Legitimation, tack!

Jag glömde att berätta en grej som hände i lördags när jag skrev högskoleprovet. Vi kanske satt 20 stycken i mitt klassrum. Innan vi skulle börja gick läraren runt i klassrummet och kollade våra leg. Alla var tysta, bläddrade i lite papper osv. När hon kommer till mig tittar hon på leget, sedan på mig och sedan på leget igen. Sen frågar hon, högt så att ingen undgår att höra, ÄR DET HÄR VERKLIGEN DU? haha fatta pinsamt, där sitter jag och alla okända människor stirrar. Kändes nästan som om det inte var jag. Jag svarade att jag hade färgat håret (som om hon inte förstod det, var ju blond på fotot). Hon går iallafall med på att det är jag på bilden och avslutar med: Va olik du är dig på bilden bla bla.... 
Detta påminner mig om i våras när jag höll på att inte komma in på Melles för att vakten trodde att jag hade falskleg.. Herreguuuud, Malin 21 år står utanför Melles i Huddinge och blir nästintill nekad att komma in, kan nästan inte bli mer pinsamt haha.

Enrique...

Jag har fått höra att Enrique Iglesias inte kan sjunga egentligen. Men att låtarna är fixade är för mig ingen problem. Jag struntar i hur låtarna kommit till, för hans nya skiva Insomniac är helt grym! Sjukt många bra låtar på en och samma platta, det gillar jag, hääärligt!! Faktumet att han även är ruskigt fräsch gör ju inte saken sämre... I love Enrique! 

ville bara säga det...

   


Högskoleprov

Hejhej igen! Hästen gick inte igenom vilket var tråkigt men det är mycket möjligt att den bara är överansträngd så den får en ny chans om två veckor....

Har skrivit högskoleprovet idag.. puh... tråkigt det var, men jag trodde iofs att det skulle vara värre. Engelska delen gick skit men matten å svenskan kändes ok så det var ju bra iaf :) Lite trött är jag allt nu, blir nog lugnt ikväll, kommer lite främmande hit å sisådär. Var föressten hos pattelito igår haha sjuuukt kul har massa roliga filmer å skit :D En sak som är skit är att Evelina åkte ur idol igår, skandal skulle jag kalla det! NU ska jag nog färga håret i hennes färg iaf... Tror jag ska börja heja på Marie nu, hon var ju grym igår!!

goodbye my lover goodby my friends...


image52

Håller tummarna för imorrn!

Imorgon gäller det. Klockan 8.00 ska jag befinna mig på täby galopp och besiktiga en ny häst. En fin fyraåring efter Casa Grande. Jag hoppas hoppas verkligen att den går igenom!!!!

Kul att första föreläsningen var inställd idag och att jag var i skolan halv 10 när vi började kl 13, men men hann iaf plugga lite grann (och somna i biblioteket, men det hoppas jag att ingen såg :$)

Nu är jag pigg iaf och ska snart ge mig ut å träna, måste ju vara hemma till 20.00 för att se BONDE SÖKER FRUUU woho har längtat hela dagen ;)

image51
Cassini I

Moa the facemaker

Jag har en syster som är sjukt rolig. En skön människa helt enkelt! Hon är inte bara skön utan har även sina talanger. Hon har alltid varit duktig i skolan och är en framgångsrik ponnyryttare, men det är inte det som är så roligt, utan hennes udda talanger. Hon kan nämligen gå ruskigt snabbt!!! säkert dubbelt så snabbt som när jag går mitt snabbaste. Det går inte bara fort utan ser även väldigt kul ut :D Sen kan hon göra miner, hon skulle nog kunna slå något typ av världsrekort i att göra miner, hon kan 100tals. Det är otroligt roligt att se hur en söt tjej kan bli så fruktansvärt ful av att bara röra några små muskler i ansiktet! Hahaha

image45
image46
image48

HAHA men hon är ju en snygging egentligen :)

image50

Tack för ett utelämnade i kylan!


Jag har så svårt att förstå hur man kan undgå kanske 70 missade samtal och 10 sms.. OM man av någon väldigt konstig anledning inte skulle höra någon av dessa rigningar, trots att man har mobilen i fickan, borde man då inte bli lite fundersam om man hade 70 missade samtal från två olika person (som i sin tur var med varandra)? Precis, jag tycker att det borde ringa en klocka någonstans långt inne, men icke.. Åå blir såå trött!!

Utelämnade utan ett jävla skit en natt i Stockholms stad. Tack gud för att jag har Anna säger jag!

Älvsjös tjejer, det är grejer haha!
 
image43
Snygga Anna!

image44
Jag och snygga Terran!

Anna äckel skipper

mmm goda fredaaaag! har snart jobbat klart för dagen, då blir det att ta bilden hem till micki å laga mickiwraps åå sjukt gott! Lite idol blir det såklart, heja Evelina å alla andra som är bra! Kan ju hoppas på att Sam kanske får ta sitt pick och pack idag, eller nån annan dålig... vi får se hur de löser sina uppträdanden ikväll :)

PÅ tal om TV, kollade på "du är vad du äter" igår haha asså Anna Skipper, vem fan tror tanten att hon är?????? HAHAH asså hon e sjukt dryg mot deltagarna, en riktig översittare fyyy! Men det värsta är ändå att hon inte äns är smal själv!!!! hon är ju en halvknubbig ful fejkblondin som borde inse att hon passerat 30 för läääänge sen, herregud.... kan ingen bara ge henne en propp!!

Ska färja håret nuuu, måste bli lite fin känner jag! hejhejhejdå

Bland hästar och bönder.

Gokväll.. Min dator är så sjukt trött, förstår inte varför, allt går bara seg idag :S
Har en bra nyhet och en dålig. Den dåliga är skön att börja med så man sparar den bästa till sist... OK number one är att tävlingen gick dåligt igår och det var väldigt tråkigt eftersom jag hoppades att det skulle gå bra. Det som är bra med denna dåliga nyhet är att ingen som läser bloggen lär bry sig det minsta, bara jag själv som lider över ett dåligt resultat. Men å andra sidan är den roliga nyheten en nyhet som bara jag själv glädjs åt oxå, jag klarade nämligen tentan som vi haft nyligen, känns kanon! ;) Haha asså det är faktist ok att vara lite ego på sin egna blogg....

Ikväll har jag kollat på TV, händer faktist inte så himla ofta, gillar ju tv men hinner inte sätta mig frammför den bara.. men ikväll vare ju åååå bonde!! kollade först på världscupen i hoppning, Helena Lundbäck vann, hääärligt lite svenskt i världstoppen skadar aldrig!
Åå nyss slutade bonde söker fru.. det är så sjukt roligt, ja skulle vilja vara med i det programmet, inte för att dejta nån av de muppiga bönderna men bara få vara där haha hur nu det ska gå till...? Måste bara slutligen säga att fredrik som är med är en perfekt definition på ordet MUPP! HERREGUD VILKEN MUPP HAN ÄR!!!!!!!!

Gonatt.

Invitational.

Sitter och lyssnar på evelina i idol, gillar henne som fan! Jag gick hem tidigare från skolan idag, måste förbereda mig för ikväll, ska tävla på invitaional och det ska bli grymt kul :) Jag och Go West, Ida och Mavrick Dica.. tufft ju.
Måste fixa lite nu, kände bara att det var dags för en liten uppdatering. Ska bli bättre på att skriva, snart, när jag får tid. Hej Hopp!

Idol och Jönköping

IDOL. Kul att det har dragit igårn på allvar, såg tyvärr inte i fredags eftersom jag och MIckan rännde ute på stan i jönköping. KOllade idag istället och jag FÖRSTÅR INTE vad svenska folket tänker med!!!!!!!!! HALLÅ Evelina är ju hur grym som helst!! och vem fan är det som röstar på Githania??? ja fattar ingenting men men antar att jag inte kan bestämma över allt... Ser för övrigt ut som om Sam ska sprängas när han sjunger, konstigt men jag tycker det ser ut så.

Tillbaka till Jönköping! Jag var där för att tävla och Mikaela följde med mig, väldigt trevlig vistelse! Hästarna skötte sig kanon och jag är grymt glad att jag har Kitt och Goose, de är bara fööör underbara :)

Ska skutta iväg till Anna och stöka lite nu men ni får nåra Jönköpingspics!

image38

image40
image41

litealltmöjligt

NU har jag precis kommit hem, har varit i skolan och skrivit ett prov.... som gick dåligt haha helvete. men men allt kan ju inte bara gå ens väg...
håller på att packa ihop mina grejer, bär av till jönköping idag. Mickan ska följa med så d ska bli extra kul denna helg! Jobbigt bara atta hon typ har glömt både gympaskor och mjukisar, undrar vad hon ska knalla runt i på stallbacken haha blir intressant att se.

Var föressten hos pattelito i onsdags å kolla på säsongspremiären av mitt favoritprogram....... BONDE SÖKER FRUUU!!! haha sjukt roligt program å sjukt roliga nissar att se på det men. Hoppas danne inte svälter ihjäl bara, blir ju inte alltför mätt på päron och stora rödlöksbitar.... Ja å tessan va lite onyttigare så vi åt kyckling å pomme frites, men tessan va mest omyttig för hon åt upp alla sina å sen de som ja lämnat HAHA....

Nä nu måste ja packa klart så vi kommer iväg. Kitt och Goose ska med oxå åå mina älsklingar, hoppas de sköter sig nu! Trevlig helg på er mina vänner.

image37
Patte med sina nya tänder!! Vart verkligen finfint :D


Blåmärke

Måndag igen efter en intensiv vecka. Jag har hunnit med en hel del vilket känns kanon! Har hittat en 4årig häst som är sååå gullig, får se om den kanske får flytta hit skulle vara jättekul :) 

På fredag åker jag och Biggan till Jönköping, ska bli skitkul! Kanske skulle hälsa på våra ölandsvänner när vi ändå är där hehe...

Sen måste ja bara berätta att jag är frisk igen men jag har fått en sjukt fult blåmärke på ena armen, det är verkligen blått! Tessan nöp mig nämligen i lördags när vi var ute, hon brukar göra det men den här gången kanske det vart i hårdaste laget haha. heeeeeeeeeeeej. 

RSS 2.0