30e dec.


Jag är verkligen sjukt trött idag. Blev sent igår eftersom jag spelade TP med Anna, Mattis och Pontus till typ 24, två glas vin på det och en väckarklocka ringandes 06.00 morgonen efter är ingen höjdare. Men det var kul, med TP alltså, blev dock aningens arg över att jag inte vann... Får bli revange vid ett senare tillfälle, för nu är istället siktet inställt på nyårsafton imorgon! Kommer bli grymt!

Irriterad roomie

Anna, min kära roomie är lite skör idag och behöver mitt stöd. Hon är irriterad på sin mascara som snart är slut, sina ögonfransar som lägger sig i kors och sina ögonbryn som gör att hon ser ut som en turk (alltså enligt henne själv...). På solariet tidigare var hon irriterad på en grabb eftersom han var för trevlig och eftersom jag ville sola 20 minuter istället för 16 då hon var tvungen att vänta på mig eftersom hon skulle sola 16 minuter.

Haha hon är skör helt enkelt... Men det går över, hon är ju aldrig sur på riktigt så det är roligt när hon är lite irri, underhållande så att säga ;)


Annis

Vem mår egentligen sämst?

Vi skulle åka tillsammans till stallet, jag och Ida. Hon hann ut till bilen först, och när jag kom ut satt hon redan på passagerarsidan. Jag öppnade dörren:

- Hej, kan inte du köra, jag mår dåligt...

- Ne du får köra jag har jätteont i huvudet...

- Men jag har också jätteont i huvudet, och i nacken...

- Lägg av, du kom hem tidigare än mig, och fick till och med skjuts hem....

- Aa men nu är jag jättebakis! Du får köra....

- Men jag håller på att dö!

- Håller du på att dö?

- JA!

- Men okej jag kör väll dåååå...

Jag smällde igen dörren och satte mig på förarsidan istället... Hon vann konversationen eftersom en döende situation antagligen inte skulle gå att bräcka med ytterligare ett argument.




Go West


Snaaart



Hittade den här bilden nyss. Ååå jag längtar tills det drar igång igen, är så sjukt laddad inteför nästa säsong!!!

Juldagen






 
 

JUL


Julen är verkligen en fin högtid! Det handlar verkligen inte bara om tomtar och materiella ting, för julen har även en djupare betydelse. Man för tankarna till dem man tycker om och man blir verkligen påminnd om att inte ta andra för givet, utan istället uppskatta alla som man faktist tycker om, som betyder något för en. Det kan vara en kusin, en vän, en förälder, ett djur eller bara någon annan som på någott sett är en del av ens liv. Utan att låta alltför Carola-look-a-like-ig handlar det helt enkelt om att sprida kärlek och få tillbaka. En fantastisk högtid på många sätt!



Massa kusiner :)

out from under


And part of me still believes
When you say you're gonna stick around
And part of me still believes
We can find a way to work it out
But I know that we tried everything we could try
So let's just say goodbye
Forever

Vingar av glas

Jag och sistahs kollar på Vingar av glas. Vilket sjukt rolig film, helt grym å Alexander Skarsgård är trashigt snygg i den också... Har säkert sett den här filmen 20 gånger och den är lika bra varje gång!



Melodifestivalen närmar sig.

Såg vilka som ska delta i melodifestivalen nyss.. Såg sådär inte, inget jätteintressant startfält utan känns som de gamla vanliga med inslag av lite idol-nissar... Inte en enda stor sångdiva, trisst.  Det absolut värsta är att BWO ska vara med IGEN, alltså kan inte bara någon sätta ett BWO-FÖRBUD i melodifestivalen? Jag orkar bara inte med deras slätstrukna skitlåtar och urusla scenklädsel ett år till. Snälla någon skona mig från detta!

Lurad

Igår eftermiddag/kväll ringde det på min mobil:

- Hej, jag ringer från veckorevyn och skulle vilja ställa några frågor till en undersökning som vi gör...


- Okej, kör på då..


- Vilken Hollywood-kille tycker du är snyggast?


- eeh oj, det vet jag inte...


- Men, vem har du på väggen hemma?


- Haha okej isf får jag väll säga Josh Hartnett som har hängt där i alla år...




Frågorna fortsatte i samma anda och jag svarade Josh på alla, för att göra det enlkelt för mig...


- Nu har jag en sista fråga kvar, den är lite pinsam... haha eeh... vilken frukt skulle du vilja ha som bröst?


- Haha VA?


- Jag vet den är lite konstig.. Kiwi säger de här bakom...?


- Haha nej inte kiwi, kör på apelsin istället!


- Apelsin haha okej... Då var det inge fler frågor, nu får du se om du kommer med i nästa nummer av Vecko Revyn!




När jag lagt på luren började jag asgarva och berättade för Moa om det som häst. En minut senare frå jag ett sms:


JIMSING: Ta ner Josh Hartnett från väggen!


Hahah jag hade blivit lurad! Av Jimsing och Robert Holmberg, tack för kiwi grabbar.....

Krock.

Jag har undanhållit en grej... I torsdags när vi var på julbord skulle jag parkera bilen, men tyvärr var det fullt på den parkeringen som jag hade tänkt mig och fick därför backa tillbaka. Samtidigt pratade jag med alla i bilen vilket gjorde att koncentrationen inte var på topp....

Pang!

Jag råkade backa in i ett stort träd... Hur sjutton lyckas man med det?? Jag kände mig verkligen så sjuuukt dålig! En grej hade ju varit om jag suttit själv i bilen, men så var tyvärr inte fallet, vi var ju fyra.. ÅÅ herregud! Jag som har haft körkort i 4,5 år borde väll kunna backa ordentlìgt? 

Det värsta är att jag nu drömmer mardrömmar om detta, jag drömmer att jag krockar, kör in i saker och backar på träd och annat. Det måste vara som ett straff, kommer få men för livet tack vara det här!

Friday night

Har precis kommit hem från Sumpan där jag simmat med Bridget! Bridge var mest imponerad av simningen och jag av solningen efteråt... Var mest rädd i simhallen eftersom det var en gubbe som simmade frammåt baklänges bakom oss eller kanske snarare bakåt framlänges? Han var läskig iaf..... Efter det solade vi som sagt, gillar verkligen att sola för om man blundar och låter tankarna sväva fritt kan man lådsas att man ligger i den riktiga solen på en medelhavsö mmmmm!
Efter äventyren i simhallen avslutade vi på en Italiens resturang, vääldigt trevligt, Bridg!

Nu ska jag kila över till Ida och kolla film med henne och Ylva. Tjillevippen


hundar!

Ida har köpt en valp, en väldigt krullig valp! Men den här verkligen jääättesöt (och vild) !! 

Jag är också sjukt sugen på att köpa en egen hund. Vill dock inte ha en krullig eftersom de bara är söta som valpar för att sedan förvadlas till gorilla-wannabees (om man pudel-klipper dem förstås, som uppfödaren gjort på Idas valp, HAHA). Ne jag vill ha en korthårig hund som ger ett tuffare intryck än Idas (image framför allt) haha.


Idas (gorilla) krullis!


Vill ha!

Det är mycket nu haha.

Idag har det varit rörigt, började med atrt jag vaknade 06.30 i Piggis och kom på att jag inte hade mitt leg hemma (eller nåonstans eftersom jag har slarvat bort det...), vilket inte var så lyckat då jag skulle skriva prov klockan 09.00 på JMK. Kastade mig i bilen mot Söderby för att hämta mitt pass istället. Vidare till Karlaplan för att stress-skriva KOM 1-provet för andra gången. Sedan tillbaka till Söderby för att hämta upp Hanna, Sandra och Benke och sedan vidare till Långbro världshus och äta jullunch. Det är så grymt på Långbro, sjukt bra julbord faktist!

Nu sitter jag på Söderby igen (3e gången idag jag är här...), är proppmätt och ska ner och rida minst två hästar innan jag åker tillbaka till Älvsjö, vore nog på sin plats att ta gymmet påvägen hem också för att vara säker på att jag inte går upp 10 kilo tills imorgon....

Måste kila nu, Tjiiiiiiiiiiing.


Jag och Tessi och Alice och Kevin

Eftersom jag har flyttat men min dator fortfarande bor på Söderby kommer bloggen lite i kläm... Hur som helst så var jag med Tessi på hennes jobb igår. Kevin och Alice från igår skulle spela där och hade sin loge i personalrummet där vi också var, alltså inte i logen, utan i personalrummet. Vi pratade lite med Kevin innan hans uppträdande, han var lika glad och sprallig som han verkar haha. Kanske lägger ut lite bilder på detta sen. 

Mount Shasta <3




Det var nog ungefär ett år sedan Shasta lämnade oss.
Jag saknar henne väldigt mycket.

Moms och sånt??

Jag sitter i mitt vardagsrum på Söderby. Tre meter bakom mig sitter Moa och Pappa i soffan och pluggar. Pappa försöker förklara för syster hur systemet fungerar med moms osv. Moa är lite trögfattad, tur att Pappa är en väldigt pedagogisk person som anpassar utlärningen:

- Om du köper ett par jeans på NK så måste du betala moms...........


Moschiiii

JMK är väldigt skört just nu.

Jag blir så trött! Idag ser jag ett nytt meil i min inkorg där det står att det är seminarium imorgon klockan 10. IMORGON?
Jag fattar inte varför lärarna på JMK inte kan ha LITE bättre framförhållning, jag har liksom lite annat att göra och lite annat inplanerat förutom helt-plötsliga-seminarium som man aldrig vet när de dyker upp! Jag kan inte lämna alla dagar fria ifall att det dyker upp något senplanerat JMK-grejs. Imorgon ska jag jobba, plugga till tentan på torsdag, skriva på uppsatsen, träna mina (alldeles för många) hästar, försöka hinna med att träna mig själv och kanske bo in mig i min nya lägenhet (om jag hinner). Jag har absolut inte tid att åka till JMK, ALDRIG, INTE EN CHANS! 
 


Idol

KEVIN vann idol, vilket inte var ett dugg oväntat även om Alice gav honom en rejäl match igår. Personligen tycker jag att båda två skulle varit värdiga vinnare eftersom de två tillsammans med Robin E har varit mina favoriter redan sen början av programmet. För övrigt måste jag säga att de flesta idoler som kommit upp sig en aning är väldigt bleka. Absout inga superstars av dem, utan riktig mellanmjölk som tar sig fram på Rix FMs topp 6 klockan 6 eller vad det heter. Det finns dock ett undantag, en riktig superstar som växt från en sprallig liten 17åring med tandställning till en riktig RnB-stjärna.




  

Läskiga OTH!

Alltså OTH säsong 6 är sjuuukt läskig!!! Har sett avsnitt ett och två nu, allt är så psykat och jämfört med säsong ett och två har serien förvandlats till en riktig rysare... Det är absolut bra men jag blir ju jätterädd, måste sitta och blunda och skruva ner volymen i typ varannan scen. Varnade Moa att jag kanske skulle komma upp till henne om det blev svårt att sova här nere, hon insisterade dock inte och istället för ett välkomnande hälsade hon att det var okej om jag ville smsa men jag kunde absolut inte övernatta i hennes rum. Haha tack för stödet, sis...

Nu måste jag ropa in mina livvakter till flatcoated retrivers så de kan rädda mig ur det här.

God natt   

Sjuk

Jag är sjuk idag. Kan inte riktigt bestämma mig för om det är bra eller dåligt. Det är ju dåligt om man mår dåligt, som jag gör... Men ändå är jag liksom inte döende och känner att timmarna bara går ifrån mig utan att jag får någonting gjort. Borde kanske ta den här dagen och bara chilla gärnet? Ska nog försöka med det, blir kanske ett OTH-maraton med varm choklad och massa kuddar och filtar! Hoppas bara att jag är fit for fight imorgon eftersom jag redan efter en förmiddags sjukdom känner mig fruktansvärt rastlös. Kommer säker att bli många fler inlägg idag. Haha. 


r.i.p Robin Z




MALIN

Jag hade namnsdag igår. Namnsdag är absolut ingenting jag firar, glömmer faktist oftast bort den... Men igår gjorde jag inte det eftersom Pattie, Anna och Moa påminde mig, kändes lite som en halv födelsedag att få gratulationer utan att ha gjort någonting vettigt, det tackar jag för :)

vad jag har gjort idag...

Dagen har bestått av jobb och Ikea-besök. Jag gillar inte att vara på Ikea, allt tar så sjukt lång tid och atmosfären är inte mysig för 5 öre. Fick i alla fall med mig en ny säng hem, och en hylla, gardinstänger och en sänglåda som ska in under sängen där jag ska ha mina skor.. Kommer nog att slänga massa kläder nu när jag flyttar men skorna slänger jag bara inte! :)

Tanken var att jag skulle möta upp Ida efter Ikea och sedan åka och gymma tillsammans med henne. Tyvärr dissade hon eftersom hon "pluggade" med Fredrik... åå dålig stil! Fick istället kolla på Moa när hon hopptränade Goosen, det gick jättebra som vanligt, han är ju såå duktig (och hon också, ibland asså...)

En TV :D

Mamma berättade för mig idag att jag ska få en TV i julklapp. Självklart blev jag jätteglad men samtidigt blev ju överaskningen som hör julen till förstörd. Haha men jag tror å andra sidan att jag vid 22 års ålder klarar det ändå även om jag fortfarande älskar allt som har med julen att göra (utom jansons frestelse och sill och annat äckligt...).


Bio och Britney

Ikväll har jag varit på bio med Micki, såg girlfriends boyfriend best friend haha eller nått... Inte den bästa film jag har sett i mitt liv men helt okej ändå :)

Hann precis hem så jag kunde se slutspurten på Britney-dokumentären. Jag gillar verkligen Britney, det är så otroligt grymt av henne att komma tillbaka så starkt som hon har gjort (!) och den nya plattan är lika bra som det tidigare, you go B! 



12553

Håller på att och packar ner i flyttkartonger nu.. Det är 8e gången jag flyttar, sjukt vad mycket jag har flyttat runt egentligen. Där jag trivdes bäst var nog på Apelvägen, där trivdes jag riktigt riktigt bra, men Söderby gård har ju också sin charm såklart, på ett annat sätt. Jag tror på ett sätt att Apelvägen är det absolut bästa eftersom det låg så rätt i tiden, 9an-2an i gymnasiet var ju helt fantastiska år! Hur som helst, måste fortsätta packa nu........

vem är du vem är jag

Har funderat en del på vilka som egentligen läser den här bloggen.. Ingen kommenterar ju typ någonsin, vilket är lite tråkigt, känner att det till och med skulle vara bättre om folk kommenterade elakt, så att det blir lite drag här liksom. Det är okej haha.


Sistahhood läser i alla fall :)

FREDAG


monday you can fall apart
tuesday wednesday break my heart
thursday doesn't even start
it's friday I'm in love


Lussebullar på gott och ont.

I söndags bakade jag lussebullar. Det var ju första advent så jag tyckte att det passade bra, det tyckte Ida och Moa med eftersom de gjorde samma sak.

Såhär i efterhand var det inte så bra trots allt eftersom de utan att skryta blev väldigt goda (faktist inte så svårt att få de goda om man gör som receptet visar...) och lussebullar är ju faktist lusse-bullar, alltså bullar som man äter runt Lucia. Alla är med? Bra.

Jag kan inte äta bullar i tid och otid, även om de är lusse och goda... För att varje bulle som slinker ner ger en ångest-attack light som göra att jag måste springa ett var runt åtminstone lilla Näringsberg, som jag skulle tippa är kanske 3 km, och ibland orkar jag inte det, särskillt inte när det är mörkt eller regnar!

Jag har nu börjat dela ut mina lussebullar till dem i stallet, det är jättebra för de blir glada och tycker om mig samtidigt som jag slipper ta klivet och bli  a real  big mama!

Aj, igen.

Imorse blev jag avkastad, igen... Har nog ramlat av flera gånger det här året än vad jag har gjort under alla tidigare år tillsammans. Jag hoppas verkligen att Canon blir en Grand Prix-häst så att det i slutändad är värt alla blåmärken!


...

Sitter och lyssnar på disneymusik, jag vet är en aningens skör just nu...

Men det är bara så åååå just nu, jobbigt väder, tenta på torsdag (igen ååååå!), massa restuppgifter att göra, bekymrad över att ja inte kommer få allt jag önskar mig av tomten, olyckligt kär i Piet bla bla jr, irriterad eftersom jag nyss ramlade i trappen och spillde fil över halva den, på väggen och på golvet, sjukt trött i huvudet och alldeles för pigg i benen, sovit för få timmar alldeles för många dagar i rad, har en mamma som klagar på mig alldeles för mycket och ofta, känner att jag har alldeles för mycket att göra och för lite tid ooosv.

Väääldigt skört just nu som ni förstår haha. Och då behöver jag verkligen Disneymusiken! Den är så fantastiskt bra och uppiggande. Ni borde testa det om det blir skört någon gång. Favoritmusiken finns i Mulan, Pocahontas, Alladin, Skönheten och Odjuret, Lejonkungen, Lilla Sjöjungfrun, Tarzan!

Pocahontas är nästan bäst, sjukt bra musik i den, särskilt på engelska, riktigt riktigt bra :)


motivation

Idag är det verkligen första december. Tiden går så otroligt fort så att man blir rädd ibland! På ett sätt är det bra för jag vill verkligen tävla nu nu nu, vill bara att det ska bli februari så säsongen kan starta. Det finns inget mer motiverande än att kolla på en stor hopptävling live, man vill ju bara komma dit själv, vill ju också tävla i globen! Haha som ni förstår så är jag en liten bit ifrån (för att inte vara ärlig och säga gigantisk, men i alla fall), men har verkligen någonting att träna för, för nästa år har jag ett mål att bli ännu bättre än vad jag varit i år (som för övrigt har varot mitt framgångsrikaste år hittils). Jag tror att det är ett väldigt bra mål, att man ska avancera ett snäpp varje år och det SKA jag bara göra!

Måste kila iväg till skolan nu. Tjingeling

RSS 2.0