Semestersvenskar

Sitter och tittar på Semestersvenskar. Blir sjukt sugen på att bara lämna landet och resa till värmen, dock inte till Thailand i första hand men skulle såklart inte tacka nej till det heller...
 
Uppmärksammade särskillt en bland de svenska hotellnissarna då det slog mig att jag känner igen honom. Är det inte Davids kompis Anton? Han som Mulan blev så blixtförälskad i?


Saknar Mulan <3

Sjuuuuk

Jag tror (och hoppas innerligt) att jag är på tillfriskningsväg nu, kan till och med andas ordentligt... Har legat i feber sedan i torsdags. Vilken jäkla helg det har varit, inte en av dem man vill lägga på minnet direkt. Det sjukaste är att jag fortfarande har feber. Hur många dagar i streck kan man egentligen ha det?
 
Har i alla fall överlevt rent psykiskt med hjälp av One tree hill och 90210. Sen betade jag och Moa av massa avsnitt Saltkråkan igår oxå, haha det är faktist roligt. Skulle man få en unge som tjorven skulle man ju adoptera bort den direkt!

Ne tillbaka till min värld av 90210, hostmedicin, näsdroppar och alvedon nu... Krya på mig. 

Fever

Jag har fortfarande feber. Hatar att vara sjuk och tycker väldigt synd om mig själv just nu...


Är jag utseendefixerad?

Sprang på den nya grannen idag..... Asså SNYGG måste jag säga!

Jag var desto risigare. Med feber i kroppen och glasögon på näsan såg man nog inte alltför chick ut. Han avslutade i alla fall konversationen med "vi ses" så jag hoppas jag kan ta en utseendemässig revange då...

Feelgood-program?

Jag sitter och tittar på Generation fett på 3an...

- Anna, kom, du måste se det här...

- Vad kollar du på?

- Generation fett.

- Åå jag älskar sådana program...

- Haha jag med, man känner sig så smal när man ser det!

Lika ful som man känner sig när man kollar på Victoria Secrets visinsingar, lika snygg och smal känner man säg när man ser på program som generation fett, snacka om att allt är relativt.

One tree hill

- Live the life








- Live the dream









 


- No fear

Grattis Pappa!

Min pappa fyller år idag, 49 år för att vara exakt. Måste säga att jag verkligen har världens bästa pappa. Visst, det säger väll nästan alla om sina pappor? Men jag menar det verkligen, för min pappa är helt grym på alla sätt, kan inte komma på någon endaste liten nackdel hos honom... Han är bara grym på allt han gör och ställer alltid alltid alltid upp, oavsett vad det handlar om. Han är en av de få personer som jag absolut inte skulle klara mig utan och jag tycker otroligt mycket om honom!


Pappi <3 

Idrottsgalan

Idrottsgalan! Jag älskar idrottsgalan, älskar idrott! Och jag ringde på Rolf Göran, två gånger... Men 5e plats i Jerringpriset är bra, grymt, svenska folket gillar honom. NU säger vi istället grattis till en fantastisk idrottskvinna, Charlotte Kalla!

En grej som jag funderar över är om det finns en dresscode som säger svart? Varför har alla svart på sig? Om jag någon gång i livet skulle inta globen under idrottsgalan så skulle jag inte bära en svart klänning, skulle nog istället chocka med cerise eller liknande...

Sommar <3




Jag vill bara ha sommar, nu!

Kaotisk dag.

Vilken cirkus det har varit idag, full fart kan det minst sammanfattas som. Började med kom II-tenta på morgonen (hur kan stockholms universitet på allvar lägga en tenta på en lördag morgon?).

Jag var klar där typ halv tolv och stressade direkt till stallet för att mocka och väga hö-påsar, efter det tog jag in alla 20 hästar och mötte upp Emma för att genomför en hoppträning, bestämd sedan tidigare. Linis skötte sig utmärkt :)

Hann upp till mamma och pappas hus en snabbis för att färdigställa vårens arbetsschema innan jag stressade hem igen. Direkt efter hemgången trotsade jag kylan och gav mig ut på en runda i joggingspåret. Har precis kommit hem därifrån nu!

Har hela 50 minuter till godo. Om 50 minuter får vi nämligen gäster hit, bli förfest här och sedan vidare till en större fest. Grymt men det andra ord dags att sätta fart eftersom jag avrken hunnit duscha eller äta än... Partyyyyy!  

Hej då, Bridget <3

Imorse var jag och vinkade av Mickan som då tog tåget upp till Norr där det är tänkt att hon ska bosätta sig och stanna i tre hela år. Lärarstudier väntar i Umeå och det var en aningens skör Bridg som lämnade Stockholms stancentralstation 06.30 imorse.



Kommer att sakna henne, men hälsar troligtvis på i Norrland redan i mars!




studd'n

Sitter och pluggar till KOM II-tentan. ÅÅ tråkigt! Tack gud för Pepsi Max och Pussycat Dolls!



Just like that your mine
like magic magic magic
with just one blink of an eye
like magic magic magic
I know I caught you by surprise
like magic magic magic
won't be the same outfit tonight
like magic magic magic
Like Magic

Tenta eller hårfärgning?

Jag har varit på JMK idag. Det var uppsats-opponeringar för hela slanten och jag kunde nöjt lämna institutionen med avklarad opponering och avklarad uppsats för någon timme sedan.

I pausen mellan opponeringarna diskuterades lördagens tenta:


Sophie - Jag tror inte att jag kommer göra tentan.


Jag - Va, ska du strunta i den?


Sophie - Aa, asså jag skulle behöva färga håret på lördag...


Micha - Haha, det man inte har på insidan får man ha på utsidan!




Sweet Sophie

Vem kan sova?

Anna och jag är ju typ vakna helt olika tider på dygnet. Härom dagen hann jag både vakna och åka hemifrån innan hon ens kommit hem, sjukt men sant...

Ikväll kom det i alla fall på tal om vi hör varandra när den ena sover och den andra är vaken. Jag förklarade för Anna att jag inte hör henne alls eftersom jag oftast sover som en igelkott gör under vintern... När frågan vändes tillbaka sa miss Angell:

- Ne jag hör aldrig dig när du kommer hem, men det är inte så konstigt du kommer ju alltid hem och sätter dig och pluggar...

Haha vilken partypingla men verkar vara ;)

maaat

Just nu är jag verkligen snorhungrig, vilket egentligen inte har någonting med snor att göra utan beskriver istället en viss grad av hunger, skulle kunna översättas som väldigt hungrig.

Problemet är bara att det är fel tid på dygnet att vara just hungrig. Äter jag middag nu kommer jag blir hungrig igen senare och då blir det jobbigt då istället. Jag bör nämligen inte äta efter 19. Perfekt vore det om jag orkade vänta ända tills 18.30 med middag, då ligger jag rätt i tid.  

Är det bara jag som tänker såhär, eller finns det fler?

Haha jag får helt enkelt tugga tuggummi i två timmar till. Men till och med tuggummi innehåller ju kalorier, det har i alla fall Jenny J sagt... Fast det kan inte vara mycket, man sväljer ju inte tuggummit, eller inte om man är normal i alla fall.

Utsikt

Min farmor fyllde år igår.. kommer inte ihåg exakt hur många år, 73 kanske? eller 74? Jag var i alla fall där tillsammans med massa släkt och sådant, trevligt :)

Farmor är mycket för det här med utsikt. Hon har typ Stockholms bästa utsikt, den är heeeelt sjuk, man ser hela stan snett uppifrån. Jag skulle kunna åka dit bara för att se ut genom de stora fönsterna! Och Olle som hade nyårsfest där, måste ha varit grymt häftigt! 

Själv får man blicka ut över Långbrodalsvägen hemma, inte riktigt lika kul men det är okej...



Utsikten från farmors hus i Roslagen är inte heller så pjåkig...

B-uppsats, check!

Det händer inte jätteofta men just idag, just nu är jag ganska stolt över mig själv! Jag har nämligen skrivit klart en uppsats som jag arbetat med under en månads tid. Den blev säkert inte världens bästa, men jag gjorde den, och klarade deadline :D NU ska jag bara åka och lämna in den så har jag dagen fri sen åååå underbart!

Strechiiiing

Var ute och sprang tidigare och precis när jag sprungit klart ringde T (konstigt nog märkte hon inte att jag var helt anfådd haha). Hon ringde, jag svarade, vi pratade ett tag...
 
Typ en timme senare, eller två timmar kanske kom jag på det, jag hade glömt att strecha, haha och när jag glömmer det blir jag stel som en pinne och kan knappt gå dagen efter. Så det blir kul imorgon, när jag ska till skolan och kommer att röra mig som en halvförlamad groda i korridorerna på JMK...



Bjudning hos B.

Hemma efter en trevlig kväll hos Bridget, eller hos Bridgets mom and leifi... Tyvärr blev jag och Tessi typ 45 minuter sena eftersom vi tog genvägen via E4 N då vi var påväg mot Kallhäll som ligger längs med E18.
Det roliga var att vi inte kom på att vi var på fel väg förens vi passerat Stora Wäsby och kommit fram till Arlanda, trevlig liten extratripp det där. Haha det är verkligen ingen ordning på norrort, ingen ordning alls! Eller så är det mig det inte är någon ordning på, inte direkt första gången jag hälsar på hos casa de la Hellgren... Mest synd var det dock om Vera som bara var 30 minuter för senad och näst intill ihjälsvulten när vi dök upp. Tessi låg i och för sig också i risksonen för hungersnöd då hon vid Arlanda stan föreslog ett besök på Donken i all hast...
Blev trots allt en lyckad kväll och jag kan lova att ingen behövde lämna Bridgets hus hungrig i alla fall ;)

Dags att sova nu, klockan ringer 06.15 imorgon, haha varför går jag aldrig och lägger mig i tid?

Krya på dig Cotti !

Cotito är sjuk, min sjukt gulliga och väldigt tempramentsfulla kissekatt... Efter stallet åkte jag därför med honom till Bagarmossens djursjukhus där vi sedan slog ihjäl några timmar. Veterinärerna upptäckte att han hade någonting olämpligt i en tarm. Det olämpliga visade sig sedan vara en gummisnodd som nu är utopererad. Hoppas verkligen att han återhämtar sig så att vi får hämta honom snart!


Stallet imorgon

Pratade precis med Ida som har gått över till sin lägenhet.. Vi har liksom flyttat hemifrån men bor fortfarande vägg i vägg haha... I alla fall, hon menar på fullaste allvar att vi ska åka härifrån senast 06.30 imorgon. Det blir lite tungt just nu, skulle inte vara några problem under tävlingssäsong då jag kan pallra mig upp både 05 och till och med 04, men just nu är jag inte i storform vad gäller morgonpigghet. Anledningen till den tidiga morgonen är våra hästar som vill ha mat exakt 07.00.

Det ska dock bli extra kul att åka till stallet imorgon eftersom jag inte har varit där sedan i tisdags, fatta vad jag saknar mina älsklingar!! Me Hijo, Mione, Linis och gamla grållen och så Canon förstås och Goose :)



Fina fina fina Linis <3

Sistahs

Sitter i min säng nu, får vara bra med pluggande för idag, var i och försig ett tag sedan jag slutade eftersom mina systrar var här och stimmade i vanlig ordning. Syskon är verkligen någonting som alla borde få ha, relationen syskon emellan är unik och väldigt speciell, man förstår varandra på ett sätt som ingen annan gör, särskillt i min familj, då vi umgås med varandra mer än med någon annan.


Lovely Sistahs


stressar med uppsatsen.

Jag håller på att skriva uppsats för fullt. På ett sätt är det både kul och intressant eftersom jag skriver om ett ämne som engagerar mig, nämligen idrott och sportjournalistik. Men ni ska inte tro att det är någon dans på rosor bara för att man får välja ämne själv. Allt sker nämligen under ständigt tidspress, vilket är ganska påfrestande... Måste helt enkelt fortsätta skriva nu...


Medial uppmärksamhet efter sportslig framgång? 

Tandläkarbesök

Jag var hos tandläkaren idag... Nästa år känns det som om jag struntar i att gå till tandläkarn eftersom det enda han gör är att konstatera att det inte finns ett endaste hål i min mun, och att det är otroligt att jag aldrig haft något heller, vilket jag tycker är konstigt eftersom jag vet flera som aldrig har haft hål i tänderna, till exempel min syster Moa. Man borstar ju liksom tänderna ordentligt... I och försig skulle min syster kunna slå rekord i att borsta länge, har till och med en film på min mobil då hon dansar till Robbie Rays jullåt samtidigt som gaddarna poleras...

Tillbaka till tandläkarbesöket för det är det en grej som är lite jobbig med min tandläkare, och det är hans inställning till min undre visdomstand på högra sidan. Den är liksom cp och växer i fel riktning, vilket egentligen inte gör nått eftersom jag inte känner det.. Men trots mina tappra övertalningsförsök for toothsaving, vill han prongt ha den utdragen. Jag vågar inte säga det här till honom, men sanningen är att jag är livrädd, livrädd för nålar, livrädd för uppskuret tandkött och ett halvförlamat ansikte resten av livet. Så det här är absolut inte slutdiskuterat.

 


Manhattan

Eftersom kylan har intagit Sverige valde jag och min fantastiska vänner att lämna landet för en stund. Vi drog istället till Manhattan där det var aningens mildare, och såklart grymt kul oxå ;)


 
 

?

 
Är Tracy Chapman egentligen en kvinna eller en man?


annandag

Jag sitter i den ena soffan i vårat vardagsrum och försöker hitta information som jag sedan kan använda till den teoretiska delen på min uppsats som ska vara klar om typ en vecka, paniiiiiik!
Anna sitter i den andra soffan och pratar i telefon, som vanligt, hennes telefon ringer verkligen i ett! Oftast är det samma snack:

Du kan ta måndagar på spyan, onsdag, fredag, lab ska stänga torsdagar, Hells, åå vem gillar Sture? Häng kvar... Hallå? Garderoberna på Hells håller på att ramla ihop. Men om du tar kassan på Laroy? Jag kan inte när hon är sjuk, hon är fan sjuk 8 av 10 gånger hon ska jobba! Vi ses ikväll, kommer förbi Spy. Lovisa? Hon är ansvarig för garderoberna på Ambasadeur. Men om du tar Sture så kan jag stå på Lab?


Tror det är något sorts stureplanssyndrom...

Kalla söndag

Jag har verkligen frågat mig själv idag om det är värt det att verkligen ha hela 5 hästar. När det är -10 grader ute och fötterna blir så frusna att det sedan tar timmar för de att tina upp igen. Känslan av att hoppa av en 170 cm hög häst med isklumpar till fötter är inte okej, snacka om smärta när fötterna slår i marken på en stelfrusen stallplan, och jag kan lova att det inte blir bättre för häst 2 eller 3 eller 4.... Det är inte bara mina fötter som får ta stryk en sådan här dag, benen är typ blå och kinderna knallröda, jag är verkligen inte lämplig för denna kyla...

köör


Utgång ikväll med min vapendragare. Ska bli kuuul! Har dock tänkt att ta det lite lugnare med alkoholen idag än vad jag gjorde på juldagen! Vart vi går får framtiden utvisa, ska bara bli kul att gå ut, är sjukt pigg och på g typ dygnet runt numera... Jag menar nytt år, nya möjligheter och sen år det ju bara några månader kvar till sommaren!



Anna

Anna tycker inte att hon framställs korrekt här på bloggen. Hon tror att ni läsare tror att hon alltid är irriterad och kollar på Madicken... Vill därför klargöra det att så inte är fallet! Hon är oftast en väldigt glad och positiv person som tittar på massa annat än bara Madicken, idag kollade hon till exempelt på Jönsonligan och svarta diamanten.

Nyårsafton

Okej... Nyåret 2008-2009 då?

Väldigt kul skulle det kunna sammanfattas som. En galen roadtrip till Helsingborg på 4,5 h med fyra partysugna chicks och Brittan (såklart!) på högsta volym. Danne Zetterman hade nämligen, liksom 2006 ställt till med en nyårsfest, denna gång i självaste skåneland. Kul för övrigt att han verkar tro att jag heter syster...
Började med traditionell (och sjukt god) nyårsmiddag på en resturang inne i staden. Eller föressten så började det redan på hotellet med en flaska champagne som snabbt var uppkorkad och urdrucken, tror nästan till botten... Därefter mer champagne, hummer, oxfilé och chokladpanacotta.
Vidare till självaste festen där det var bra drag, framförallt så var det bra drag på fröken Feretti, haha sjukt roligt! Men jag kom också igång bra sen, de hade ju liksom en scen ;) Tyvärr spelades inget med Linda Bengtzing, vilket Ida tyckte var bra eftersom hon inte gillar när jag flippar ur (kan ibland tro att jag är självaste Linda B, haha!).
Tillbaka till nyåret och tillslut tillbaka till hotellet där jag och Cic pratade en del allvar medan vi tittade på våra trasiga strumpbyxor och hon tog sönder sina ännu mer. Lite blandat folk kom förbi, vissa slog sig ner och andra inte.
Efter en snabbvisit i Davids rum var vi tillbaka på golvet i hotellkorridoren, för att sedan spana in efterfesten i Zettermans och vår nya vän Andys hotellrum. Tröttnade dock ganska snart på skanksen och avslutade kvällen med att promenera runt och åka hiss med Davids Viktor ett antal gånger. När Danne sedan kom utspringades i kalsonger på våran våning, nummer två, kände jag att det var dags att tänka på refrängen, klockan var då 05.00 och de flesta hade redan däckat...

 Imorse kände jag mig, trots en intensiv natt, väldigt pigg, energin verkar liksom inte vilja ta slut här.. Var helt befriad från bakissjuka och kunde därför köra de första 20 milen utan problem. Nu är jag hemma igen, hemma på piggis och ska faktist ta och se Top Gun så fort Anna kollat klart på Madicken.


De här två männen vann varsin Ipod för bästa klädsel, absolut välförtjänt då de var grymt stiliga i sina Pilot-outfits!

sammanfattning

2008 skulle kunna sammanfattas som ett av de bästa åren i mitt liv. Mycket har hänt och framförallt då mycket roligt, väldigt mycket roligt!

Började ju 2008 uppe i Sälen med alkohol, fester, snowboardåkning och mina bästa vänner. Efter det fick jag en oväntad plats på Journalisthögskolan. Gick där januari, februari för att i mars packa lastbilen och genomföra ävenetyret ITALIA! En fantastiskt rolig resa med massa tävlande (dock utan vidare framgång, men det gjorde inte så mycket...), fester och framförallt många nya vänner!
Efter Italien blev det tillbaka till skolan och sedan GBG med Scandinavium och allt som hör det till. Våren fortsatte sedan med massa roliga tävlingar som Högbo, Sundsvall, Norrköping m.m. Och i mitten på sommaren fick jag för första gången rida i Falsterbo!
Halmstadsveckan med norrortsgänget var en grym resa även den, det var så sjukt roligt med festande dygnet runt i typ en vecka, efter och förfesterna på Patrics hill var absolut i en klass för sig! GRYMT!
Efter Halmstad blev det Hammarö med lite tävlande, lite fest, lite bad och massa kortspel... Därefter åkte jag tillsammans med familjen till Hong Kong för att se på OS, verkligen en jätterolig resa!
Hösten har även den rullat på med tävlingar och utgångar om vartannat. Skaffade mig även två nya hästar och var felfri i breedersfinalen med Hijo. Sen fick jag, tack vare underbara Goose, DM-guldet även i år! Jag har även hunnit med att flytta hemifrån vilket känns som ett stort lyft, dock har ingen inflyttningsfest hunnits med än men det kommer ;)   

Avslutade detta fantastiska år i Helsingborg där en skapligt berusad mr. Z höll i alla fest-trådarna, härligt härligt!

Även om det här året har varit helt otroligt har jag höga förväntningar på nästa, jag hoppas nämligen att det blir ännu bättre ;) 

RSS 2.0