GRATTIS PATRICIA PALM!

Grattis till världens bästa Patty som fyller 23 år idag!
Fröken är i London så firandet får vänta några dagar... Men tillsvidare så grattis grattis grattis!


Ett blandat lördagsinlägg.

Befinner mig just nu på Söderby! Har ätit sjukt god mat, vilket man nästan alltid får hos mamma och pappa :) Grillad älgfilé med hallomi och klyftpotatis, sen syndade jag lite glass oxå...

Vi kollade på Robinson som enligt mig är ett stor skämt eftersom den absolut sämsta överlevaren vann och den absolut bästa kom tvåa efter en sjukt larvig röstning om vem som skulle vinna, hur kan man rösta fram en Robinson??? Fy fan va dåååligt!

Ska försöka släppa Robinsonfiaskot och gå vidare. Tävling med Vibbisen imorgon, blir kul det! Sen blir det utgång på kvällen... Har lovat Anna i flera veckor nu att jag ska följa med ut så imorgon blir det av även om det är söndag.

Skulle föresten byta min jeansjacka mot en likadan i en mindre storlek idag men tyvärr fanns det ingen 36a kvar så jag köpte två par skor i Haninge C istället, kunde ju inte åka hem utan någonting nytt med mig liksom... Ska premiäranvända det ena paret imorgon, vet inte vilket än, de är ju såå fina båda två :D 


Trött men nöjd :)

Ikväll ska jag ta det vääldigt lugnt! Har varit i Uppsala verkligen hela dagen och avslutade min vistelse med att köa hem till Västerhaninge, tog typ 2,5 h istället för 1 h och en kvart som det tog dit imorse... Sjukt påfrestande att köa i en bil när solen praktiskt taget gassar rakt ner på en... Ida var minst lika irriterad som jag och stämningen var långt ifrån på topp.

Nu känns det dock bättre, jag sprang nämligen en mil på 55 minuter för någon timme sedan, kändes grymt bra idag (!), som om jag skulle kunnat fortsatt ett tag till när jag avslutade :) Nu chillar jag gärnet tillsammans med Krulle som jag är hundvakt åt och imorgon ska jag, hör och häpna få SOVMORGON!!! Woho typ tre veckor sedan sist! GRYYYMT SKÖNT!

Ne nu ska jag avsluta kvällen med en film (som jag antagligen inte kommer orka se klart) i sängen. Night!

MUSIC!

Jag har verkligen världens just nu bästa skiva i bilen. Tack vare den är dte inte ett dugg jobbigt att sitta i bilkö hem från skolan eller åka till jobbet 06.30 på morgonen. Den är sååå bra!

Pussycat Dolls - Jai Ho
Keri Hilson ft. Timbaland - Return the favor
Enrique Iglesias ft. Ciara - Taking back my love
Florida ft. Wynter - Sugar
Kristinia DeBarge - Goodbye
Jessie McCartney ft. T-Pain - Bodu language
David Guetta ft. Kelly Rowland - When love takes over
Shontelle ft. Akon - Stuck with each other
Flipsyde - When it was good
Lady Gaga ft. Mattafix - Eh Eh (Nothing else I can say)
Sean Kingston - Fire burning on the dancefloor
Maino ft. T-pain - All the above
Rihanna - Bad girl
Black eyed peas - Bom bom pow
Tinchy Stryder - Number 1
Ironik - Tiny dancer 
Soulja boy - Kiss me thru the phone
Taylor Swift - Lovestory popremix
Crossfire - On fire
Janet - Heartache on the dancefloor


Saknar dock Pussycat dolls - Hush hush och Keri Hilson - Knock you down!!!

Kilkenny Sock's <3

Min gamla D-ponny ska tydligen avlivas imorgon... :( Väldigt sorgligt även om det var typ 5 år sedan vi sålde honom. Jag vet dock att han har haft ett väldigt bra liv och inte behövt byta hem så många gånger som ponnyer ibland tvingas göra, någonting att vara glad över i alla fall.  


Charlie, hälsa Odo och Jackie att jag saknar dem något enormt! 

Aldrig!

Ibland är min bästa vän, Therese Sjöblom jävligt skör... Igår var hon det när hon ringde mig och hade VÄRSTA BÄSTA IDÉEN! (Alltså absolut bara enligt henne själv...)

Vi har nämligen pratat om vilken dokusåpa som skulle passa oss och kommit fram till att Tessi lätt skulle kunna vinna Big Brother och jag antagligen skulle ha en hyfsad chans i Expedition Robinson. Om vi däremot skulle byta dokusåpor med varandra skulle vi antagligen åka ut först, om inte annat så lämnar vi nog in självmant... Nu hade dock Tessi kommit på något nytt och enligt henne väldigt smart:

- MALLA! Du ska ju såklart söka till Bonde söker fru!!!!!!!!


- DU, jag hoppas att du skojar för det är det sista jag skulle göra!


- Men vadårå du behöver ju en kille och gillar att bo på landet...




Du är så skör så skör så skör ibland Tessi!







 

MyyysMåndag!


Måndagkvällar på Piggis...





Jag vann förssten på TP igår! Blir verkligen larvigt glad när jag vinner, nästan så glad att jag funderade på att följa med ut, men jag är väldigt lättad att jag inte gjorde det eftersom Anna och Lilli satt på trappan och hade någon form av efterfest när jag skulle åka till jobbet imorse kl. 06.30. Det känns inte okej att sova bort en dag som den här, undrar om Anna vaknat än? Antagligen inte...

I can't let go.


Been everywhere all I see is you
I don't care what I have to do
I'm a mess and it starts to show
But I cant let go







Glömd mobil och fortsättning på måndag kväll.

Jag glömde min mobil hemma på Piggis när jag åkte tll Söderby igår, hade alltså varit utan den ett dygn när jag nyligen kom hem och fick återförenas med min trasiga Nokia express music... Började ganska bra med några missade samtal (mestadels från Söderby eftersom jag hysteriskt och utan framgång ringde efter den igår, slutade med att jag gav upp och helt enkelt accepterade att jag glömt den...). Jag hade även några sms som väntade, fem stycken för att vara exakt, blev dock väldigt snart besviken då jag såg att fyra av smsen var jobb och det femte var från Anna som ville låna en tröja... Haha kunde inte någon bara skickat ett roligt litet sms?

Nu ska jag skynda mig och genomföra en motionsrunda i kvällsolen för att inte komma försent till middagen som Anna ska laga. Stureplansgirlsen ska ut igen, jag ska inte följa med, som vanligt (sjukt tråkiga jag!!) men kan ju i alla fall vara med på middagen och kanske kanske ta mig ett glas vin till det...

Sommarhagar

Hästarna släpptes ut i sommarhagarna idag, dock låg fokus mer på gräset än uttnyttjande av det stora utrymmen som hör sommarhagsvistelsen till. Stjärnan Hijo var nog den enda som riktigt checkade av hagen genom några varv i galopp innan frukosten. Lina och Canon tog ett halvt varv och gav sedan upp springandet för gräset medan alla andra hästar var mer hungriga än pigga, känns sådär med tanke på att de faktist jobbar som tävlingshästar haha...



Lina och Canon 


Superstar (här fortfarande i vinterhagen...)


Hermi gillade maten i sin hage...

Tävlingsdag...

Hejhejhallåå. Nu har jag fått resultaten från Botkyrka och Fredriksson-sistas har skött sig utmärkt, de klarar sig oroväckande bra utan mig måste jag säga. Världens bästa Goose kom 4a i 110 och 6a i 120, Spirit rev sista i 110 och var placerad i 120, Maav hoppade bara en 130 och kom 2a. Very good work sistaaas! Kitten kom föressten 7a i 130, han är bara för duktig <3

Nu ska jag snart bege mig mot gården för andra gången idag eftersom det bjuds på hemmagjorda grillade hamburgare som typ är det godaste som finns!

Inlåsta nycklar...

Haha fan va klantig jag äääär! Kom på att jag glömt nycklarna till Söderby och ingen kommer ju vara där på hela dagen... Moa förslog att jag skulle ta mig in genom hennes fönster på övervåningen som tydligen var öppet, problemen är bara att man måste vara rena rama spindelmannen för att ta sig upp där... Får väll rida i jeans och leva på kranvatten överdoserat med järn resten av dagen då, inte för att jag kommer dö av det men ändå sjukt irriterande. Helvete!

Efter 2 timmars sömn.

Okej, bakisnivån är acceptabel men ändå på gränsen. Jag vet att jag är uppe på tok för tidigt, men detta beroeende på att vi sov kvar hos Johanssons och att jag ville ha skjuts hem idag. Eftersom bilen tydligen gick från Stora Alby redan vid 07.00 så det var bara att hoppa på då... Nu sitter jag på Piggis och har möjligheten att gå och lägga mig igen, tror dock att jag struntar i det alternativet eftersom det ser ut att bli så fint väder. Åker jag och fixar hästarna nu så hinner jag nog förbi Botkyrka och kolla på Ida och Moa när de tävlar senare idag.

Åå bara dags att samla mig inför en ny hemgång, denna gång till Söderby...

Saturday

Lördag idag. Jag jobbade mellan 07.00 och 11.30, sedan fick Moa ta över eftersom jag var tvunget att åka hem och sova. Det blev senare än väntat igår eftersom Patte och Danny dök upp hos Tess vid 22.30, då jag nästan var på hemgång.. Men hem blev det inte utan vi satt i Sickla ett bra tag till och skrattade som vanligt, allså det är sjukt vad man skrattar mycket när man är med den där trion!!

Ikväll ska jag till David och Jenny på lite festligheter, hoppas mina dryga två sovtimmar nu på eftermiddag räcker som laddning av batterierna, man vill ju inte komma dit som en zombie lixom. Jag tror det kommer räcka, är ju van att dra ner på sovtimmar här och var :)

Nu ska jag nog ta mig en promenad innan jag måste börja fixa mig. Tjingeling!


Bom bom pow!

Åker över till Tessi, behöver lite peptalk just nu haha.. Ser föressten Ts syssling som bor på andra sidan Långbrodalsvägen, jag vet inte riktigt om han försöker fånga eller bara leker med den vita lilla hunden som även den springer runt på tomten rakt över gatan. Söt hund! och grabb oxå för den delen, han är fan snygg! Nä nu måste jag sluta spana in grannar och skynda mig istället... ;) 


Haha en något disträ bild...

Cats...

Jag hittade först inte min ena sko imorse. Ställer alltid stallskorna i kattrummet hemma hos oss eftersom hundarna inte går in där och då inte heller kan bita i skorna... Efter lite letande fann jag dock den bortsprungna skon en bit in i rummet, tyckte nog att det var lite konstigt att katterna flyttat på den men tänkte inte mer på det utan bar istället båda skorna till hallen för att sätta på mig dem och gå ut.

Jag satte på mig den ena skon utan problem men när jag skulle sätta på mig den andra så tog det stopp... Skon var inte lika tom som det brukar vara. Utan att tänka mig för körde jag istället in handen i skon, en handling som jag såhär i efterhand skulle avrått ifrån... En obehaglig känsla kan jag lova! Ropade sedan på mamma som fick tömma skon. Hon vände den upp och ner, ut kom en död fågel. Hur har en fågel tagit sig in i huset, passerat kattluckan till kattrummet, flyttat på min sko, lagt sig i den och sedan dött?!

Finns bara en trolig förklaring....




 

21

Oj oj vad jag uppdaterar dåligt! Tränade i alla fall större delen av tisdagen och igår var jag i skolan och fixade lite grejer, avslutade med en shoppningrunda! Hittade massa bra och ha grejer som en jeansjacka, en ny klänning och ett par skor som jag sedan aldrig hann köpa men kommer troligtvis göra det imorgon :)

Idag har jag tävlat igen. Canon fick göra sin första officiella tävling och gjorde det felfritt <3 Även något mer rutinerade Lina var felfri... Åkte sedan hem med 4isarna och lastade på Vibbe som fick hoppa 1,05 och 1,15 idag. Började med en 2a plats och avslutade med 8 fel, men ändå en ganska okej runda. Nästa helg ska han upp i 1,20, här finns ingen tid att spara haha...

Nu sitter jag och Anna i soffan, varsin laptop i knät och med magarna proppfulla med pannkakor... Hon ska snart åka till jobbet på Sturekompaniet och jag ska nog gå en runda med Dixa, känns som jag behöver det efter den här middagen :P

Hemmaaa

Hemmaaa! 

Hermione var ju som sagt lite överladdad i helgen så jag valde att inte starta henne idag. Jag ville inte riskera att få en runda med nedslag då jag är rädd om mitt lilla sto :) Hijo däremot fick hoppa en 1,30. Jag fick låna ett bett av Helena som funkade superbra så tro det eller ej men jag hade faktist kontroll hela banan ;) Detta resulterade i en felfri runda, skönt avslut på helgen! Hijo var också väldigt glad för det eftersom han fick yttligare en morotspåse att proppa i sig...

Moa gjorde en fin runda idag igen och kom 3a i 1,30, den tredje placeringen för henne denna helg. Han är såå fräsch våran gamla kämpe, Mavrick <3

Nu har avslutat kvällen med kortspel på trappan i solnedgång, myys! Nu ska mina kort-konkurrenter ut och göra stan igen, Anna tjatar för fullt på mig att jag ska följa med men efter en helg med för lite sömn och tidiga mornar och ett jobb som startar 07.00 imorgon så känns det sådär. Ska verkligen försöka ta ledigt någon måndag och hänga med stureplansligan ut!! Kanske nästa vecka eller veckan efter? Kanske kanske.

Lördag i Falun.

Har varit en skitdag idag rent tävlingsmässigt haha eller kanske inte riktigt så illa men två nedslag med båda hästarna, Hermione var fortfarande alldeles för het och Hijo var sjukt stark!! Ska kolla med Helena om ett byte till ett skarpare bett då det inte känns så roligt att sitta och slita och dra i honom... Han håller sig lugn så länge man trimmar men så fort man styr på hinder drar han iväg. Kan ju glädja mig åt att jag har två stycken sjukt hoppglada hästar i alla fall :)

Jag får ta nya tag på tävlingsbanan imorgon, nu ska jag istället hålla tummarna för de jag känner i de två resterade klasserna som är 1,40 och 1,50. Efter det blir det full laddning inför eurovision!!

Falun, tävlingsdag 1.

Dag nummer ett i Falun kan sammanfattas som bra. Hijo var felfri i sin klass och Hermione hade ett nedslag och var hur het som helst (blir trimning för henne imorgon bitti kan jag säga!!!). Maav och Moa fick ett nedslag i 1,30 men eftersom tiden var bra fick de placering i alla fall :)

Blev klar med min tävlingsdag ganska tidigt och gav mig därför ut en sväng i joggingspåret, fy fan säger jag bara! Haha sjukt tungt med dessa krävande uppförsbackar, det blev rejäl intervallträning kan jag lova! Med det behöver väll dalmasarna för att orka med sprintlopp, wasalopp, backhoppning och allt annat hurtigt som händer här uppe...

Imorgon blir det 1,30 för våra tre hästar, så håll tummarna!


Påväg till Dalarna.

Nu är vi äntligen påväg till Falun, sena som vanligt men det funkar ändå, egentligen ingen panik eftersom vi inte ska starta förens imorgon... Problemet är bara det att jag är så sjuuukt hungrig just nu. Hann bara kasta i mig en tallrik fil till lunch bland alla hästar som behövde trimmas och alla grejer som behövdes packas. Det som är bra är att mamma är med i helgen, då vet man i alla fall att man kommer få god mat, så jag klarar nog att hålla mig några timmar till (även om det känns som att jag ska avlida av hungersnöd vilken sekund som helst).

Allt ska i alla fall förhoppningsvis vara med i packningsväg nu och hästarna var superfina vid dagens ridpass. Passade även på att hoppa Vibbe medan jag ändå var i farten och hjälmen var på. Han lufsade sig över en 1,20 bana och hoppade ett enstaka hinder på 1,30, det tar sig må jag säga! Snart ska han få debutera 1,20 på tävling också, det blir spännande :)

Nu ska jag nog kolla ett avsnitt 90210, borde hinna det innan vi kommer fram! Tjingeling

Falun nästa...

Imorgon är det dags igen, tävling :) Denna helg går resan till Falun! Det ska bli jättekul eftersom 6åringarna är i fin form just nu. Sen är det ju väldigt fint i Falun också eller i alla fall alla gånger som jag har varit där.
Förra året var det dock snöstorm när Dalahoppet hölls, jag kommer ihåg att jag satt hemma och skrattade åt Ida och Moa som fick rida i värsta vinterutstyrseln i maj förra året. Ingen hit kan jag tänka mig... Hoppas på betydligt bättre väder i år!

Helgens stora utmaning blir Hermiones sista Falsterbo-kval! Det kommer alltså att avgöras om jag åker med en eller två hästar till Falsterbo i sommar. Jag hoppas ju naturligtvis på två, men det spelar mindre roll just nu eftersom jag i alla fall kommer att ha en häst till start, fina fina Hijo!

Eurovision semifinal I

Fick ett impulssamtal av Patricia igår då klockan var 20.30. Eurovision började ju 21 och hon insisterade på att vi skulle se det tillsammans. Jag tog bilen, vilket endast tog 5 minuter till Segeltorp och hejade tillsammans med Pat fram Malena till lördagens final. Sjukt kuuul! Hej Malena på lördag nu!!

Förutom Malena så gillade vi helt olika bidrag i övrigt. Mina favoriter blev Malta, Rumänien, Island och Andorra. Sedan lite vitryssland (mest för att jag och Pat ska gilla ett och samma bidrag).


Stökigt? haha.

Jag ringde precis till Moa som befinner sig i sin skola, Jensen Södra.

- Hej, jag har lektion... Vänta lite...


Hon lämnar det värsta bakgrundssurret och slår igen en dörr bakom sig...

- Sådär, hej!

- Haha hej, skolkar du nu?

- Nerå det är ändå så stökigt så ingen märker om man smiter ut...




Är Dregen het?

Jag kollade precis på Berg flyttar in på webben. Ganska intressant eftersom det var Dregen som fick besök av Carina Berg... Jag måste bara till Patties stora förvåning erkänna att han verkligen var fett het! Haha Pattie tycker typ att han är snyggast i Sverige och vi har den mest olika smak vad gäller män som finns, kan ju säga att vi har ALDRIG behövt slåss om en grabb i alla fall ;)

Jag tror dock att vi gillar olika sidor och utseenden hos Dregen. Jag tyckte han var het när han osminkat briljerade på hockeyrör medan Pattie antagligen gillar rockern Dregen med smink, tatueringar och stripigt hår bättre... Men dock ganska kul att vi för en gång skull är överens, eller nästan i alla fall... 

Hemma ifrån Högbo.

Hemma igen efter en helg i Högbo. Har varit lika grymt som det alltid är i Högbo, finns det någon som inte gillar den tävlingsplatsen??

Hermione och Hijo skötte sig ypperligt och kammade tillsammans hem 5 priser på 6 starter! Hermi missade i en 1,30 och fick då ett nedslag men det gjorde inte så mycket eftersom hon hoppade strålande i övrigt.

Den gladaste nyheten är ändå att min älsklings-me-hijo nu är klar för BREEDERS OCH FALSTERBO! Underbara häst <3


Andrew, Christelle, Jenny och Ida. Spirit försökte vara med på bild men överskuggades av Andrew som plötsligt hoppade fram när han såg att jag höll i en kamera...


Helena rider fram för att sedan vinna 1,50, så jäkla grym!



Världens finaste 6åringar <3





MOA 17


GRATTIS STORA LILLASYSTER !!!




Torsdagkväll i lastbilen...

Både Hijo och Hermione skötte sig bra idag och nollade sina rundor, känns bra inför imorgon :) Nu var tanken att vi skulle äta popcorn och se på white chicks men eftersom DVDn strular blir det nog till att utklassa pappa och Ida på kortspel istället...


Påväg mot Högbo!

Är påväg upp till Högbo nu! Tanken är att 6åringarna ska gå Falsterbokval där uppe, så det kommer bli spännande :) Hoppas bara att de inte blir för springiga nu när det är första utomhus...

Börjar min tävlingshelg redan ikväll då både Hermione och Hijo ska hoppa en 110-klass.
 
Återkommer med resultat och skvaller under helgens gång ;) Bah!


Sallad är okej.

Tessi blev lite irriterad på mig igår när vi var ute och åt. Irritationen blev ett faktum då jag ville beställa en ceasar-sallad.

- Men du måste skämta Malla!!!? (en inte alltför ovanlig kommentar för att komma från Tess)

Själv beställde hon in typ världens största revbenspjell och det kan man göra om man har typ de snyggaste benen i Sverige (Got it from her mama....haha!), men ser man ut som jag, då blir det fan ceasar-sallad asså ;)

Danne hakade på revbenen och Pattie tog hamburgare. Trevligt vänner!


En typ 100 år gammal bild som jag hittade...

Granne i knipa!

Imorse när jag vaknade kom jag på att jag glömde ställa klockan på väckning igår. SHIIIT var min första tankte då jag satte på mobilen snabbare än kvickt för att se vad klockan egentligen var... 06.30 och jag var räddad! På 10 sekunder satt jag i bilen påväg till stallet och han precis i tid till morgonfodringen. Helt sjukt att man har som en inbyggd väckarklocka sådär, men grymt bra är det ju :)

Nu ringde min ena granne M-P och sa att en av grabbarna (vet inte vem men gissar på Calle eftersom han är hemma oftast...) satt inlåst på toaletten i sin lägenhet. Han hade i panik ropat på hjälp då M-Ps fru hade hört honom. Asså ursäkta men HA HA HA! Jag tycker bara att det är så roooligt! Han låser in sig på sin egna toalett och skriker hysteriskt på hjälp, ytterdörren är även den låst så ingen kan komma in i lägenheten och hjälpa honom heller. Han sitter fortfarande kvar men mamma är påväg dit med extranycklar för att kunna öppna ytterdörren i alla fall. Men badrumsdörren får de antagligen lyfta av. Hoppas verkligen att grabben har kläder på sig, annars kan det här bli ännu pinsammare än det redan är.... Ha ha ha åå herregud!

Måndag!

Anna och gänget ska till Vickan ikväll. Hon tjatar på mig att jag ska följa med och jag vill vill vill (!) men kan verkligen inte eftersom jag börjar jobba 7 imorgon bitti och ska vara hos Helena med Canon kl. 10.00. Sjuuukt synd att Anna alltid ska gå ut när jag jobbar, antagligen är det väll för att hon inte gör det då... Men allvarligt så är måndagar den minst motiverade dagen för utgång av alla dagar på hela veckan, tycker jag i alla fall. Måndagar är en dag då man ska städa efter helgens nerskräpande och träna bort alla överflödiga kalorier man stoppat i sig under helgen, haha helt enkelt en jävligt skör dag...


Anna fixar sig och blundar och skrattar på en gång!

Uppdatering.

Jag tycker att Anna uppdaterar sin blogg lite dåligt och informerade henne om detta tidigare idag. Hon kontrade då med att jag var ännu sämre... För att bevisa motsatsen slänger jag iväg det tredje eller kanske fjärde inlägget idag. Sjukt nördigt men må så vara.

Sitter för övrigt med Anna, Ida och Chilli och kollar på Hitch, Eva Mendez håller precis på att spåra nu så jag måste sluta och hänga med i filmen istället. Bah!

Hijo är ännu mer tiger nu!

Våran veterinär skickade sms till mig precis när jag vaknat i förmiddags och skrev att om jag skulle hinna klippa Hijo innan Högbo var jag tvungen att göra det idag. Me Hijo är nämligen inte alltid den mest sammarbetsvilliga lilla pållen och behöver därför lite lugnande för att en klippning ska kunna genomföras....
Jag kastade på mig kläderna och åkte på sturt hem till gården för att hinna ta in honom innan Marianne tittade förbi, man vill ju inte vara sen när hon är snäll och kommer förbi på en söndag! Jag han både få in stjärnan och ta fram klippmaskinen innan Marianne var på plats. Han dock inte prova den på någon snäll häst innan, utan litade helt enkelt på att maskinen var i form för klippning av en hårboll som me H. Men så var självklart inte fallet, den sackade hår och betedde sig allmänt stökigt! Haha fy fan va Hijo ser ut nu!!! Som en randig tiger med inslag av mörkare längre hår här och var.
Som tur är bedöms inte min sport, utan resultaten utkommer av ren prestation och jag tror inte att hans kapacitet och underbara inställning påverkas av att pälsen har sett bättre dagar. Vill dock poängtera att det inte är första gången jag klipper en häst, utan att det brast på klippmaskinen denna gången och inte på klipparen ;) Belive it or not.




Oskör.

Jag trodde verkligen att jag skulle ge ordet bakfylla ett namn idag, det blev mycket igår. Men icke att det påverkar min fysik idag, sjukt nöjd över detta. Nästan så att jag skulle kunna kalla mig själv superwoman just nu! Det som dock inte riktigt är som det ska är rösten. Min röst blir verkligen Maja Heed gånger 3 dagen efter. Så blir det alltid och det roliga är att mina föräldrar som jag ska besöka om en timme vet också att det blir så och kan enkelt räkna ut att det blev aningens mycket igår så fort som jag öppnar munnen.... Haha men så får det bli nu ;)

2/5

Oj oj vilken lååång dag. Om typ två timmar har jag varit uppe ett helt dygn i streck, ett händelserikt och roligt dygn...

Dagen: Tävlingen på Huvudsta gick bra då Linisen nollade båda sina klasser och nu är klar för semifinalen för fyraåriga hästar i september :) Vibba var också duktig med pris i sin första klass och 8 fel i den andra. Blev en lång dag p¨å bilen för honom och jag tror att han var aningens trött då han bara har varit hopphäst i en månad ;)

Kvällen: Tävlingen slutade ganska sent, tror inte vi var klara förens halv sex eller liknande. Frida skjutsade i alla fall hem mig till Piggis så jag kunde göra mig iordning för MIchelles fest på Garbo. God middag och trevligt folk! Slutade kvällen genom att hälsa på i Davids lägenhet som han knappt hittar till...

Nu är jag i alla fall tillbaka hemma, klockan är sen och det har börjat ljusna ute. Paniken strider sig på... Helt klart dags att sova nu! G-Night

Tävling och födelsedagsfest idag...

Det blev lugnt på Valborg... Hade tänkt oss en utgång men jag somnade på soffan vid tio efter att ha utklassat Anna i chicago ;) Kul man är då :P Men men ikväll blir det i alla fall fest, födelsedagsfest för Michelle på Garbo. Det blir nog kul även om jag kommer att få stressa som en galning för att hinna, ska nämligen tävla idag.

Lina och Vibbe åker till Huvudsta för att gå 90-1m respektive 1m-110. Moa ska starta min gamla stjärna Goose oxå, det ska nästan bli det roligaste av allt :)

Nu måste jag skynda mig eftersom tävlingen börjar om 40 minuter.... Wish me good luck!


RSS 2.0