Lil'Wayne feat. Nicki Minaj - Knockout!


Hey Barbie, are you into black men?
Hey hey hey Barbie! I can be your black ken
Wow! cause' once you go black, you never go back
She wore her hair black, with curls in the back
Then she threw that ass back, back, back
Then I fell to the mat, and after that
Everything went black!!!


Hemliga uppdrag och älsklingshäst på bättringsvägen <3

Yees blev precis klar med reportaget om den där jäkla båten. Haha roligare uppdrag har man ju fått! Jag ska förresten göra en tidning tillsammans med Jessica Sommer inför ponny-SM i sommar, det blir kuuul! Har även fått lite andra uppdrag i samband med sommarens mästerskap. Det är dock lite hemligt än ;)

Nog om journalistik... Måste bara få nämna att Chris ser väldigt positivt på Hermiones tillstånd. Hon har två och en halv månad efter operation återhämtat sig så pass bra att jag nu får börja rida på henne! ÅÅÅÅ vad jag har längtat efter det här beskedet!!!



segar på SLU.

Sitter på SLU och chillar. Eller jag har i coh för sig med mig tjocka skolväskan med två artiklar som måste färdigställas och en massa mail att svara på... Det finns totalt 6 stolar i fikarummet där jag just nu sitter och skriver. Jag sitter på en stol och en äldre man med en gul reflexjacka sitter på en annan, bredvid mig. Varför var han tvungen att sätta sig bredvid mig när det finns fyra andra lediga stolar?! Ååå inte lite irriterande...

Fina Junioren!

Just det! Jag glömde ju berätta om tävlingen igår... Åkte till Ryttis med Junior för att han skulle få hoppa sin andra tävling, även denna gång på 1 meters höjd. Jag hade åkt dit själv och fick oturligt nog stå på fel sida av vägen, alltså inte på cirkusplatsen. Med andra ord var det långt att gå.

Jag lämnade lillblacki i bilen medan jag gick upp för att visa hans papper. När jag kom fram till Livdragonernas gröna ridhus insåg jag att unghästarna hade börjat och häst nummer 10 precis skulle starta. Själv hade jag startnummer 19, börjar bra... Allvarligt, hur hann de med 80 starter på två timmar??!

Fick prickiga vita ridbyxor efter att ha sprungit till sekreteriatet. Som tur var, var de vänliga och flyttade mig näst sist, fick startnummer 40. Säkert hälften var dock strukna så stressen var fortfarande ett faktum. Jag kastade in Breeders-kvalpapperna trots att jag inte gått banan.

Ut med världens sötaste lilla kolsvarta häst. Han var ivrigare än jag och gick ur bilen innan jag hann tränsa. Med endast tyglar runt halsen stod han ute, 100 meter ifrån Lidingövägen... Jag hade tur att han är en fegis. Han spände upp sig och blev otroligt snygg, men gick ingenstans, eftersom det var läskigt åt alla håll. Jag tränsade honom snabbare än snabbt. Puh!

Framhoppningen gick ganska bra. Eftersom så många anmälda bara struntade i att dyka upp var det lugnt i framhoppningstältet. Han hoppade super min lilla Stakkato-son :)

När jag kom upp till banan var det tomt, de två ryttarna som var före mig hade likt många andra inte dykt upp. Jag kunde därför inte se banan när någon annan red den, fick helt enkelt förlita mig på siffersystemet. Thank God att hinderna är numrerade!

Junior var spänd inne på banan, framförallt på hinderna som stod vid långsidorna, publik är nämligen obehagligt... Trots rädslan så vill han ju alltid vara felfri. Liksom i debuten på Botkyrka för två veckor sedan hoppade han bättre ju längre banan gick och till min stora glädje hoppade han i mål felfritt <3

Nu har jag alltså en felfri runda dokumenterad på fyraårschampionats-kvalpappret. En felfri och 6 försök kvar att få till ytterligare två felfria 1 metersrundor. I dagsläget ser det ljust ut :)



Timon.

Det har börja sjunka in nu. Tessi har verkligen fått barn, alltså på riktigt... Jag är fortfarande i chock men efter att hon igår offentliggjort sonens namn kändes det verkligare än tidigare. Men inte riktigt på riktigt, inte än.

Han ska i alla fall heta Timon. Alltså inte Timon och Pumba som man kanske först tror, utan Timon som Simon, fast liksom Timon... Också lite svårt att greppa, men tror att det kommer bli väldigt fint när man vant sig. Kul med någonting lite annorlunda! Om jag själv skulle få en son (nu måste det tilläggas att vi är en bra bit ifrån verklighet...) skulle han få heta Cid. Både annorlunda och sjukt fint (efter en fantastisk ponny som vi haft) och sedan skulle det även funka för en internationell karriär.. Perfa!




Utbjuden på Willys.

Haha herreguud. Jag passerade Willys påvägen hem från stallet, hade starka cravings på Pepsi Max! Precis när jag satt mig i bilen med min nyinköpta Pepsi kom det fram en kille och gav mig komplimanger för att sedan fråga om han fick bjuda ut mig. HAHA hur ofta händer det här på Willys liksom....?!

Nu ska jag krypa upp i soffan och se en film tillsammans med Kotten som jag är hundvakt åt. Tävling imorgon också, måste hålla mig lugn ikväll... OKI BAH!

Långt inlägg om en lyckad gårdag!

Haha gud vilket grym kväll det var igår!

Efter jobbet stressade jag hem för att hinna till en fotbollsmatch på konstgräset i Skarpnäck. Det roligaste på hela matchen var dock inte under själva spelandet utan när bollen helt plötsligt sköts ut och M, som det föredetta fotbollsproffs hon är, skulle agera bollkalle... Hon hoppade snabbt och smidigt upp på en snövall och tog tag i bollen. I samma sekund som hon skulle kasta den till snyggingen i tröja 12 ramlade fröken Hellgren istället och fastnade dessutom i snön.... Hon kom inte loss heller, utan fick kasta tillbaka bollen på planen ur en snygg sittliggandes position. Detta var verkligen så fruktansvärt kul!!! Efter matchen, när vi mötte alla fotbollsgrabbar vände sig snyggingen i tröja tolv sig om mot Mickan och sa:

- Snyggt gjort där!

Hahaha åå jag älskar att du kan bjuda på den här Micki, otroligt synd bara att jag inte fick med det på film, eller åtminstone bild. Svårt att beskriva med ord hur otroligt rolig denna händelse faktiskt var!

Efter matchen åkte vi hem till Micki och David för lite kladdig pasta och rödvin. Vi drack det vinet som jag fått av Patelito, som hon i sin tur tidigare fått av en efterhängsen datareparatör... Pattie, vinet var ett riktigt dyrgripsvin kom vi fram till, riktigt gott. Du kan hälsa din stalker det! ;) Passade även på att öppna en flaska till lite senare, och så fick jag en sjukt god ice-coffee med bailys av Bridget också. Och specialitén Guccimole haha. Mm mm mm.

Bridget bangade på utgång men jag drog mig in mot staden vid midnattssnåret. Mötte sedan upp Millan och Jenny på Soap Bar. Där träffade jag även en tjej ifrån min förra klass på JMK och Daniella som jag för övrigt inte träffat på typ 100 år. Hon tyckte jag var väldigt mörkhårig och föredrog mig i det blonda eftersom jag alltid varit så blond (bortsett från typ de senaste fem åren, vill säga...). Salsadansade på fram till 02 då Jenny och Millan tackade för sig.

Själv var jag inte riktigt klar här, utan begav mig vidare mot Sture. Haha varför slutar mina kvällar alltid där? Mötte Ida och Marne med deras nyfunna bratgäng som trodde att jag var 90a (alla tror verkligen att jag är två år yngre än min lillasyster. Snart kommer jag börja ta den som en komplimang). Sedan träffade jag Ellie som jag inte sett sedan strömsholmstiden! Jättekul att träffa henne! Det visade sig även att hon var kompis med den rödhåriga killen som var med i Halmstad 2008, han som sov med öppna ögen, vilket i och för sig var väldigt scary haha. Han var i alla fall också där...

Efter stängning och lite efterhäng fick jag skjuts hem av Anna, åå känns lika lyxigt varje gång, thanks roomie! Vi avslutade kvällen med att se Luftslottet som sprängdes. Eller jag såg inte hela, utan gav upp vid 6snåret då det ljusnat ute... Vi börjar verkligen närma oss sommarn nu när det är ljust innan man går och lägger sig efter en utekväll! Grymt!


Streeess

Sjukt lång dag idag... igen. Åkte hemifrån klockan 8.00 imorse och kom hem vid 17. Därefter direkt till mötet på Runsten. Förberedelserna är i full gång inför sommarens Runstenshopp och ponny-SM. Jag är pressansvarig och ska hålla i alla trådarna gällande press och andra medier, samtidigt som jag ska vara med och skriva en tidning om tävlingarna, blir någonting liknande programmet på Globen horse show... No time for rest.

Imorgon kommer Hanna att vara ledig också och jag kommer därför få jobba själv. Sjutton hästar att ta hand om, fem ska ridas och en promeneras med. Detta ska jag hinna med helst före klockan 16, då måste jag ju börja fixa till mig inför en fotbollsdejt med Bridget. Hon har ju lovat mig hunkiga spelar... och det gillar ju jag!

Nu måste jag gå och lägga mig innan jag somnar på skrivbordsstolen. NIGHT!




Jag och B glider i sommartider <3


skola-möte-stall?

Igår var det verkligen full rulle non stop hela dagen. Jag fick mycket gjort vilket alltid känns bra, framförallt efteråt. Idag ska jag till skolan och därefter på ett möte på Runsten. Hästarna får det alltså lite chilligt idag. Hinner inte uppdatera så mycket mer just nu, kommer kanske mer ikväll :) Tjingeling!



Ego-torsdag.


Fina Blacki!

Har tränat Junior för Helena nu på förmiddagen. Han är så otroligt duktig och har börjat hoppa så fint! Han är verkligen allas lilla älskling även här hemma, ett riktigt MVG-barn som alltid handlar rätt, oavsett situation. Det är som Ida säger, han är en kopia av en kille från hennes klass i grundskolan. En relavtivt liten kille som var både sötast och hade högts betyg i klassen. Han gick aldrig hemifrån utan ett välvårdat yttre och var naturligtvis populärast bland tjejerna... Junior upp i dagen med andra ord!



Lillsnorren har kommit!

Jättestort grattis till min älskade vän Tessi som fått en son!

Frågan är nu bara vad hon tänkt göra med den bedårande
Burberry-klänningen hon inhandlat till babyn...?


Södertälje i backspegeln.

Totalt sett blev det en lyckad helg. 7 pris på 8 starter klingar ganska bra. Jag är dock inte helt nöjd över min egna prestation.

Gårdagen började med en laghoppning. Jag red Hijo och fick räknas bort i grundhoppningen, vilket betyder att jag hade sämst resultat i laget. Det är aldrig kul när man blir den som får räknas bort... Som tur var red Hanna, Malin och Rikke felfritt och vi var med till omhoppning och slutade sedan trea av 15 lag. Ett ganska bra resultat :) Extra duktiga var Rikke och Malin som satte dubbelnollor! Enskede vann och Södertälje tvåa. Mer grattis till Södertälje än till Enskede (bara en personlig reflektion...)

Efter div. 1 var det en 1,10. Både Goose och Linis var felfria och kammade hem varsitt pris. Sista klassen för dagen var en 1,20, där Linis återigen satte nollan, hon är fantastisk! Goosen var felfri till hinder 7 där jag totaltabbade mig i en sväng som gjorde att vi kom alldeles för mycket på kant på en vattenoxer... Försök två, som var något mer organiserat, gick bättre men jag utgick ändå efter det. Jag var sur. Malle och Spirit hoppade även dem 1,20, felfritt och mycket bra :)

Ska skynda mig nu, får nämligen hämta hem Fabio och Hermione idag!!! ÅÅ jag har saknat min Hermi <3

Allsvenskan är igång.

Allsvenskan har premiär i helgen. Södertälje står som vanligt som arrangörer för första omgången. Eliten idag och div. 1 imorgon.

Det började bra både för oss och vårat lag Årsta Runsten :) Laget slutade på andra plats efter Jumpclub. Moa red som junior med Maavi. Hon var även felfri i sin förklass. Själv red jag bara en inviduell 1,30 med Hijo. Noll fel och placering blev resultatet, fina häst!

Imorgon kommer jag att rida i div. 1 laget med Hijo. Lina och Goose ska med också, och gå vanliga klasser :)



Helena - Chamonix H, Malin - Prizilla, Kelly - Easy to like, Moa - Mavrick Dica och Emma


ELLE-redaktionen idag!

Hemma på gården efter en dag på stan. Jag varit på ELLE-redaktionen! Studiebesök, rundvisning och möte med chefredaktören. Efteråt blev det en fika med Poppius-tjejerna. Mycket lyckat.

En sak har jag förstått, och det är att om man söker fast anställning är det bäst att görs det på ett magasin än inom dagspress. Veckotidningar har både en lugnare arbetsmiljö och stadigare ekonomi. Supermysiga redaktioner har de också, i alla fall i Allershuset :)

Nu ska jag ner och rida rida rida, allsvenskan imorgon och på söndag, och jag ligger redan efter tidsmässigt... som vanligt, suck...


Af Chapman är allmänbildning.

Jag har varit på någon sorts stadsvandring med mig själv idag. Jag gick ifrån Slussen till Skeppsholmen, vidare till Norrmalmstorg och tillslut till Centralstationen. På uppdrag av Poppius ska jag göra ett reportage om Af Chapman. Af Chapman som jag inte ens visste vad det var...

Min lärare frågade om jag visste var det låg. När jag erkännde min okunnighet frågade han om jag verkligen var ifrån Sthlm... Haha, det är tydligen allmänbildning att veta att Af Chapman är ett flytande vandrarhem på Skeppsholmen. Men nu vet jag det, och jag vet till och med mycket mer, min allmänbildning har därmed fått sig ett lyft idag!



Ganska häftigt faktiskt :)


Tessis bebis kommer snart.

Tessis bebis har ju beräknad nedkomst imorgon. Senaste veckan har jag varit nervös varje morgon innan jag pratat med henne, det kan ju ske idag eller imorgon eller i övermorgon. Ingen vet. Idag har jag till exempelt inte pratat med henne. Tänk om hon redan befinner sig på BB?? Måste ringa henne nuuu...



Tessis bebis kommer snart.

Tessis bebis har ju beräknad nedkomst imorgon. Senaste veckan har jag varit nervös varje morgon innan jag pratat med henne, det kan ju ske idag eller imorgon eller i övermorgon. Ingen vet. Idag har jag till exempelt inte pratat med henne. Tänk om hon redan befinner sig på BB??


Trööött.

Hanna är sjuk... Det blir alltid väldigt mycket för mig när hon är det! Att ta hand om ett stall med 20 hästar är ingenting man gör på en halvtimme direkt. Som tur är har vi bara 14 hästar hemma för tillfället, och så får jag ju såklart lite hjälp av Benke! 

Efter ett åttatimmars stallpass hann jag även med ett pass SATS Flow efteråt. Nu är jag trött trött trött, en skön känsla måste jag säga! Men även om känslan av utmattning kan kännas ganska behaglig, så hoppas jag att Hanna har tillfrisknat till imorgon. Jag menar, någon måtta får det  vara ;)



Idag har han varit snäll, min lilla superstar!


Tävling BRS

Fem starter gjorda i helgen, fem starter och två pris..... Lite snålt va? 

Junior tävlingsdebuterade och fick gå direkt in i 1m. Han gjorde det väldigt bra, men fick ett nedslag. 

Lina fick en lätt tävling. 1m som hon gjorde felfritt och 110 där hon fick ett nedslag. Ett onödigt nedslag där hon petade ner ett räcke med bakbenen.. Men man får ha översende med unghästarna, de kan ju inte alltid ha koll :)

Hijo hoppade strålande idag. Riktigt fin i 120 där han var felfri och fick pris. Hoppade lika bra i 130 men gjorde en fuling på vattenmattan som kostade 4 fel + tidsfel. Fy Me Hijo!!



Duktiga Blackberry var yngst av alla på hela meetinget.



Lina var inte jätteimponerad av höjden, och hoppade därefter.




Hijo var för bråkig för att tillägnas en bild.


Mickan 23 och Melodifestival!

Sitter hos Bridget som fyller 23 idag, GRATTIS BRIDGET.
Födelsedagsmiddag och nu melodifestival. HEJA HEJA DARIN!!!!


Blackberry debuterar idag!

Junior ska tävlingsdebutera idag. Tyvärr har jag inte hunnit med att starta honom i någon pay and jump innan, så jag har ingen aning om hur han kommer reagera. Troligtvis kommer han att vara väldigt rädd, som vanligt, men förhoppningsvis hålla sig i skinnet ändå :)



Ledig ikväll

Ännu en lång dag bakom mig. Har precis kommit hem efter en dag i skolan och blodsockernivån befinner sig för tillfället under marken...

Även om hungerskänslorna är starka är känslan väldigt bra just nu, jag är nämligen ledig ikväll!! Haha guuud va nice att ha en hel kväll utan ett enda måste :) Blir nog lite middag och sedan en film eller två... Mys mys mys!


Klar med referatet!

Äntligen klar med det politiska referatet! Usch vad dålig jag är som sparar det till kvällen före deadline... Men 22.30 är ändå ett okej klockslag att bli färdig på, det är som en gräns. Efter 22.30 blir jag för trött och underpresterar, vilket är mycket onödigt! Underprestation är någonting man absolut bör undvika, i alla fall i min värld, där det gäller att göra sitt bästa i vad man än ger sig in på. Sedan kan man absolut inte vara bäst på allt, det är heller ingenting man ska sträva efter. De människor som tror att de är bäst på allt (jo, de finns faktiskt..) har allvarliga problem och borde söka hjälp!!

Man kan inte vara bäst på allt, men man kan alltid göra sitt bästa!



...Okej då, ett tråkigt och mycket ointressant stycke ur mitt referat:


Hushållsavdraget
Avdragen för hushållsnära tjänster har bidragit till att över 11 000 personer blivit sysselsatta, 80 procent av dem kom direkt ifrån arbetslöshet. Trots detta har oppositionen nu meddelat att man vill avskaffa avdraget. Om så blir fallet menade Anna König Jerlmyr (m) att tusentals människor, varav många kvinnor, kommer att skickas direkt ut i arbetslösheten.

- Hur kommer regeringen hantera den oro som många kvinnor känner inför hösten, om de kommer att förlora jobben eller inte? frågade Anna König Jerlmyr (m) arbetsmarknadsminister Sven Otto Littorin (m).

Arbetsmarknadsministern påstod även sig själv vara orolig över oppositionens arbetspolitik.

- Jag kan bara konstatera att det är en jobbfientlig rödgrön opposition vi ser och det är naturligtvis en oro som man kommer att behöva ta på stort allvar, svarade Sven Otto Littorin (m).




Godnatt!


Junior duktig, Hermi vild.

Junior är fantastisk! Han skuttade lätt över en 1,20 oxer idag på Helena-träningen... Att han bara är fyra år märks annars allt som oftast, han är rädd för det mesta och har svårt att hålla sig till rätt galopp i svängarna. Men när det kommer till hoppning är han ingen valpig, vinglig 4åring, utan en riktig liten skutt! Otittig, het, orädd och otroligt elastisk. Han påminner mig om en viss brun liten favorithäst som hoppar fritt mellan hagarna i Katrineholm där hon just nu befinner sig. Tanken är att hon ska vila upp sig och endast anstränga sig i simbassängen, som ni förstår, går det sådär... 



Lillskutten Junior


Jag saknar dig Hermione <3


Kanske får vi vår tillslut i alla fall?

Ny dag. Nya möjligheter.

Är det inte fantastiskt att man efter 3 månader av stenhård vinter äntligen får se både barmark och sol? Detta tyder på att det finns hopp för framtiden ändå... Skönt, eftersom många har haft svårt att se ljuset i tunneln under vintern, som för övrigt har varit den strängaste sedan 70-talet. Personligen har jag älskat all snö, men enough is enough även för mig.. Välkommen vår!!!

 


Goosi älskar sol :)


Tung dag.

En tung start på veckan. Jobb 07-15, seminarium 18.30-21.15. Jag är såå trött nu! Orkar inte skriva någonting mer, hjärnan är tom för tillfället. Tack för idag, slut för idag.


Baby Shower!

I hemlighet har jag och Mickan ordnat en Baby shower för Tessi! Ikväll blev planering praktik och tillställningen ett faktum. Jag är liksom Mickan nöjd med kvällen som blev supermyyys!!








Parmler-träning!

Årsta Runsten har sin årliga allsvensketräning i helgen, med start ikväll och fortsättning imorgon. Som vanligt delas hoppryttarna in i tre grupper, Div 2, Div 1 och Elit.

Div 1-gruppen:
Malin Fredriksson
Helena Persson
Maria Östman
Rikke Ströyby
Milla Poukkula
Camilla Strömberg


Elitlagsgruppen:
Helena Persson
Malin Nilsson
Zara Knutson
Kelly Schild Berglind
Amanda Gullström
Cathrine Persson



Klockan 18 ikväll drar min grupp igång och det verkligen bli superkul! Som alltid tränar vi för Lasse Parmler. Han är faktiskt väldigt bra att träna för, sedan gillar han Me Hijo också, och det är alltid en fördel :)

 


Irriterande hosta blev outhärdig magknip.

Jag hade sådan där sjukt irriterande och djupsittande hosta igår... För att ta död på irritationen tog jag till det starkaste jag hade, en hostmedicin som endast går att få ut på recept. Jag fick den under år 2008 då jag hade ett märkligt virus, som höll i sig i flera månader. Den är så stark att man inte får köra bil med den i kroppen. Naturligtvis överdoserade jag, 20 ml istället för 5-10 ml som det stod på flaskan. Lika bra att ta i ordentligt för att slippa vakna av hostattacker på natten.

Jag slapp hostan, den var som bortblåst. Men istället vaknade jag av ett otroligt starkt magknip, det gjorde så ont att jag var nära att börja grina. Jag som hatar hatar hatar att kräkas ville verkligen ingenting hellre i denna stund. Någon kräkning blev det dock inte, fick istället ligga och vrida mig av smärta under en dryg timme.

Det var inte bara faktumet att det gjorde hiskeligt ont som oroade mig, mest av allt låg jag och var rädd för att missa allsvensketräningen som går av stapeln idag och imorgon. Som tur är kunde jag sedan somna om och nu på morgonen känner jag inte av magsmärtorna alls... Puh!

Några tips som avslutning: Ät inte receptbelagd medicin utan läkares ordination. Ät inte heller gammal receptbelagd superstark medicin. Och slutligen, dosera inte med egna mått, läs på flaskan och följ anvisningarna, överdosering är inte att rekommendera!

Referat ifrån Rikstadshuset

Skoldagen flöt som vanligt på väldigt bra. Den gör oftast det på Poppius. Vi var inte bara i skolans lokaler idag, utan tillbringade även knappt två timmar i riksdagshuset. Frågestund/debatt där den borgliga alliansen fick stå till svars mot den röd-gröna oppositionen. Frågor om banverkskaoset, kvinnors rätt och rotavdrag för hushållsnära tjänster togs upp. Till svars stod bland andra Göran Hägglund (KD) och Nyamko Sabuni (FP).

Som journalister fick vi föra anteckningar för att i efterhand kunna skriva ett begripligt referat... Lättare sagt än gjort då politikerna var oförberedda på frågorna, vilket gjorde att svaren blev ogenomtänkta och i många fall även en aning sluddriga. 

Uppgiften kommer helt klart att bli en utmaning och min insikt i att politik inte är någonting för mig har växt sig ännu starkare efter en dag som denna. Politik är intressant (i rätt mängd) och att skriva ett referat om det kan verka både motiverande och roligt. Men att själv stå framme vid podiet som politiker och ständigt bli kritiserad och granskad, kanske till och med hotad, det klarar jag mig utan. Dessutom är rikstadshuset sterilt och ocharmigt, en tråkig och stel miljö som jag inte skulle klara mig länge i... Nej tack till politik, ja tack till journalistik!


Anna har joinat sats!

Idag har det skett en oväntad grej..... Anna har köpt ett gymkort!! Och hon har bundit upp sig på ett helt år, otroligt! En sensation som jag absolut inte trodde på för ett år sedan. Hon har inte bara börjat träna, hon har blivit kostmedveten också, smoothies och avocado med keso är hennes nya favoriter. Go Anna!

Min övertalningsförmåga är antagligen bättre än vad jag tidigare trott. Lite credd till mig, men mest till Anna! För nu kan vi träna ihop och peppa varandra, wiho! Hon är dock fortfarande lite skeptisk till SATS-personalens sätt att oavbrutet tugga ur sig superlativ om gymkoncernen. Haha, kan hålla med om att de ibland är lite överdrivet inställssamma, men hellre det än tvärt om, det känns ju trots allt tryggt att besöka gymmen :)



15 timmars-dag.

Idag körde jag nästan en 15-timmars-dag. Start vid 07.00 och hemkomst 21.45, eller hemkomst blev det inte, utan snarare inkomst haha, det blir också fel... Hemkomst till mina föräldrar eller inkomst i huset hos mina föräldrar. Tror dock att ordet inkomst oftast har en annan innebörd... Men hur som helst, det blev för sent för att åka hem och eftersom jag har kvar mitt gamla sovrum hos mamma och pappa blir det kanon ikväll :)

Joråsatte, full fart hela dagen. Förmiddagen gick åt att köra Hermione till rehab. Tessi blev lite orolig när jag berättade det, då hon trodde att mitt classido-sto börjat överdriva sitt alkoholintag. Det blev en lättad Tessi på andra sidan telefonluren när jag förklarade att problemet satt i bakknäna och inte i njuren...

Jag har även fått låna två hönor till min älskade tupp som förlorade sin livskamrat i fredags :( Benke hittade Pippin död när vi var i Göteborg. Tuppe är en otroligt stark individ och förtjänar verkligen det bästa! Han har överlistat och rymt ifrån räven (som åt upp typ alla hans vänner till middag vid samma tillfälle), han flydde därefter en bra bit på egen hand och landade på våran tomt där han verkande döende, och nu blev han av med sin höna. Han är verkligen en riktig survivor!

Sedan har jag ridit också, Lina och Junior som var jätteduktiga. Dessutom har jag hunnit klippa Hijo som för övrigt bet mig i handen imorse, gulligt Me Hijo...



R.I.P Pippin :(


Motiverad.

Det är otroligt vad en helg som den förra kan göra för motivationen. Jag har oftast väldigt god motivation, nästan alltid faktiskt. God motivation som nu är ännu godare.. eeh?

Hästarna skötte sig väldigt bra idag. Jag ville verkligen inte sluta rida, framförallt inte när jag satt på Hijo. Tror att han har en kanonform på gång! Imorgon ska han klippas också. Marianne kommer förbi och drogar honom, annars blir det med både mitt och klippmaskinens liv som insatts, och det verkar onödigt, framförallt när det gäller mitt liv... Lina är snällare så hon klipptes idag, och förvandlades till en riktig snygging! Om jag var häst hade jag nog sett ut som Lina.. Haha eller jag hade i alla fall velat göra det.



RSS 2.0