Heeelg

I Fredags kom Mullan hit och hälsade på. Jättekul! Vi ses ju inte så ofta längre eftersom hon bor i Vå-s och såå. Blev iaf utgång med hennes plast syster, Nina. Trevligt trevligt!

Igår blev krogen utbytt mot hemmafester. Mmmm Huddinge... Trevlig kväll som helt plötsligt blev morgon. När sedan första bussen gick imorse hängde vi på den till Fruängen, vet inte riktigt varför, vart ju skitlångt att gå sen...  Men iaf från Fruängen traskade vi mot Älvsjö station och Piggis, hurtigt som fan ;)

Idag borde jag kanske vara bakis men så är inte fallet, känner mig sjukt pigg och till å med på G, hihi galet!




image22
Terran och Bullen

Torsdag

En torsdag för eftertanke..

Den här sommaren har på ett sätt varit en sorglig sommar. Många har fått sätta livet till, av olika anledningar. Trots att ingen står just mig nära så känner jag för de anhöriga. Jag blir berörd och ledsen över att livet kan vara så orättvist. Att en människa dör av ålderdom är ingenting att fundera över, det är bara att acceptera. Men att som förälder behöva gå på sitt eget barns begravning måste vara det värsta man kan vara med om...

Det får mig att fundera på hur små mina egna problem är. Varför ska man gnälla över småsaker? En buckla på bilen, en dåligt genomförd tävling eller en misslyckad tenta känns så otroligt obetydligt i sammanhanget!

image21




 

tråkhals

Idag känns det lite segt för jag har ont i halsen. Det är sjukt jobbigt för på ett sett är man inte sjuk, men man går och irriterar sig på kliet hela hela tiden. Så fort man tar ett andetag blir man påmind.
Samtidigt som man känner sig seg så har man inte tillräckligt stor anledning för att krypa upp i soffan framför en film och tycka synd om sig själv (helst ska ju andra tycka synd om en oxå..). Jobbigt läge det här, får hoppas på att det går över tills imorrn!

Slutligen vill jag säga att det finns människor som har bra mycket större problem än mitt halsont. Dags för mig att sluta klaga med andra ord.

Lite fler bilder från Ölandveckan skulle väll sitta fint nu?

image16

image17

image18

image19

image20

Öland!!!!!!!

Nu har jag kommit hem från en veckas vistelse på Öland. Har varit grymt skönt! Therese Sjöblom och Mikaela Hellgren är två sjukt underbara människor...

Haha hade tänkt att jag skulle referera lite vad som hänt i veckan men kom sedan på att jag inte vet vart jag ska börja. Jag menar om jag ska skriva om allt kul som hänt skulle det bli ett inlägg som ingen skulle orka läsa klart. Det skulle bli för långt. Hur som helst lägger jag in fler bilder i veckan. Det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord!

"vi ska till straaand ikvääll"
image14

image15
Haha the voice gomorron!

Bernts


Haha igår var det utgång för mig och Tessi. Vi skulle till Josefina. Regnet stod som spön i backen och partyhumöret kunde vart bättre. Träffade några gamla 9b, vilket alltid är trevligt! 
Senare gick vi från djurgårn in till stan. Träffade ett sällskap på 4 personer vilka var mellan 30-35 år, sjukt trevliga människor! Vi följde med våra nyfunna vänner in på Bernts. Jag vart stoppad i dörren. Vakten bad mig ta det lite lugnt med alkoholen, vilket var sjukt konstigt eftersom jag inte var så berusad... Måste ha berott på mina nya skor, har kommit på att de är en storlek för stora, smaaart. Vi fick många kloka råd av 30 plussarna, det tackar vi för! 
När vi senare var påväg hemmåt träffade vi en stor man som tessan tydligen gillade.. Jugge, who the fuck is Jugge?! I vilket fall som helst vart det bilder tagna med mobilkamera och vanlig kamera samt en kortare intervju inspelad på Tessans mobil.

Jo juste, hände en ganska komisk grej på tunnelbanan. Några män tog kort på oss på perongen, alltså med tessans kamera, fast de frågade iofs om de fick ha dem för eget bruk men de fick dem inte.. När tåget rullat fram några stationer hoppade männen av. Jag knackade på rutan för att vinka, men de hörde inte så jag knackade hårdare, vilket var ganska eller väldigt hårt. Och vipps så stod två poliser i vagnen och frågade vad som var problemet. Men de komiska var att de inte frågade mig, utan några män i 30års åldern med utländsk bakgrund som satt bakom oss. De pekade mot oss osv men poliserna skakade bara på huvudet och gick därifrån...

Jag har tävlat idag med min favorit och han var naturligtvis mycket duktig!
image13

regniga svenska sommar

Det känns som det är dags för en liten uppdatering här. Har blivit lite sisådär med bloggen sedan semestern startat. Jag har för övrigt haft semester i snart två veckor men jag har inte gjort speciellt mycket även om det känns som jag inte hunnit med någonting. Haha förstår nu hur pensionärerna känner sig, det är lixom inte så lätt att hinna med saker när man har all tid i världen...

Nästa vecka bär det av till Öland.. Härligt härligt! I år är även Mickan tillräckligt gammal för att komma in på STRAND!! Det stället kan jag verkligen rekomendera...
Förra året var nämligen Mikaela bara 19 år och det är sträng gräns vid 20. Vi hade nämligen provat att komma in tidigare på veckan, tog t.o.m hjälp av Tessans 30åriga systrar men ingenting fungerade. Hur skulle vi lösa detta? Efter lite spaningsarbete kom vi på en genial plan (iaf för alla utom Mickan). Vakterna ställde sig i dörren vid kl 20, strax innan smet vi in i lokalen. Det var tomt förutom lite personal som förberedde inför kvällen. Det enda gömställe som vi kunde komma på var damtoaletten, där fick Mickan gömma sig. Hon fick byta toalett vid jämna mellanrum för att det inte skulle verka konstigt om en och samma var upptagen en längre tid.
Medans hon hoppade mellan toalleterna gick vi andra ut i Borgholm för att äta middag. Vid 22 gick vi tillbaka till Strand, Mickan kunde komma ut, eftersom det fyllts på med folk och Da Buzz börjat spela för fullt. Det vart en sjukt rolig kväll tillslut!

Imorrn är det liksom idag tävling åå jag känner mig lite trött nu.. Ska slå syrrorna i kort nu. Tjing!

image12
Mikaela Hellgren i den kaosigt gröna klänningen ;)

Vem är jag lik?


Jag har gjort ett test. Kollat vilka kändisar jag liknar. Vet inte om det riktigt stämmer men kul grej iaf :)

image10

Stella och Jag

Imorse vaknade jag ganska tidigt, skulle trimma lite på Kronken innan utgången i hagen.. Gick ganska bra så vi är laddade inför helgens utmaningar!
Jag hade bestämt mig för att inte rida fler hästar idag. Varför vet jag inte, var inte direkt så jag gjorde något viktigt efter morgonens träningspass.. Allvarligt talat så kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde sen... hm.

Någonting fördrev jag iaf tiden med fram till ca 14. Då åkte jag in till stan för att möta upp Sara. Har inte träffat henne på ett bra tag eftersom hon jobbat i Tyskland. Väldigt väldigt kul att träffa henne igen!
Vi shoppade lite grejer men det var väldigt urplockat. Therese varnade mig för detta redan igår. Kul att det mest var storlekar som 44 och 46 kvar lixom... Efter det gick vi till gamla stan och fikade tills dom började ta fram damsugarn typ vid 22. Vi fattade piken och gick tillbaka till Centralen.

Eftersom jag ställt bilen vid Piggis fick jag ta tåget till Älvsjö. När jag går på tåget ser jag en rödhårig kille som gick i min paralellklass i Huddinge. Inget konstigt med det, förutom att jag såg honom på en fest nyligen och sedan på bion igår. Hur stor är då chansen att jag går på ett tåg (åker typ aldrig tåg) på samma plats, vid samma tid och väljer att hoppa på samma vagn som den rödhåriga killen? Har lixom inte sett grabben sen vi tog studenten förens nu. Undrar var jag stöter på honom imorgon... 

När jag kommer fram till Piggis ser jag att det lyser på övervåningen, mina nya grannar är hemma!! Pappa har sagt att två killar typ 86or lr 85or har flyttat in ovanför. Intresaaaant! Vad jag förstår på pappa så är de alltså bara vänner. Men tyvärr så hörde jag dom bara, vågade lixom inte gå upp och knacka på. Jag menar vad skulle jag säga lixom? Välkomna?! haha nej nej jag skulle framstå som värsta tanten... Jag bjuder ner dem på nästa förfest istället... mm så får det bli!


image9
Sara och jag i Västerås!

Vid världens ände.

Igår var jag med mina sistas på bio, såg Pirates 3.. Tyvärr var den inte lika bra som jag hoppats på. Ettan är ruskigt bra men nummer två och tre är lite sisådär asså.

För att hoppa över till en annan sak så är jag vääldigt trött på att radiostationerna spelar Nelly Fortado och Justin Timberlake hela hela tiden.. ingen ont om Nelly, har ju faktist döpt bloggen efter hennes bästa låt. men iaf say it right var bra de första 80 gångerna men nu börjar det gå till överdrift. För att inte tala om låten de två gjort tillsammans (med timberland). Den ver dålig redan från första början..Däremot älskar jag Fergies nya låt, vore trevligt om den kunde börja spelas på radiostationerna snart... 

We got some straightening out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
and Big girls don't cry.

Jag måste lägga in en bild som Tessan har gjort. Det är Tessan blandat med mig. Lite läskigt för det ser ut både mig och Tessan, skulle ju kunna tänka sig att det vart nån typ blandning men den är värkligen lik båda oss...
 
image7

Bra att Mickan är tillbaka!


Har varit hemma hos Mikaela Hellgren idag. Hon är nyss hemkommen från Grekland eller kräkland som killen i kassan på the phone house sa... Han försökte nog vara rolig men vi fattade inte riktigt poängen. Varför berättade vi det för honom föressten, att du vart i Grekland, Mickan? hm kommer inte ihåg det.... 
Vi var på phone house i Solna centrum och köpte en ny mobil, Mickans gamla har tydligen tackat för sig. Killen i kassan var väldigt trevlig, kanske vore nått för Mickan ;) 
En ball LG telefon hade Micks iaf bestämt sig för, men när vi lämnade affären hade hon med sig en sony ericsson. Hoppas den nya telefonen fungerar som han har lovat nu bara! Eller kanske vore bra om den inte gjorde det för då kan hon ju gå tillbaka och träffa killen igen... hm.

Välkommen hem igen iaf Mickan! och tack för min grekländska present :D

image6

Partyyy

Jag orkar bara inte, hade skrivit vääärsta långa inlägget, sedan råkade jag komma åt en knapp och poff everything is gone. YES precis vad jag behöver, passar perfekt till lätt baksmälla och grått väder.


Ok, jag gör ett nytt försök, ska börja kopiera efter varje mening nu så jag inte kan förlora så mycket om jag kommer åt fel knapp igen, vilket inte känns som en omöjlighet.. hm det går tydligen inte att kopiera, härligt gäller att hålla fingrarna i styr nu! skärpning ba..


Gårdagen var ganska händelserik, rolig faktist...
Började med att rida en liten dressyrtävling på morgonen, vann en stor handduk med en bregott-ko på, kanske inte låter så fränt men den är fan läcker. Den får defivnitivt åka med till Öland om två veckor.
 
Senare på dagen var det så trisst väder men på kvällen titta lilla solen fram och jag kände mig genast väldigt mycket mer på G. Bäst att jag besökte systemet. När jag stod i kön såg jag plötsligt ett bekant ansikte, ett gammalt strul från Strömsholm satt i kassan. Shit vad fan gör han här?! Jag hoppade över till en annan kassa, orkade lixom inte... Var ändå tvungen att smsa grabben senare och berätta att ja sett han, larvigt av mig och inte hälsa faktist. Var bara det att han påstår att han inte alls jobbar på systemet i Haninge. Hm har jag blivit knäpp det var ju han, eller? Det var iaf tur att jag inte gick dit och börja prata med kopian haha...

Tessi stressade på mig när jag kom hem, hon tyckte det skulle vara bra om jag inte kom flera timmar försent till henne idag (jag har faktist blivit lite bättre med att passa tid nu, men det finns lite kvar att jobba på).. Jag åkte hemmifrån vid typ 19. Tänkte att jag skulle svänga förbi hos Patti. Hon är iofs tråkig som inte vill joina oss denna sommarkväll men ändå.. Patte och Danne var hemma. Vi kollade på roliga filmklipp på patte och hennes stallkamrater när de lekte häst. Mognadsnivån på leken var väll inte jättehög med det var underhållande för mig. Passade på att hämta min kamera som patte haft sen återträffen, kändes att det var dags att jag tog tillbaka den nu. När jag var påväg därifrån kollade jag på gamla bilder. Då hittar jag en film på Danne när han dansar breakdance till holly dolly (med cowboyboots). Herregud vilken rolig kille!!!! Den här filmen kan liva upp vilket grå och tråkig dag som helst!

Åkte till piggis och fixade lite. Sedan gick jag till Älvsjö station och mötte upp Tessi vid Årstaberg. In mot Bajenland. Vi startade på Kellys. Den rödhåriga och något överviktiga garderobkillen började ragga på Tessi direkt när vi kom in, kör ba kör.. Det var proppfullt där inne, men vi hade turen på våran sida så vakterna var snälla och fixade ett bord till oss på uteserveringen. När det stängde ute gick vi in igen. Hittade ett bord med några män, yes sittplats! Männen skulle gissa vad vi jobbade med. De trodde att Tessi jobbade på ålderdomshem HAHA och att jag jobbade inom kyrkan (eh va?!). Inte för att man tar deras snack på allvar men de tyckte jag var en yngre kopia av Catherine Zeta Jones, tackar lixom!
 
Vi drog vidare, tröttnade på dem efter ett tag.. Iväg till 54, där Tess satte tuggummi på silverknoppen som håller upp repen kring ingången. Vakten vart jättearg haha det var kul, men varför gjorde du så Tessi? Vi kom in iaf vilket var konstigt eftersom Tess stod och disskutera med vakten ett bra tag innan, den kvinnan gillar att disskutera... Efter typ 5 min gick vi vidare. 

Vi gick då till ett ställe som jag inte kommer ihåg vad det hette. Där var det fullt med Huddingegrabbar. Trevliga killar det där! Sedan kom Sussi som vart på möhippa, med sig hade hon sin vän Kristin? Vart iaf en trevlig men ganska sen kväll...

Nu är jag hemma igen och ska vila upp mig heeela dagen. IDAG BÖRJAR JU MIN SEMESTER!!!!!!!!! Häääärligt ;)       

RSS 2.0