovande! Hoppas på att vinna alla klasser jag startar och träffa mannen i mitt liv. Haha, shit vilken sjuk sommar det skulle bli då! Ne helt klart för orealistikt, det var inte ens kul. Ska vi säga final i Falsterbo, massa fest med världens finaste vänner (minus min Tessi) och kanske en dejt eller två? Haha, taget!





Tur att jag har Lina!

Som jag skrev tidigare missade JR sin chans att kvala till Falsterbo igår. Han var mycket nära men snubblade lite på mållinjen (eller för att vara exakt blev han lite publikskygg på mållinjen, lilla haren). Jag ser det dock inte som ett nederlag eftersom jag ändå inte tror att han har någon chans där nere, kanske som 6 eller 7-åring, men inte i år. Han kan hoppa fantastiskt bra men blir ofta lite spänd och behöver mer tid för att bli stadig. Jag tror på min Blackberry, men inte i år.

Naturligtvis hade det känts tråkigare om jag inte hade kvalat med någon annan häst men som tur är har jag min stjärna Softline H kvalad sedan tidigare <3 Lina är verkligen tvärt emot JR, hon har både själförtroende och skärpa! Som 5-åring slutade hon ju på 4:e plats på rankinglistan över alla 5-åringar efter året slut och idag ligger hon på 6:e plats av alla 6-åringar...


Finaste Lina i Falsterbo förra året!



Opps...

Jag gjorde en lite kul grej igår... Eller egentligen så var den inte så kul, mest jobbig. Jag råkade tydligen rycka tag i mina ridbyxor så att gylfen gick sönder!! I 1,30-klassen red jag alltså med öppen gylf haha - inte okej! Moa tyckte dock att det var mycket kul... Måste försöka hitta ett par nya likadana, det var liksom mina favoriter. Suck!



Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig...



Bra tävling!

Det blev en lyckad helg på Märsta! Banorna var långa och höga, vilket bidrog till mycket fel över lag. Alla våra fick dock pris vilket alltid är härligt :) Junior rev tyvärr och missar därmed Falsterbo i år. Saidie är däremot klar för semifinal i 4-årschampionatet! Goose vann en 1,20 och Hijo hade vunnit 1,30 om inte sista bommen ramlat, det räcke trots nedslagen till en fjärdeplacering. Övriga hästar som hoppade till sig pris i helgen var Whistler, Whoopsi, Fabio och Contessa.



Fina Go West!


Studenttider

Jag hade verkligen öl överallt. Håret var fullt, kläderna och skorna... Aa eller fötterna, hade ju flip-flops och golvet på flaket hade ungeför en dm vätska på hela botten, denna flyttade sig i takt med att flaket svängde. Blev liksom lite som peeling. Öl-smuts-fimp-saliv-peeling typ. Ungefär det äckligaste man skulle kunna tänka sig... 
     Att vara flakvakt var ändå okej. Klart att jag var lite rädd om min Iphone som låg i fickan på de nerdränkta shortsen som jag hade på mig. Men förutom det var det helt okej, framförallt var det rolig att se Gummi! Hon var liksom så lycklig och jag kunde verkligen känna igen känslan. Typ the best day of my life - stundenten! Min dag var verkligen fantastisk för 6 år(!) sedan och Moa hade sin igår och kände samma sak.
     Dock vaknade jag upp efter studenten med en ångestbubbla av stor storlek. Lite funderade man ju på vad man skulle göra av sitt liv, men det var inte den största motgången just då - det var istället saknaden som jag kände. Jag saknade skolan! Tryggheten och alla störtsköna karaktärer i SPID. 
     Men allt det där gav sig tillslut. Skolan är slut och det är jag glad för idag. Passande nog ska vi faktiskt ha någon form av reunion med klassen nästa helg, ganska kul även om jag kan vara ärlig att säga att jag inte saknar mina gamla klassisar lika mycket längre ;)

Too much deep talk. Jag måste sova! Tävling imorgon... (igen.. gah!)

Studentsdag!

Shiit vilka intensiva dagar det har varit på senaste! Idag har Gummi tagit studenten också, duktig!! Och jag var flakvakt, god vad jag hatar öl, särskilt billig sådan, uuuusch. Berättar mer imorgon, måste sova mina typ 6 timmar nu...


Grymma Gummi <3


Fest. cykla till fest...

Det var kul igår! :) Och ikväll är det dags igen. Tove ska ha hemmafest! Jag och Pat ska cykla dit (och hem... haha!) Det ska blir mycket spännande... Nu ska jag cykla iväg då, hoppas jag kommer ihåg hur man gör bara. Have a nice night!


Buddieeee


Fin Saidie och kul utekväll.

God morgon? Tävlingen gick till 50%... Saidie var felfri och Whistler rev 3 hinder... Haha han hoppade som satan på framhoppningen så jag trodde verkligen att han skulle gå in och sätta en nolla, men icke... Inte ens i närheten ju. Han är fortfarande grön (tydligen..) och får en ny chans nästa helg. Men Saidie var strålande som vanligt. Hon påminner mig lite om en viss Softline H <3

Nu har jag precis kommit hem från examensfirande (3:e denna veckan...) hos Josse och efter det en utekväll på Berns. Mycket trevligt! Känner dock att lite sömn skulle sitta fint. Mycket fint. Soo Night!

Småhästshopp imorgon

Imorgon är det dags för 4-åringarna igen.

De har utvecklats mycket de senaste veckorna! W har blivit mycket starkare (och snällare...) och Saidie har fått sina tänder fixade. Båda två är nu också helt otittiga och hoppar 1 m med lätthet. Så en 4-årssemifinal skulle ju sitta fantastiskt fint! Dock prioriteras de äldre hästarna vilket gör att 4isarna inte får så många chanser på sig att sätta sina nollor, men jag hoppas att dessa räcker trots allt.




Kanska kan W sätta sin första nolla imorgon?


Whoops och Hermi i fokus!

OMG Whoops var felfri idag! Helt otroligt då hon tidigare varit mycket mer vild än tam (fråga min GPA-hjälm, Moas svarta ridbyxor och hennes högra knä...). Men idag var hon fantastisk :)

Efter Strömsholm passade jag på att besöka min fina Hermione! Hon var hur tjock som helst men mådde mycket bra. Fri tillgång till mat och kompisar i hagen är nog hennes paradis... Fantastiskt vore det ju också om hon kunde bli dräktig! Hon har än inte tagit sig med Cardento som vi provat med, funderar därför på att prova Camaro M istället. Det är ju Whoopsis pappa och jag tror att han skulle kunna balansera upp Hermis heta temprament. Men egentligen vet jag inte, jag bara tror...



Finaste Hermione <3



Whoopsi ska ut och tävla!

Nu ska jag strax åka med Moa som ska tävlingsdebutera stallets absolut märrigaste märr. Det kan gå precis hur som helst, vi har inga förhoppningar alls på den här starten men hon måste ändå få komma ut för att lära sig. Skönt att det är Gummi som ska rida, hehe...

Efter det blir det en sväng till Strömsholm för ett artikeljobb. Kanske hinner jag svänga förbi och hälsa på Hermi också (hoppas!!).


Whoops


Pontus examensfirande

Igår blev det dubbla arbetspass med stallet på dagen och kontoret på kvällen, skönt att få massa grejer gjorda! Idag är kvällen fri, ska till Pontus som tar sin examen :)


Nu är han liksom tandläkare!


RSS 2.0