sjuuuk


Jag har gått och blivit förkyld. Alla i min familj har redan varit förkylda och Hanna var hemma förra veckan för att hon var sjuk. Själv har jag kännt mig kärnfrisk ända tills igår... Hade jag fått välja så hade jag nog vart sjuk förra veckan istället för denna vecka är ganska fullproppat. Mycket skoj ska hinnas med, inget allvar haha känns kanon! Gäller att leka sig genom livet ;)
Blir tyskland på onsdag ska bli kuuul men kommer ju hem igen på torsdag kväll för till helgen blire party party och en å annan tävling. Häääärligt!!!

Heja Moa och Picca!


Söndag förmiddag. Jag sitter i min ensamhet och lyssnar på sorgliga låtar, partymusiken får en vilodag... Den här helgen har varit den lugnaste på väldigt länge. Jag borde nog egentligen tycka att det vart skönt, men det tycker jag inte. Tråkigt är ett bra beskrivande ord.
I Fredags jobbade jag själv hela dagen och var hemma själv på kvällen.. Igår var jag iofs med Anna nästan hela dagen och kvällen, vilket var trevligt men inte så party party. 
Familjen har spenderat helgen i Ljungby. Moa tävlar där denna helg, håller verkligen tummarna för att det går vägen idag i globenkvalet!!! Vore grymt att ha en syster som tävlar på Globen horse show... men som sagt då måste hon verkligen rida till sig en plats! Men du ska veta att jag tror på dig Sistah! <3
Nu har jag städat hela undervåningen så det är iaf fint tills family kommer hem sent ikväll.. Ska bli skönt att slippa vara ensam, klarar inte av det för länge, blir för tråkigt bara!
Blir nog bio ikväll med några vänner nice nice. Ska kila ner och trimma 3 hästar nu så jag inte skjuter på det för länge, brukar ju ändå behöva en flextid på ca 1h när jag bestämt en tid, åå dåligt men sant....

image36
Moa & Picca

Will I Am


Haha hej hopp! Jag orkar inte förklara gårdagen men det var party party med Tessi haha som hon kallas av sitt nya ragg... hahah ååå orkar inte! Jag som sa igår på dagen att ja börjar bli mycket modigare, men med kusinerna vart jag rädd igen... Sen fick jag träna mina knappa kunskaper inom engelska oxå haha hoppas jag gjorde mig förstådd.
I got it from ma mama!

Jag bjussar på nåra bilder!
image32

image33

image35




youre beautiful


Vi ska göra en miniundersökning i skolan som handlar om språk osv.. Ämnet är valfritt men i min resposngrupp hade vi bestämmt oss för att undersöka svordomar. Jag satt på tunnelbanans gröna linje imorse i rusningstid, åkte från Farsta till Slussen, tillbaka till Farsta, tillbaka till Slussen, tillbaka till Farsta. Gissa hur många svordomar jag hörde...?
- En enda jävla skitsvordom!!
Vad kul det ska bli nästa vecka när jag ska redovisa min undersökning då tanken var att man skulle gämföra olika svordomar med åldersgrupper, kön och område... Mycket jag har att komma med lixom. Antagligen är fredag en dålig dag eftersom det är sista dagen på arbetsveckan och folk är glada osv eller så är svordomar kanske inte så modernt längre...

När jag var klar med min undersökning som inte ledde till ett skit, gick jag av i Farsta centrum. Skulle lämna in min digitalkamera eftersom alla bilder blir så mörka hela tiden. Sen tycker jag att man blir så ful på bilderna som är tagna med den. Och kommentera inte med "kort ljuger aldrig" för det är faktist så att man förfulas i min kamera. 
När jag var klar med kameran och promenerade vidare över torget kom det fram en tjej till mig. Jag fattade det inte först, gick mest i min egna lilla värld men tillslut förstod jag att hon ville prata med mig.. Hon frågade vad James Blunts genombrottslåt heter..? Det är svårt att få fram ett svar när man inte är ett dugg förberedd på en fråga från ingenstans men efter några sekunder hörde jag mig själv säga: eh, youre beautiful? Det var tydligen rätt svarat så då fick jag hans nya skiva av tjejen.. haha tackar!

BEP


Kom precis hem från hovet, har sett Black eyed peas! Fergie var helt klart bäst, vilken grym tjej asså åå vill bli som henne ;) Tessan var tyvärr inte lika imponerad av bandet håhå. Bäst var iofs när Fergie sjöng BIG GIRLS DONT CRY och will.I.am gjorde sin låt got it from my mama... Nej föressten bäst är ju såklart WHERE IS THE LOVE, det är nog den låten jag har hört flest gånger i mitt liv och jag tycker fortfarande att den är GRYM den är bara det åå sjukt bra!

MAKE SOME NOISE


tur


Just för minuten känns det lite sisådär.. känns som om jag borde vara ledsen över nått, det skumma är att jag inte vet över vad... Är nog bara trött eller nått. Skör är ett väl beskrivande ord. Om något skulle inträffa just nu för stunden som jag inte är bekväm med, skulle jag nog bli skör.

Jag hittade en gryyyymt snygg skinnjacka idag, provade en svart men kom sedan på att jag ville ha en brun. Tyvärr hade den sista bruna sålts 2 minuter innan jag frågade, helvete hur mycket otur får man ha? Hur som helst så behövde jag inte åka hem tomhänt för jag hittade ett par finfina stövlar som fick följa med hem :)

Jag hittade en fyrklöver idag oxå.. Jag var påväg ner till ridhuset med en ny häst, sen helt plötsligt tyckte jag mig se en fyrklöver i gräset. Men hjärnan kopplade inte att den hade fyra blad förrens kanske 2 - 3 steg senare. Hm funderade en sekund om jag skulle vända och kolla.. Jo var tvungen till det och mycket riktigt, där var den! Jag undrar om man får önska sig något eller om den bara bringar allmän tur..? Om man äns tror på vidskeplighet. Får man önska sig så vet jag vad jag önskar, men kommer inte berätta det för då slår nog inte önskan in...

Nu ska jag sova lite och hoppas på att skörheten har gått över tills imorrn så jag kan känna mig party party igen ;)

baby baby why can we just be together?


Eftersom jag har har en riktig drömperiod just nu så har jag investerat i en drömbok. SÅ jag kan skriva ner roliga drömmar. För skriver man inte direkt eller berättar för någon (eeh tex tessan som brukar få höra haha) så glömmer man dem väldigt snart.
När jag vaknade imorse och skulle lite överambitiöst skriva vad jag drömt så kom jag på att det inte var ett dugg kul. Jag hade nämligen drömt att Moa (min 15åriga syster) hade ett fint halsband och jag hade ett fult halsband med billiga plastpärlor.. Sen lurade jag Moa och sa att mitt va jättefint, hon gick på det och så bytte vi halsband. slut.
Haha asså hallå vilken tråkig dröööööm!! Nu hoppas jag verkligen på en förbättring tills imorrn annars får jag hitta på något annat att lägga den knappa halvtimmen som jag har på mig från att klockan ringer tills jag ska ha gått från huset på.... svårläst mening den sista, fick ni nått å bita i haha.

Vart föressten bio i söndags, rush houre III, helt ok film... fick skratta lite hihi!

image31
Moa chillar lite på sjön ;)


over my head

Har inte så mycket för mig just nu.. har läst lite gamla blogginlägg precis, kan inte låta bli och dra lite på smilgroparna. Det dumma är att jag hittar massa stavfel och andra konstiga fel i inläggen hehe inte så bra för en elev som läser svenska 4 dagar i veckan.. men men så kan det vara...

Ikväll kommer min familj hem efter några dagars vistelse i Kungsbacka, känns som om jag kanske borde städa lite. Har en tendens att stöka till lite väl mkt, trodde att det var nått som skulle gå över med åren men så är tydligen inte fallet....

Åå sen sitter jag och funderar om jag orkar gå på bio ikväll.. bio - inte bio - bio - inte bio...

WE DID IT!!!

Har precis kommit hem från tessan.. har varit en trevlig kväll, sett fotboll (som förövrigt var en tråkig match mellan sverige - danmark, inte ett ända mål...) och lekt radioleken mm haha herregud vilken sköön lek, stämmer ju oxå, scaaary......

Just nu känns det som mina batterier laddar ur när som helst, jag är helt slut i huvudet och kroppen ska vi inte tala om. imorrn ska jag ta en låååång sovmorron, var 2 veckor sen jag sov längre än till 7 så det känns behövligt.

Jag var i botkyrka tidigare idag oxå föressten. Tävling som vanligt, denna gång var det DM som stod på tapeten. Det gick strålande idag (för omväxlings skull) och jag lyckades knipa titeln distriktsmästare :D hääääärligt! Om jag skulle hålla ett tacktal skulle jag tacka min underbara häst! Ni får en bild på honom som bonus, isn't he handsome! ;)

image27
GO WEST

Superkraft

hejhejhallå lilla bloggen..

Sitter och funderar lite, eller ganska mycket, ganska ofta. Jag tror det är typiskt för oss tjejer att göra det... Undrar varför, blir ju sällan bättre av det, eller? Man ältar saker som man inte förstår sig på, tex män. Hur tänker de ibland?
 
OM jag skulle ha någon superkraft skulle jag vilja kunna bli osynlig, fatta hur mycket roligt man skulle kunna se och höra då :) Man skulle nog kunna förstå saker som man inte förstår sig på i vanliga fall.. Flyga skulle jag oxå vilja kunna, men det kanske går att få två krafter?

Kanske ska ta upp det här med john blund, han hälsar ju på då och då.. det är väll den ända mannen som hälsar på i mitt sovrum.. och såå Kotito såklart, min lilla baby!

NU ska jag och min sistah äta glass, hon är hemma och hälsar på :D BYE!

.......


Helgen har spenderats nere i smålands skogar. Det var tävlingsdags igen. Gick lite sisådär. Jag önskar att jag hade samma mentala styrka som Carolina Klüft. Vilken otrolig människa, hon är bara sååå härlig. EM i friidrott var för övrigt en besvikelse, de Svenska framgångarna lyste med sin frånvaro.......

Skolan flyter på, så sjuk mkt att läsa bara.. Idag har jag lämnat in två texter. Jobbigt imorse när jag lite snabbt skulle printa ut den ena, som jag skrivit på laptopen. Datorhelvetet tar inte emot skrivaren och disketten som jag skulle använda gick söder i all hast. Otur eller? Det var bara att sätta sig snabbt som attan och för hand skriva av från laptopen till min vanliga dator. Hjärnan fick ingen mjukstart denna morgon, kan ju hoppas på en softare början på morgondagen.

Jag drömmer på tal om ingenting sjuka drömmar hela tiden. Väldigt roliga drömmar, de skulle kunna bli en bok av dem. Tänk dig att jag tar olika personer och saker jag har varit med om eller på något sett känner igen. Allt blandas ihop i en ända röra och det blir otroligt roliga slutsatser....

Dags att drömma vidare nu.... på återseende! ;)

Stronger


N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
Cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
Cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on ya

I need you right know!




RSS 2.0