Ovanlig middag.

Igår var det middag med kanske 25 pers. Eftersom menyn var på Italienska och finstilt översatt till engelska fanns det vissa frågetecken vad gäller innehållet i maten. Jag och Alex kom fram till att köra en oledoledoff för att hitta ett vettigt alternativ. Nöjda med valet pimplar vi vin som aldrig för i väntan på maten.
När sedan maten började serveras in uppstod ett problem då vi inte hade någon som helst aning om vad vi egentligen hade beställt, vi hade ju bara pekat på menyn. Det löste sig sedan när vi fick tag på en meny och kunde peka ut alternativ fyra för servitören.
Maten kom in och de flesta fick köttbitar av olika slag. Jag och Alex fick ingen köttbit, inte heller Marcus och Anna fick kött då de beställt samma sak som oss utan att ha en aning om vad detta innehöll. Vi fick varsin djup tallrik med något brunaktigt pastaliknande grejs och permesanost på toppen. En lätt besvikelse var det ju förståss eftersom vi hade tänkt oss kött men det kändes ändå okej.
Efter första tuggan kom vi fram till att det inte alls var pasta. Det smakade annorlunda, inte äckligt men ovant. Anna vägrade ens smaka men Marcus gillade det och åt upp sin portion.
Frågan som diskuterades i sällskapet var: vad innehöll denna rätt?
Elin trodde att det var ål meddans jag fick för mig att det var bläckfisk eftersom det som jag trodde var permesan var istället minisugproppar av något slag. Usch och fy! Jag ville inte en enda smula till efter den upptäckten.
Vi frågade kyparen om maten och han förklarade att det var inälvor från magen, antagligen någon typ av tarm och sugpropparna var flimmerhår som finns i taremen för att fördela näringen som det här föredetta djuret hade fått i sig.
Kan ni förstå att jag åt det här??!!
Jag och Alex delade på Olivias pastarester och sköljde ned med mycket vin för att förtränga händelsen.
Senare på kvällen blev det ett rejält party som slutade med att  vi fick många övernattande gäster i lastbilen.

AREZZO!!!

Nu har ag hittat en dator sa jag kan uppdatera lite grann :) Jag har det kanon har i Arezzo, har hort att ni har regn och annat skitvader hemma, synd for er, har gar vi runt i linnen ;)

Tavlingarna har gatt bra oxa faktist, Odo har varit en riktig gentleman, vilket forvanar mig en aning men det ar valdigt trevligt :)

Efter en helg av tavling var vi ute och at alla svanskar och efter typ tre glas rodvin och lite grappa pa det var jag igang! det blev sedan en hel del dans och andra roligheter pa nattklubben har.. Underbara svenska tjejer som bara kor, det gillar jag!

Ikvall blir det singstartunering i varan lastbil, jag undrar bara hur vi ska fa plats allihopa, men det loser sig :) Nu maste jag kila. Ha det kanon hemma i Svea och hall ut, varen kommer snarttill er oxa!

Pusspusshej!


AREZZO!!

Det här blir det sista jag skriver på ett tag. Jag ska försöka uppdatera från Italien men jag är inte säker på att det går...
Låt mig presentera mitt team som om två timmar är påväg ner mot skåne för att sedan sova i tyskland två nätter och efter det styra mot Arezzo!

image175
Utan Pappa skulle den här resan vara en omöjlighet på många sätt!

image176
Min syster är laddad!

image177
Jag är oxå laddad!

Hästarna som får förtroeendet är Spirit of ecstasy M, Quintus Fabio och Odorado.
Min häst är sötast han ser ut såhär:

image178

Jag ska ta med kameran och fota massor!! Här ska det bli bildbevis.
Ha det bra i Svea nu så ses vi i vår!

En dag kvar.

Imorgon bär det av till Italien. Jag och Ida ska dit och tävla vilket ska bli grymt spännande eftersom jag inte har tävlat internationellt förut, eller det har jag nog föressten men inte utomlands! Önska mig lycka till, jag gissar att det kan behövas ;) Det här är mitt hem den kommande månaden:

image174

En bild.

Igår skrev jag ett ganska långt inlägg som sedan inte gick att publicera. Detta var sjukt drygt så nu får ni nöja er med en bild som jag hittade... Den är från Patriks födelsedag nu i vinter.

image173
Det måste tillgäggas att jag inte är en dvärg, har bara långa vänner...

Brandalaaaarm

Idag har jag kollat på gamla filmer när jag tävlar med Odo. Känns som om jag måste få lite inspiration och motivation, har nog inte tävlat honom sen SM i sommras, sjukt länge sen!
Meddans jag sitter och kollar så sjunger jag lite på den passande låten, hur svårt kan det va. Moa kommer in i rummet och säger:

- Tränar du för att kunna överrösta brandalarmet?

Jag vet att min röst skulle få höga siffror om den skulle mätas i decibell, men att jämföra den med brandalarmet var en överdrift...

Jag råkade för övrigt starta brandalarmet en gång i sommras när jag skulle laga mat, hela huset blev rökfyllt och jag hade så fullt skå med att få ut alla djur att jag inte hade en tanke på att ringa till larmcentralen och tala om att de inte behövde komma, så efter att ha spelat både bov och hjälte fick jag träffa några poliser och fick en räkning på nåra tusen, vilket äventyr det var...

upp och hoppa ba!

Idag har jag tränat och packat mest hela dagen, timmarna har bara sprungit förbi mig som vanligt. Timmar går fort, dagar oxå och veckor, månader, år... hm ne lugn nu, tanken var inte att det skulle bli ett hetsigt inlägg om livet, orkar inte med sådant trams, jag tycker man ska ta dagen som den kommer, tänk kör bara kör så löser sig allt! 

Men alla vet vi ju att efter regnet kommer sol
Om vi bara vågar tro
Inget är givet utan bara leva livet, ja var dag
Leva livet, livet som man ska


image172

Anna är sjuk idag, jobbigt eftersom vi skulle ses men men så kan det vara och jag vill absolut inte bli sjuk! Fy sjutton vad jag inte vill det! Men jag hoppas att min favvokusse kryar på sig!!

Jag har en sak att tillägga till detta lite spridda inlägg, Dan Humphrey is the shit! Där ligger du på andra plats, Björn Gustavsson...



Oturen går hand i hand med hoppet.

Idag är det fem dagar innan våran resa börjar. Allt har hittils gått som planerat. Jag har följt min plan, konditionsträningen har gett resultat, tävlingarna har gått bra och det har kännts som om jag och Go West är väl förberedda. Men imorse sprack alla förväntningar om internationellt tävlande nere i Europa. Goose var halt på ett framben. 
Känslan att "inte nu igen" är inte någon känsla jag skulle vilja dela med mig av. Det känns som om min vanliga otur träder fram när jag minst av allt önskar den.
Min stjärnhäst är skadad, min reservhäst är såld sen en vecka tillbaka och unghästarna är för orutinerade för den rätt tuffa uppgift de skulle ställas inför där nere...
Men efter att ha brutit ihop lite drastiskt kom jag på att jag faktist har en häst kvar, ett ess i rockärmen. Jag SKA till Arezzo och risken eller möjligheten är stor att det blir Odorado som får i uppgift att lyfta mig över alla hinder under min vistelse i Italien.



image171

En trött skäl.

Igår var det middag hos Frida. Blev lite för sent så jag var väldigt trött när klockan ringde 06.30 imorse och nu är jag ännu tröttare, men det gör ingenting då det var väldigt trevligt me 9B-tjejerna igår och när unghästarna hoppade kanon idag :) God natt!

RSS 2.0