Valborg.

Jag har väldigt ont i halsen idag vilket känns otroligt drygt då jag hade planer på att åka till fröken Bruzelius och grilla i afton... Får helt enkelt se hur det känns senare, just nu kan jag inte ens prata, fick skriva det jag ville på en lapp och ge till mamma tidigare, då är det illa.
Imorgon är det tävling också, blir unghästarnas första kval till Falsterbo och då vill man ju vara på topp såklart, kanske blir en återhämtningsdag i min ensamhet ikväll istället. Får se...


image259
En bild från helgen som var.

NL KITT



Thank you for all that you've done for me
Now I know what real love is supposed to be
Can't waste my time so goodbye my baby
image254image255image258

En utmanande blogg.

En blogg har uppmärksammats av tidningen ridsport nyligen. En viss Mattias Hultberg, vilken jag inte alls känner och knappt ens känner igen har på sin blogg hängt ut ett flertal svenska ryttare. En historia om händelser som skett (eller ska ske?) på Scandinavium har publicerats. Jag vet inte hur folk reagerar på de osannigheter som står och ur en journalistisk synvinkel är det som står på bloggen inte okej.
Men jag är inte sen och erkänna att den är väldigt underhållande...


Lammisar

Jag har världens gulligaste grannar! och jag räknar absolut inte in dressyrtanten som bor på lilla söderby, utan syftar enbart på alla lammungar som kommit... De är sjuuukt söta så med risk för att jag framställs som en ännu större lantis än tidigare, måste jag bjussa er på de här bilderna...
 
 
image251image253image252



Helgen i bilder.

image243
The winner takes it all.

image244
Avtackningen av Flippan var storslagen och sorglig.

image245
Scandinavium.

image246
Gothia!

image247
Jag och Ida var på G.

image248
Stella är killarnas drömtjej.

image249
Alex och Carin da Silva på Avenyn.

image250
David och Alex och Marcus.

Fest i GBG!!!!!!

Efter fyra och en halv timmes bilresa, då jag sov mestadels av tiden, anlände vi till Gööööteborg. Jag strosade runt på Avenyn några timmar innan det var dags att äta middag på hotellet, vilket jag nyligen gjort. Några glas vin blev det oxå så nu är jag laddad till tusen! Snart bär det av mot Gothia där vi ska möta upp alla sköningar och sedan festa natten lång. Till och med Jenny Johansson är på g ikväll så det här kan bli riktigt riktigt bra! Party Partyyyyyy


Scandinavium here I come!

God morgon. Jag har precis kommit upp från stallet efter att ha ridit två hästar. Jo, man är uppe med tuppen som vanligt. För strax bär det av mot goa göteborg!

image242

Drömprinsen.

Något hemsk har hänt. Prinsen är inte längre singel. Läs: In a relationship... HELVETE!

Prinsen har ju varit min drömman under hela min tonårstid. Han har egentligen ett vanligt namn men innan jag visste vad han hette kallade jag honom bara för prinsen, för han ser verkligen ut som en prins, sjukt och då menar jag SJUKT söt! Tänk Josh Hartnett möter Dan Humphrey.
Det var ett tag sedan jag pratade med honom så jag tänkte skriva till the one and only på facebook idag, men när jag studsar in på hans sida upptäcker jag denna ofattbara sanning. Jag blev mycket chockad och avstod därför att lämna ett avtryck på sidan.

Jag är i valet och kvalet om att lägga ut en bild men jag tror att jag avstår då jag inte är hundra på vem som egentligen läser den här bloggen. Jag vill inte att någon (och framförallt inte prinsen själv) ska tro att jag lider av desperation eller någon annan sorts besatthet.

hard work work

Jag har haft en jobbig och lång dag idag. Började med att väckarklockan ringde halv 7 eftersom jag skulle befinna mig på hästryggen klockan 7. Jag var nämligen tvungen att rida Hijo innan skolan. Stackars Hijo fick springa runt i ridhuset innan frukost.... Han var väldigt duktig trots den tidiga morgontimmen, men den hästen är riktigt top notch om ni frågar mig!
Efter det stressade jag upp för att hinna duscha och äta lite innan tåget gick. Tyvärr var frukostutbudet dåligt så det blev inte så mycket på den fronten. Sen missade jag tåget oxå...
Kom till skolan strax efter 10 och gjorde tillsammans med min grupp en rapport och en powerpoint-presentation. Eftersom vi var ute i sista sekunden som vanligt blev det stressigt på slutet då vi skulle vara klara senast klockan 13, men vi hann! Någon lunch hade vi däremot inte tid med så det fick bli loka och en fralla i farten för grupp 7 idag.
Mickan smsde och tyckte synd om mig som var tvungen att sitta inne en sådan här vacker dag, hon informerade även om att hon var ute och glassade i solen (orättviiiist!)
Våran redovisning gick bra, så nu har jag bara en hemtenta kvar att lämna in för att delkursen journalister i historien ska vara avklarad = skönt!
Påvägen hem hoppade jag av i Älvsjö för att gå till Piggis och hämta lite alkohol till morgondagen. När jag kom tillbaka till stationen var tåget tio minuter försenat och när de väl rullade in på stationen var det proppfullt. För min del blev det till att stå upp hela vägen till Västerhaninge, precis det jag behövde efter en sådan här lång och jobbig dag.
Nu har jag äntligen kommit hem och är så hungrig så att jag inte är hungrig längre... Konstig känsla det där. Pappa ska förövrigt grilla ikväll, vilket betyder att jag äter hemma, finns ju inget godare än årets första grillning!!!
Nu ska jag ta ut Goosen på en promenad. See you later!

Var är du Maria Selander?

Jag har inte kvar frökens nummer eftersom jag bytt mobil :S När jag skulle skriva till henne på facebook hade hon lämnat in helt plötsligt på den fronten och msn verkar inte heller vara så populärt.
Så om du ser det här Mia så gå in på http://www.bombersbits.se/ så hittar du återförsäljare där...


image241
?????
Haha Malin Söderqvist fick vara med på ett hörn oxå ;)



 


Kravlöst studerande (?) och längtan till GBG

Pappa upptäckte att jag låg kvar i sängen halv åtta imorse. Jag tycker inte att halv åtta är speciellt tidigt och känner inte att jag behöver gå upp tidigare då jag är ledig (idag oxå...). Men det är just det, att jag är ledig som pappa blir lite besvärad över. Han undrar vad det är för fel på universiteten numera. Det roliga är att han aldrig själv har läst på universitetsnivå så han har egentligen ingen aning om hur det är men han tror att det var bättre förr...
Jag är ju redan klar med arbetet tills imorgon så varför skulle jag då gå upp innan 7?

Nu sitter jag och väntar på att hoppningarna från Göteborg ska börja på TV, 40 minuter kvar... På lördag morgon åker jag ner till Götet, åååå jag längtar! Det ska bli så roligt att träffa Stella och Alex och alla andra! Woho Party Party! Sen ska det ju bli grymt roligt att se WC-finalen också såklart!!!

image239
Stella och Davids ex Elli och så jag sjäääälv på party!

Förändring.

Jag bläddrade lite bland mina foton för att hitta en bild på Pattie som jag kunde ha som bakgrund på hennes msn. Jag hittade den här härliga bilden, hade nästan glömt den... Gud va olika vi är jämfört med idag!!!!

image238


En nyare bild på samma tuffingar
image237

Det får mig att tänka på det Mickan berättade om när Tessan (som har den största åldersnojan av oss alla) hade varit med henne i skolan där hon jobbar. Då hade nån av ungarna frågat om Tessan var Mickans mamma. HAHAHAHAHA om Tessan var åldersskör innan detta tillfälle, lär det inte blivit bättre efter barnets uttalande. Men lugn Tessi, vänta till 30 det är då det vänder ;)

one step at a time


You wanna show the world, but no one knows your name yet. Wonder when and where and how you're gonna make it. You know you can if you get the chance.
In your face as the door keeps slamming. Now you're feeling more and more frustrated and you're getting all kind of impatient waiting...

Avramling II

Jag ramlade av idag igen, min balans verkar ha tagit semester. Jag blir snart skyldig Helena ett halvt konditori, får nog ta och baka lite bullar imorrn så kanske det blir slut med dessa avramlingar. Jenny ramlade föressten oxå av, en aning vild träning med andra ord...
Imorgon är jag ledig igen, ska tydligen bli grymt väder, ska nog försöka få lite bränna då ;) Moa är sjukt brun redan, det är inte okej. NU ska vi spela nya singstaaaar. Hon kanske är brunare än mig (för tillfället) men singstar ska hon inte få slå mig i!  

image233

Kloka ord, Mickan!

Måndag är en dag som många tycker illa om, i mångas fall den tråkigaste dagen i veckan. Men att ta tillvara på måndagen är att ta tillvara på en sjundedel av sitt liv, vilket är ganska mycket. Om man skulle leva i sjuttio år, skulle tio av dem åren vara just måndagar, varför kasta bort tio år av sitt liv?

Idag tycker jag absolut att jag har tagit tillvara på dagen, det har ju varit otroligt fint väder och jag har varit utomhus i solen heeela dagen, underbart!


 


Vapendragarna

image225
Igår var det liv i luckan. Idag är det tävling med Goose som gäller! :)

Några av veckans bilder.

image216
tessan och pandan fann varandra igår, gu va gulligt!

image217
jag och goose lekte med ett rådjur idag

image218
myyyysigt

image219
handsome guy

image220
inte helt okej fördelning av korgarna

image221
sexy back ;)

image222
min favoritkusiiin!

image223
jekyll and hide

image224
baby boo!

dumma käkkirurg!

Jag har klarat av det andra grupparbetet av tre idag. Känns bra även om jag ska vara ärlig att säga att det inte kom mycket vettigt ur min mun, faktist inte mycket alls den här gången... Men jag satt tiden ut och hängde med i svängarna när några i klassen diskuterade, eller jag hände iaf med ibland.

Jag har nyss ringt till käkkirurgin på karolinska då jag igår fick hem ett brev om att jag skulle dit och röntka käken igen, jag var ju för sjutton där för en vecka sen! Tanten, som för övrigt var otrevlig berättade för mig att jag var tvungen att ta nya, fler bilder... Förra veckan när jag var där så betalade jag 660 kronor och nästa vecka ska jag tydligen betala 800 kronor till, asså helvete heller!! Sluta skicka brev och lämna mig och mina tänder ifred!


En dag i Stockholms stad.

Efter ungefär en timmes vistelse i skolan mötte jag upp Tessan och vi strosade sedan runt på stan några timmar. Det var kändistätt på stan idag, såg både Dilba och Marie Serneholt och killen i hip hip hora, vi träffade även på en trevlig panda. Jag såg Fredrik från Strömsholm och så krockade vi nästan med André på Hamngatan, han är tydligen hemma från Norge på en snabbvisit, vi bokade party på lördag, nice! 
Tessan begav sig sedan mot söderstadion för att heja på bajen och jag väntade in familjen. Vi såg sedan Dr Jekyll and mr Hide - the musical. Den var lite deprimerande i sig men de sjöng väldigt bra, särskilt Sara Dawn Finer, hon må vara stor men sjunger fantastiskt!
NU har jag precis kommit hem och det är dags för mig att sova! Natti mina vänner.

Vad finns under locket på din alladin-ask?

Ur Mickans blogg från igårkväll:

Malla var här nyss mysigt var så längesen eller en vecka men iallfall. Vi lagade middag och kollade på hennes dokumentär om Italien och deras resor. Sen såklart  såg vi den vita chockladbiten i mitten av aladdin-asken:) Mummmsss hahahahha


Under filmens gång förklarade jag för Mickan att Kaspar var den enda killen i vårat stall. Hon tyckte det var roligt och jämförde honom med den vita chockladen i alladin-asken, ni vet den som alla vill ha.... Hon passade även på att jämföra sig själv med chockladbiten som det är sprit i, den som alltid lämnas kvar till sist. Det sista påståendet stämmer naturligtvis inte, Mickan är verkligen sjukt duktig och tränar flera dagar i veckan, jag borde verkligen ta efter hennes smarta drag!

Hon var för övrigt lite besviken på att inte Buster var med i Italien, då han är den enda ryttaren som hon känner till ;)

image214

Falsterbo?

Jag fick mina kvalpapper för Scandinavian open idag. Nu är det bara att börja försöka kvala, läskigt! 5åringarna debuterade i 1,20 hoppning i söndags med bra resultat så det kan gå vägen. Jag hoppas det går vägen, skulle vara otroligt kul att få rida i Falsterbo!

image213
Hermione eller Hijo, ingen alls eller båda två?

Aj.

Idag var jag och tränade för Helena. En inte alltför lyckad träning då jag råkade ramla i backen och knäcka till mitt högra lillfinger som nu gör väldigt ont. Jag tycker att det är ganska pinsamt också, absolut inte när någon annan ramlar av, men när jag själv gör det. Hästen säger hejdå och springer iväg på sitt håll meddans man ligger där med ridhus-sand i hela munnen och absolut all uppmärksamhet riktad mot en själv. Jag har absolut ingenting emot uppmärksamhet i vanliga fall men i en situation som denna är uppmärksamheten överskattad. Men på ett sätt tror jag det är bra att ramla av då och då, det blir lixom aldrig någon stor grej av det då, om man är van menar jag...


image212
Inte alltid så gullig som han ser ut...




 


 

fint väder

Jag bor ju ganska off, vilket har sina nack och fördelar, som allt annat. En fördel är vädret. Vädret här på Söderby gård är nästan alltid mycket bättre än vad det är på andra ställen i Stockholms län. Jag vet, det är konstigt men sant! Igår spöregnade det under derbyt på Råsunda, här var det uppehåll och idag var det molningt i skolan men soligt här, vilket det är fortfarande mmmm...


Grattis Mami

Idag fyller min mor år, 47 för att vara exakt. Hon fick ett par sjuuuukt snygga skor av mig och jag är så ledsen över att mamma har två storlekar mindre fötter än jag, så det kommer inte att gå hur mycket jag än försöker... Tjocka släkten har varit här idag oxå, blev ett firande framför TVn då det var derby mellan två skitlag, vilket tydligen var viktigt att följa.

image208
Grattiiiiiiiiiis Mamma

Slut på sökandet efter Engla.

Jag tycker det är så sorgligt att Engla är död. Det är så otroligt många människor som följt sökandet efter henne i hopp om att hon skulle hittas levande. Jag trodde faktist att de skulle finna henne, så länge det finns liv så finns det ju hopp men nu finns det inget liv längre...
Tio år och hela livet framför sig och så kommer någon och tar livet ifrån henne, riktigt riktigt hemskt!!!
Kan inte någon bara skjuta det psykfall som dödade henne. Inte för att hon skulle må bättre av det, men hennes familj kanske skulle och jag tycker att det vore rätt åt honom för han måste vara helt åt helvetes jävla sjuk i huvudet.  

En dag proppfull av träning.

Imorse fick jag sovmorgon till halv tio, grymt skönt måste jag säga! Efter det segade jag mig fram till halv 11 då jag beslöt mig för att gå ner till stallet.
Goose stod först på tur, jag brukar ta den jobbigaste hästen först när orken är som bäst. Han var, som jag trodde jobbig idag, väldigt spänd. Han är så fin ibland men sen jag kom hem från Italien har han inte varit den drömhäst som han var innan jag åkte...
Odo fick bli häst nummer två. Han var som vanligt väldigt fin och jag spetsade till träningen genom att rida utan stigbyglar hela passet, herregud va jobbigt! 
Efter Odo var det Hijos tur, underbara Hijo! Han var jättefin och hoppade som jag vet inte vad, han är såå fin min 5åriga prins :) 
Sist ut idag var stallets absolut största diva, Hermione. Hon är i vanliga fall halvt galen men idag var hon lite lugnare eftersom hon hade haft party med sig själv i hagen och gjort av med en del energi där.

Imorgon är det tävling igen. Goose ska ut på banan efter två månaders tävlingsvila och så ska unghästarna debutera 1,20. Detta kan sluta hur som helst men jag är grymt laddad, vill bara att det ska bli morgon så jag kan få starta! ;)


image201image205image207
Fina Go West

Fjortisfest på piggis.

Igår kväll åkte jag in till staden för att "ta en öl" med Terran. Som vanligt var hon på ett hetsigt humör och min telefon plingade tätt av sms med text som kööör osv. Allt var i sin ordning med andra ord. Söder stod på tapeten och första stället har internt nämnts till "I got it from my mama"  efter en insident från i sommras. Där träffade jag upp Tess och Johan, tvilling-84-johanskyttesskola-johan, ja juste han var det. Trevlig grabb!
Vi gick sedan vidare till Högbergs och hängde där ett tag. 

Efter ett tag var Tessan tvungen att gå på toaletten (eller ringa till Henke som hon egentligen gjorde), när hon kom upp till oss igen informerade hon mig om att det satt sjuuuukt söta killar där nere och att vi var tvugna att gå dit. Jag vet att Tessan har en fallenhet för att överdriva en del i sådana här situationer så mina förväntningar var inte alltför höga men vi gick ner till killarna iallafall. I trappen påväg ner säger Tessan - Asså dom kanske inte är sjukt snygga men ändå...
När vi träffade de sjuuuukt söta grabbarna kunde jag inte hålla mig för skratt, kändes som om jag hamnat på en audition för bonde söker fru....

Hursomhelst, trevlig och soft kväll som slutade vid midnatt.

Efter det tog jag bussen till Piggis för att hämta Moa. Väl där såg jag att det inte bara var Rebecca och Moa på plats, vilket det var när jag lämnade stället några timmar tidigare. Jag möts nämligen av öppna dörrar, musik och massa främmade fjortisar.
Hej hej sa jag bara och gick in i min egna lägenhet där partyt var i full gång. Moa blev en aning överraskad när jag dök upp men vi styrde upp det hela och kastade ut Johanskyttes skolans fjortiselit på nolltid.
Jag fick träffa Moas balkavaljer, söt kille, honom borde hon köra på!

image200
Jag och Tessi <3


 

Universitetsnivå på våran redovisning?

Idag hade vi redovisning i skolan. Som vanligt hade vi arbetat i grupper, denna gång av fyra personer i varje. Eller arbetat är väll en överdrift, jag ska vara ärlig och säga att jag skrev ihop mitt på 15 minuter igår efter 22. Däremot la jag ner desto mer jobb på att få till overheadbilder imorse, naturligtvis till ingen nytta då oh-maskinen var ur funktion.
Jag hamnade i samma grupp som Linda, robinsson robbans tjej. Och helt plötsligt när vi står framför alla och håller våran redovisning så börjar hon rita på whitboardtavlan bakom oss. Alla ba WHAT? Haha Martin som precis stod och berättade sin del vände sig mot henne och fråga: eeh va gör du? och hon svarade glatt: inget, fortsätt!
Hela klassen började garva och även jag hade svårt att hålla masken. Resultatet av ritandet blev en katt, känns väldigt seriöst och passande på universitetsnivå. Men våran klass börjar mer och mer likna en gymnasieklass vilket bara är soft tycker jag som saknar gymnasiet.   


Min roliga syster.

image197
Jag är trött och har inget speciellt roligt å skriva så det får bli en rolig bild på min syster, hon är verkligen sjukt rolig... Idag när vi satt och åt så rapade hon så att det ekade i hela huset, helt chockad över bedriften säger hon bara - OJ !? Jag och Ida garvade såklart, mamma var mindre road...

förtydligande.

Att förtydliga gårdagens inlägg om åldrar är lite svårt då det är en intern grej. Men man skulle kunna säga att man får gå på sin egna känsla. En kille som känns övermogen eller tråkig skulle platsa i facket bland papporna och en kille som är omogen och har en coolaste killen i nian-feeling är en lillebror. En storebror är det perfekta.







ålder på en man.

Senaste tiden har det diskuterats en del om män och åldrar. Vad är okej och vad är inte okej?

Personligen anser jag att åldern inte längre har så stor betydelse. Det var värre förr... Men nu när jag har hela 22 år på nacken är det inte lika viktigt längre. Lugn, jag är inte helt gränslös vad gäller ämnet men jag kan tänka mig att tänja en aning på de gamla gränserna.
Jag anser bland annat att det är helt okej att dejta en man som är yngre än en själv, exempelvis en 87a. När jag för några dagar sedan berättade det för Anna utbrast hon, utan att tänka: BARNAROV! Haha men Anna är ju en aning extrem i ämnet då hon helst spenderar sin tid med 30 plussare. 30 plussare är enligt mig inte okej. Fast det är klart Josh Hartnett är ju min dröm-man så där skulle jag ju självklart inte banga ;) Men oftast är 30plussarna som vi brukar säga "pappor". En jämngammal man kan oxå vara en "pappa" om han har den feelingen och en äldre man kan vara en "lillebror" och det är inte okej.
Det är "storebrorsor" man vill ha. En 87 kan faktist vara en storebrorsa och då är det okej. Hanna höll med om detta resonemang och tyckte att det var superbra att det numera är okej att dejta yngre. Enligt henne har det öppnats en helt ny marknad och hon var väldigt nöjd över detta...

Resonemangen är olika men allvarligt talat så är ju bara ålder en siffra såå haka inte upp er på det utan kör bara!

synd att alla är så söta.

Jag har då tappat en och annan välförtjänt poäng i ensamhetens kalla, tomma vattendubbelsäng.
Jag borde väl ha läst minst hundra sidor till men morgondagens tenta den får bli hur svår den vill.
För jag har hört att alla kommer på terminens sista fest och gissa vem som tänker bli den som dricker mest.
För jag vill ärligt talat inte alls en svara där för kärleken hos vissa ställer bara till besvär....


image196

Jag saknar Arezzo. Jag saknar Arezzo. Jag saknar Arezzo Jag saknar Arezzo. Jag saknar Arezzo !



visdomstand

Im alive!

Jag drog faktist aldrig ut tanden. Jag var duktig och gick in genom sjukhusdörrarna och satte mig i tandläkarstolen men när jag fick se tandläkaren så fick jag panik och sprang därifrån....

Haha ne jag skoja :P Det var nämligen så att tanden växte helt snett, nästan på gränsen till neråt så tandläkarn ville helst inte operera bort den eftersom det fanns risk för att jag kunde bli förlamad i ansiktet... Efter det uttalandet var jag inte så svårövertalad - RÖR INTE MIN TAND!

image195
Alla tänderna hänger med

Stackars stackars mig.

Imorgon är det en dag som jag har bävat för länge. Jag ska nämligen åka till en käkkirurg på karolinska och operera ut en tand.
Jag har tidigare dragit ut fyra tänder och överlevt dem alla, men nu är det ingen vanlig tand som ska ut, utan en visdomstand som växer snett under mitt tandkött. Tänk er själva att de ska snitta upp tandköttet och plocka ut tanden för att sedan sy ihop, långt inne i munnen.
De kommer antagligen behöva söva ner hela mig då jag är fruktansvärt spruträdd. När jag skulle ta en spruta i 6an svimmade jag och fick ligga i systers rum på observation hela dagen, visst det var ett tag sen, men förrförra sommaren när jag blev sparkad av Kitten i huvudet och skulle sy så fick de ge mig lugnande tabletter för att jag var så hysterisk... Det låter skitlarvigt men jag kan verkligen inte hjälpa det.
Jag pratade med en kille i min klass imorse och han berättade att han ganska nyligen hade dragit ut en visdomstand, han poängterade även att det hade gjort jätteont, pedagogisk kille det där...
Jag har avbokat tiden en gång tidigare så nu måste jag gå dit imorgon även fast jag absolut inte vill!! Jag hoppas för guds skull att jag är i bloggbart skick imorgon kväll. Kanske hörs vi då.

Namn kan vara konstiga.

Jag har lyckats övertala mamma om att det är fullkommligt orimligt att döpa en gullig lite hund till Elsa, det går ju bara inte! Igår döptes hon istället till Ella som i ella ella eh eh eh, under my umberella... Mycket mycket bättre!

Igår försökte jag strukturer upp mitt liv lite genom att skriva i min almenacka vad jag måste göra. När jag bläddrade runt så såg jag vem som har namnsdag nästa måndag..... Tiburtius. Känner du någon? Känner jag någon? eeeeh nej! Är det ens en han eller hon? Jag tänker på någon exotisk efterätt besläktad med tiramisu... Men glöm för guds skull inte att gratta alla med namnet Tiburtius som ligger er varmt om hjärtat nu på måndag.


My dream is to fly.

Hijo och Hermione skötte sig som änglar idag. Jag blir såå stolt över dem när de gör allting så bra! Tove som var snäll och hjälpte mig hamnade på backen en gång efter att Hijo hoppat iväg, men förutom det så skötte han sig som en prins. Lite dåligt av mig att plussa för honom innan och säga att han var den snällaste hästen när han sedan gör sådär meddans Hermione som jag red på var jättesnäll hela dagen... Ibland blir det lite knäppt :P

När jag gick banan spelade dem rise up och jag kunde inte låta bli att tänka - My dream is to fly over the rainbow so high jump italia! Nu var den en vecka sedan vi lämnade Arezzo och jag saknar det som fan. Träffade föressten Wille som hastigast idag, han red väldigt fort, hoppas han vann...


image192
Arezzotröjan hänger med..

Tävlingsdags

Godmorgon. East var det som gällde för mig igår, blev dock en tidig hemgång då det är tävling idag. Jag tror att jag var hemma på Piggis vid ett kanske, det kändes rimligt eftersom jag gick upp åtta imorse. NU är jag hemma och ska snart åka iväg mot Botkyrka. Jag hoppas det går bra idag men förväntningarna är inte alltför höga eftersom jag har ridit 5åringarna tre gånger sen jag kom hem och innan dess var det en månad sen. Önska mig lycka till, det kan definitivt behövas ;)

image188
Baby 1

image190
Baby 2

image191
Baby 3


En valp!

Vi har fått hem en ny valp. En svart flat den här gången. Den är verkligen grymt söt! En grej som bekymmrar mig är att mamma vill döpa den till Elsa. Jag hoppas att ingen som läser bloggen har detta namn för jag måste bara skriva hur otroligt fult jag tycker det är! Visst, Malin kanske inte är det mest flashiga namnet som uppfunnits men asså jämfört med Elsa, som lätt kan förväxlas med pölsa så är det helt okej...
 Hur som helst så är den väldigt gullig och jag fixar en bild på henne tills imorgon :)

Ikväll blir det utgång med Tessi, Mickan och Cissi! Det var länge sen hela Lindvallengänget hookade upp så det ska bli väldigt kul. Jag ska försöka hålla mig sansad och åka hem i tid, för imorgon ska jag tävla unghästarna vilket också kommer bli väldigt kul, de är ju såå gulliga mina bebisar!

Nu måste jag sluta för Mickan ringde precis stressad på mig lite... Party party

image186
Coola gänget i skidbacken

Fredagkväll först med Anna och sedan med Tessi!

Nu är jag nyss hemkommen. 

Anna som för det mesta brukar ha en tuff framtoning betedde sig inte lika självsäkert idag. Det var efter middagen när vi i varsin bil skulle åka vidare som det hände. Anna skulle till jobbet och jag skulle möta upp Tess, vilket jag återkommer till senare... 

Jag kör inte min bil mesigt på något sett, tvärtom har jag inget problem att trycka på gasen. Men min körning går inte att jämföras med min kusins, hon är vild bakom ratten. Jag hamnade lite efter i starten eftersom hon styr igenom de smala villaområdesvägarna som om hon hade stulit bilen. När vi passerat Akeleja ser jag att hon stannat bilen. Hon har inte bara stannat utan även hoppat ut och viftar med armarna som en galning. Jag öppnar dörren och frågar vad fan hon sysslar med. Hon ropar bara tillbaka att jag ska komma. Jag kliver ur min bil och går fram till hennes. 
- Kolla in i min bil!!!
Jag kollar in. En liten bit ovanför ratten hänger det en liten liten spindel i en tråd. 
- Du måste ta bort den!!!
Hahaha jag tog bort spindeln och berättade sedan för Anna att det där inte var okej. Sen åkte vi vidare, Anna till jobbet och jag styrde mot Hammarbyhöjden.

Tidigare på kvällen blev jag smsbombad av mig kära vän Tessan. Utan att jag hinner svara får jag dessa sms:

Nr 1. Du ska in till stan med mig. Och ha en blindträff. Malin, Henke och hans vän. Kom igen nu

Nr 2. Du lever bara en gång!! Solen skiner. Åka in sitta lite på söder


Jag svarar att jag ska äta middag med Anna, men kanske kan komma in sen.

Nr 3. Men när ska ni ses. Klart som fan att du ska komma efter. Kom igen nu. Du eller både du och anna. Malin. När är ni klara?


Nr 4. Ha ha. När är ni klara? Du måste möta upp oss efter ni ätit. Lova det. Fatta det är andreas. Han vill träffa dig


Fröken Sjöblom var en aningens hetsig ikväll men jag har verkligen saknat hennes hets när jag varit i Italien så det var välkommet med några hetsiga sms i min inkorg ;) Jag träffade upp gänget senare hos Andreas och det var trevligt! Nu är det dags att sova för imorgon ska vi hämta en ny valp... Natti

  

Dagens sysselsättning.

Idag var jag back in school again.. Kändes lite smådrygt jämfört med glassandet i Italien men ändå helt okej. Gäller att styra upp det här med skolan nu så att jag inte hamnar alltför mycket bakom ;) Men skolan får stå för vardagarna, nu är det helg och det är dags för andra bullar! Ikväll ska jag äta middag med Anna och snacka massa skit, trevligt trevligt. Bäst att jag pallrar mig ner till stallet och rider lite så jag hinner i tid sen :) Tjing!


image184
Anna och jag för nästan exakt 3 år sedan!


på g.

Jag har börjat få upp lite pics på facebook nu. Det går sakta men säkert. Såg att Cissi och Jenny oxå fått upp lite, härligt tjejer ;)
Kaspar var för övrigt här hemma och hälsade på idag. Han saknade mig så mycket så han var tvungen att svänga in och hälsa på påväg till Gotlandsfärjan. Eller så var det inte mig han saknade, men jag skulle vilja tro det ;P
Jag träffade Alex Ekberg nyss oxå och hon berättade att det skulle vara fest i Davids och Jennys hotellrum i Scandinavium, låter ju lovande, hoppas bara att man är bjuden hihi.
Ne nu får det nog bli läggdags, skola imorgon...

image183

Två lite småsuddiga tjejer i Italien.


ful och äcklig.

Ida berättade en grej igår som gjorde mig lite lätt irriterad. En vän till henne (som jag för övrigt tycker verkar vara en väldigt trevlig och sympatisk person) hade innan resan till Arezzo berättat för en annan svensk ryttare att hon funderade på att hoppa på tåget till Italien.
Den andra svenskan som för övrigt är norrländska hade vid detta tillfälle sagt: - Vadå, vad ska du göra i Arezzo?? Du kan få följa med som min hästskötare om du vill...
Hygglig tjej eller vad?! Asså allvarligt, vilken pantad brud, vem tror hon att hon är egentligen....? Jag blir så irriterad över sådana dära översittarfasoner. Lite ödmjukhet? - JA TACK!

En teckning...

Jag vet att jag kanske borde gå och lägga mig. Jag menar, som en vuxen skulle sagt: - Det är ju en dag imorgon oxå...
Men jag är inte speciellt trött, antar att jag har fullt upp att smälta allt jag har varit med om. Bilderna har kommit upp på datorn och de kommer att läggas ut för allmän beskådning imorgon, så håll ut!

På hemresan blev jag lite skör över att behöva åka ifrån alla nya och gamla vänner så jag roade mig med att måla av alla i vårat stall! Bara ryttarna fick plats men Helena fick inte vara med utan byttes istället ut emot Elin som inte hade hästarna i F14. Jag menar Elin måste ju vara med! Och Sylve, Sylve måste vara med, han är ju lixom pappan i gänget. Anita kan vara mamman. Haha okej nu börjar det spåra lite här, time to sleep...

image181
Jag vet, jag blev sötast på bilden. Men vadå, någon förmån borde jag ju få efter allt tecknande...


Hemma

250 mil och många backar tysk öl senare... Äntligen hemma!

Påvägen hem stannade vi i Mjölby. Inne på McDonalds (mjo det blev donken idag igen, helvete beach 2008 går åt skogen ;)). I vilket fall som helst, där träffade vi Caroline Brunstedt. Vi pratade lite om Arezzo och hon frågade om det hade gått bra för oss. Jag var tvungen att fundera någon sekund innan jag kunde svara:
- Nje egentligen inte, men vi har haft sjukt kul!

Det stämmer ju. Man har som vanligt inte överpresterat, men shit vilken lärorik och otroligt rolig månad det har varit. Alla fina hästar, häftiga banor, roliga fester och underbara människor! Arezzo 2008 blir en resa som jag inte kommer glömma i första taget!

RSS 2.0