Äntligen!


Nu börjar det som jag och Hanna har längtat efter hela dagen - Det rätta för Rosing - finalen!

Hästaaar <3

Mina fyraåringar går väldigt bra just nu! Det är jättekul att de har vänt från att ha varit två näst intill livsfarliga djur, varav den ena var hysteriskt rädd och den andra trodde att hennes livsuppgift var att ta död på mig... Men nu har de istället förvandlats till två riktiga prinsessor, så än finns det hopp för framtiden :)

Jag har föressten hittat en ny stjärna, en gamling till dressyrhäst som ska tävlingsdebutera i hoppning på lördag, spännande! Han är absolut inte i närheten av mina sockersöta 4åringar i skönhet och elegans, men jag tror nog att den närmare 1,80 höga elefanten kan hoppa stora hinder... Han får sällskap av Linis som också ska göra sin livs första tävling på lördag.

På söndag blir det allsvenska igen och mina storstjärnor ska få bekänna färg! Vilken jag rider i laget får jag se, tar den som känns bäst helt enkelt, lutar i dagsläget lite åt Hijo, men jag vet inte...


nyklippt!





Trött

Med en energinivå som stod på näst intill urladdad pallrade jag mig för en liten stund sedan upp ur sängen. Begav mig ganska omgående till våran inglasade hall för att få lite dagsljus och förhoppningar om lite energi på det. Likt en zombie stod jag där med en för stor sovskjorta och fårskinnstofflor på fötterna när jag såg Ida hoppa runt ute på tomten med sin afroinspirerade jycke. På sig hade hon full träningsmundering. Skämtade hon att hon skulle till SATS nu?? Energinivån på mig skönk yttligare när hon sedan vinkade energiskt. Jag vinkade ansträngt tillbaka för att sedan lunka genom lägenheten och sätta mig framför datorn, där jag nu sitter kvar...

Blir absolut inget gym för mig idag, har fem hästar på min lista som ska tränas så jag tror nog att det får räcka... Har en känsla av att jag borde ta tag i mig själv och åka till stallet nu om jag vill bli klar före midnatt vill säga :)


klockomställning.

Precis hemkommen från en kväll ute i svängen. Södermalm och Sture blev destinationerna. Stundtals en rolig kväll som slutade lite skört med att klockan ställdes om och alla uteställen, till exempelt Magenta som jag tänk besöka stängde en timme för tidigt...

Omställningen av klockan drabbar även mina sömntimmar en aning, jag som redan ligger på minus vad gäller det... Igår var jag nämligen chaufför till mina föräldrar då det varit på 50års-fest. Klockan 02.30 kom vi hem, och jag började sedan jobba 4,5 timmar efter det, nämligen klockan 07.00. kan säga att jag just nu håller mig vaken på övertid, det blir skönt med sovmorgon imorgon!

Klipptid!

Jag har bestämt mig för att göra en helomvändning vad gäller min frisyr, känner att jag har kört på samma grej lite väl länge nu vilket tråkar ut mig, så in med nytt ba! Hur det blir står än så länge bara skrivet i stjärnorna men när det blir är desto klarare, har nämligen beställt klipptid på måndag... Det jobbiga är att jag inte vet vilken frisör jag får eftersom jag inte vågade fråga efter Alexandra då det var hon som typiskt nog svarade när jag ringde. Fick panik och kände att om jag sa att jag ville bli klippt av henne skulle hon tänka "eeh känner jag dig eller?" Haha okej, antagligen inte men så kändes det i stundens hetta och jag sa istället att det inte spelade någon roll vilken frisör jag fick... Hoppas bara att jag inte får Marie eller Mark, håret blir så puffigt då, tänk tantpuff fast i en annan ton än silver (alltså grått...), sådär halvsnyggt lixom.

Hur som helst så ska det bli otroligt skönt att få ordning på mitt okontrollerade barr! 

Negativ efter tentamen.

Fredag! Kommer precis från en tentaskrivning nu... Vanligtvis brukar jag känna mig lättad efter en tenta, att bara få ur sig all skit och kunna lägga det bakom sig. Men inte just idag eftersom jag väljer att haka på denna veckas neggo-trend.. Jag väljer istället att inrikta mig på omtenta och stressa upp mig över det. Hur kommer det sig att jag har blivit så negativ? 

 

Love story?



I got tired of waiting,
Wondering if you were ever comin' around.
My faith in you was fading
When I met you on the outskirts of town.


Romeo save me, I've been feeling so alone.
I keep waiting for you but you never come.
Is this in my head? I don't know what to think...

Soskokörortot

Kan inte bara vintern bytas ut mot sommar?

Kan inte bara min skörhet bytas ut mot oskörhet?

Kan inte bara allt jobbigt bytas ut mot något kul?

Kan inte bara jag sluta vara så negativ och se framåt istället?

- Tydligen inte just idag...

Kritik!

Jag är fortfarande sjukt irriterad från igår, kan verkligen inte släppa det. Kommer nog kritisera mig själv konstant tills nästa tävling då jag för hoppningsvis kan bevisa att jag inte är oduglig. Pappa brukar ibland skämta om att man bör hålla upp en vecka och lägga ner helt sedan, så känns det ibland, bland annat typ nu. Jag vet att det inte är någon katastrof med ett nerslag eller två MEN när man har haft totalt ett nedslag på totalt sex klasser med en och samma häst hittils i år och sedan river fyra gånger på samma dag kan man fundera på om allt står rätt till... Skulle bara vilja turn back time!

ÅÅÅ ska försöka fokusera på någonting annat nu, typ tentan på fredag... Fan blir en tung vecka det här.

Årsta runsten är bra!

Div 2-laget vann, elitlaget kom 2:a och Div 1-laget 4:a, vilken grym klubb det har blivit av Årsta sportryttare, numera Årsta Runsten sportryttare!

Själv är jag dock inte det minsta nöjd med mina 4 + 8 fel på Hermione, är otroligt irriterad och besviken på mig själv, jag var bara så dålig idag!!! BLÄ!

Blir helt enkelt bara att ta nya tag! Ska nog börja redan nu och gå ner och hoppa lite med Canon... (Stackars Canon som behöver sammarbeta med en instabil ryttare som mig just idag).


Elitallsvenskan

Håller tummarna för elitlaget idag!!


Heeelg och beslutsångest..

Underbart med helg! Har dock en stark beslutsångest inför ikväll, utgång eller inte utgång? Min granne har fest på en båt liggandes vid Södermälarstrand. Låter grymt och jag har redan lovat att komma, men det har nu kommit upp för mig att jag måste gå upp tidigare än vad jag räknat med imorgon... Jag ska nämligen tävla, heja på elitlaget och luncha med div 1-laget och innan dess ska jag hinna rida de hästar som inte ska tävla.

Tankarna går i "kommer jag missa något ikväll om jag inte går?" och "kommer jag att bli trött och prestera dåligt imorgon om jag går?"

Kan ingen bara bestämma åt mig?! Skulle faktist behöva det ibland... typ nu!

?!

Jag har ett utroppstecken och ett frågetecken idag.

Frågetecknet är varför jag, Malin Fredriksson alltid får tag på den högljuddaste vagnen varje gång jag handlar på Ica Maxi?? Eftersom jag inte är någon storhandlare, har jag nog aldrig någonsin använt mig av en normal, stor vagn, utan är istället ett fan av de röda vagnarna på hjul... Av någon konstig anledning drar sig det knallrigaste och mest gnissliga exemplaret av vagn alltid till mig, aningens irriterande.

Mitt utropstecken måste jag ägna kebabmästarna på hörnet. Inte pågrund av deras mat, för den har jag faktist aldrig smakat, utan för deras outfits, sverigetröjor. Jag tycker det är härligt att se de nysvenskar som verkligen försöker!

Tis.

Precis hemkommen från skolan, asså fy vilken tråkig föreläsning det var idag, cultural studies och recentionsanalys var verkligen inte min grej... Nu är det exakt 4 timmar kvar tills jag ska lasta Hijo och åka på träning, känns betydligt roligare än förmiddagens sysselsättning. Jag bör för övrigt hinna med resterande tre hästar inom dessa fyra timmar om jag börjar nu! Tjingeling


Me Hijo

Chicago

Jag och Anna spelar kort, chicago för att vara exakt. Lutar åt att jag vinner, igen... Haha! 

Anna väntar för övrigt på att hennes nya turk eeeh jag menar ragg ska dyka upp... Och jag väntar också på att okidoki ska komma eftersom jag då slipper hålla Annis sällskap och kan gå och lägga mig istället. Är sjukt trött just nu...

Fantasic four

Jag tog sovmorgon imorse. Den enda sovmorgonen som jag får denna vecka, skönt var det, att vakna klockan 10 av sig själv. Blir dock lite seg när jag vaknar så sent, så nu har jag bara slöat sedan dess, har i och för sig pallrat mig till Söderby, men föutom det har jag mest segat framför datorn...

Jag beställde för övrigt papper till både Breeders Trophy, 4-årschampionatet och Falsterbo nyss, vilket har gjort mig sjukt motiverad att strax springa ner till stallet och träna träna träna. Kom föressten på att jag glömt att presentera mina tävlingshästar för 2009! Blir ett riktigt unghästår i år, ett faktum som jag ställer mig delad till eftersom jag tycker att det är sjukt kul med unghästar, att känna att man får utveckla och ta fram någonting eget! Men samtidigt älskar jag att vinna och det är svårt med en unghäst. Men men nu blir det unghästar, två sexåringar och två fyraåringar, min egna fantastic four!



Canon, Hijo, Hermione, Linis

SCHLAGERFROSSA

Melodifestivalens final ikväll ska ses med schlagerdonnorna Tessie och Pattie, ska försöka tvinga Anna att kolla också men jag vet inte hur det kommer gå eftersom hon är ytterst skeptisk mot konceptet...

Hur som helst så har jag nördigt nog mina favoriter klara och listan ser ut som följer:


1. ALCAZAR - STAY THE NIGHT

2. SARAH DAWN FINER - MOVING ON

3. AGNES - LOVE LOVE LOVE

4. MÅNS ZELMERLÖW - HOPE AND GLORY

5. HEAT - 1000 MILES

Obalans i möte med snygging.

Eftersom jag legat lite på latsidan i veckan slog jag på stort idag och sprang runt Långsjön. Den är lång, liksom vägen runt, som säkert är över en mil, närmare en och en halv?  Sprang i alla fall på en dryg timma. När jag var typ 50 meter hemifrån möter jag en riktig snygging på gatan. Till råga på allt är han ute och går med en boxer, min absoluta favorithundras! Jag lämnar joggingen och bestämmer mig istället för att passera dem gående. Tittar först på hunden och sedan på grabben som i sin tur tittar på mig. Vi får ögonkontakt varpå jag trampar fel med  vänstra foten och snubblar!!! Haha fan så typiskt mig....

Män som hatar kvinnor

Igår var jag på bio och såg kritikerrosade Män som hatar kvinnor. Jag kan inte annat än att hålla med alla dem som sett den tidigare... En otroligt bra story och några av Sveriges bästa skådespelare gjorde den till en fantastiskt bra film! Måste ses!


Vem vare???

Igår kollade jag, Ida och Moa på parodier på skogsturken.. Haha att skosturken är sjukt rolig är ingen nyhet, men även parodierna McDonaldsturken och djungelturken håller hög klass när det kommer till humor, man måste dock kunna sin skogsturk för att förstå den komiska innebörden. Men helt klart ett hett tips på youtube, skratta så jag grina!! Lyssna även på Ozo - fucking skjorna haha herregud vad något så litet kan vara så otroligt kul...


 

Kanske tillbaka till P imorgon...

Fan, jag missade den rätta för Rosing idag... Vi har nämligen inte femman här på Söderby (eller vi borde egentligen ha det men det funkar inte). Skit oxå.. Gillar i alla fall Hugo bästa i Rosings för övrigt torra manskara. Asså allvarligt talat så får man lite bottenskrapskänsla när det kommer till hennes grabbar, jag menar, en knarkare, en bonde, en tonåring, en solariebränd gamling och några tråkkäftar på det... Hugo känns dock som en lillebror för mig så naturligt sett så borde Linda passa bättre som morsa än flickvän åt honom, eller?

Hoppas kunna se reprisen för imorgon åker jag nog tillbaka till Piggis igen. Har inte varit där sedan i lördags.Var nämligen en grabb som spydde i min säng i fredags och eftersom jag har en fruktansvärd bacillskräck har jag inte kunnat sova i min säng sedan dess. Haha jag vet att jag kan vara lite överdriven, men nu har jag i alla fall tvättat absolut allting i sägen två gånger i tvättmaskin så jag hoppas att det är rent nu! 

Welcome to my life

Up and down a winding road.
There were days I felt like letting go.
But you've only got one life.
I'm gonna give it all this time.

This is it I gotta start living.
I don't care what people are thinking.
I know now what it's all about.

Hello, hello, hello, hello here I am.
Welcome to my life.
Welcome to this world of mine.
Hello, hello, hello, hello do it my way.
Driving in the fast lane.
Living, out loud.
Welcome to my life.

Utvilad!

Jag har nu sovit 10 timmar i streck. Var inte det minsta svårt att somna klockan halv nio igår vill jag lova. Helgens fullspäckade schema har gjort att sovtimmarna kommit i kläm, men vad gör det egentligen? Har faktist varit en av de roligaste helgerna på länge. Blev ju inte sämre av att mina underbara unghästar tog fyra pris på lika många starter igår! Kommer nog bli en lätt dag på jobbet idag :)


Lilla stjärnan nollade i 1,30!

En uppdatering...

Haha oj oj oj säger jag bara. Fest på piggis igår som kan sammanfattas som ganska lyckad, kommer ihåg praktist taget allt och ingenting. Hur timmarna kan försvinna bara sådär är en märklig grej, men jag antar att det går fort när man har roligt... 

Ska bara städa av lite här nu och sedan åka till Söderby och trimma hästarna inför morgondagens tävling. Blir ju nämligen fest ikväll igen, alltså inte hos mig utan hos en annan deltagare ur 9B. Innan det blir det middag med Micki och typ 5 girls till eftersom hon åker tillbaka till Umää imorgon. Tack föressten Micki för att du kom ner till min inflyttningsfest, gryyymt <3

Sen kanske jag borde trycka in några sovtimmar någonstans, vore nog bra med tanke på att tävlingarna drar igång halv åtta imorgon bitti...


onsdagkvääääll

Sitter i köket och lyssnar på Kevin Rudolf. Catrin sitter snett emot mig och dricker te. Till höger om mig, på andra sida bordet noppar Anna ögonbrynen på Mattis. Kan säga att han är måttligt road... Anna däremot tycker det är roligt och skrattar högljutt, ännu högre då hon råkar nypa Mattis i ansiktet med pincetten av misstag (eller flit?).

Anna har för övrigt en ny kille, spana in grabbens blogg på danieljohansson.blogg.se.

hm

Min roomie är väldigt skör just nu. Jag har inte varit hemma på några dagar och när jag nu kom hem var det första jag såg: 6 vinglas, en del tomma en del halvfulla, en tom binflaska och en stor bag in da box placerad mitt på köksbordet. I diskhon står det skålar med olika rörar utblandade med vatten, tanken var nog att de skulle diskas... Hungrig som man är öppnade jag sedan kylen och till min förvåningas var den proppfull med pepsi max. Mycket drickande just nu. Vad skulle våran idol Anna Skipper säga om det....?!

Träningshelg!

Sista pausen i Beck nu... Moa har redan gett upp och jag och Ida får verkligen anstränga oss för att hålla ögonen öppna just nu. Helt slut efter en helg fylld med träningen. Otroligt både roligt och givande har det varit då Årsta sportryttare samlade alla allsvenskeaktuella ryttare till en tvådagarskurs för Lasse Parmler. Jag har ridit Me Hijo som skötte sig som den prins han är!


RSS 2.0