orättvisa.


NU har vi haft strömavbrott lite till och från i två dagar, hm inte alltid så kul å bo på landet.. Datan har självklart också strejkat men nu äntligen fungerar det mesta. Jag som tänkte försöka vara seriös med bloggen haha hoppas min lilla dator håller sig i skinnet ett par dagar nu!

En tråkig sak hände igår. Jag bor ju nära väg 73, kallad dödens väg vilket inte känns så bra. En olycka skedde iaf igår eftermiddag typ 2 km från mig. En drogpåverkad människa körde över på fel sida av vägen och krockade med en annan bil. I den andra bilen satt min arbetspartners farfar och farbror. Sorgligt nog dog båda två men idioten som orsakade olyckan överlevde. Jag lider verkligen av sånt här, världen är så orättvis ibland!

Nog med tråkigheter nu ska jag ner till stallet och träna för jag ska tävla dressyr imorrn, vilket känns lite skruvat men det blir nog bra.. Det värsta är ju att jag gärna vill lyckas eftersom jag vill det i allt jag ger mig in på. Så jag kommer nog bli besviken oavsett hur det går men men :P Ska till Anna ikväll också, ska bli nice! bye.

Under my umbrella!


Shiiit vad det regnar.. Jag är helt blöt :S En av mina tappra springare var inte så snäll mot mig idag. Han ville inte bli fångad i hagen så jag stod där med blött gräs upp till minst knäna och regn som öste ner. Jag fick tillslut ge mig och gå tillbaka till stallet utan häst. Man kan bli irriterad för mindre.. En sån här dag önskar man att man jobbade på kontor. 

Jag såg föressten på allsången igår eller iaf bitar av det. Bland annat såg jag när Pernilla Wahlgren hoppade runt, då kom jag på att hon är typ dubbelt så gammal men ändå sjukt fräsch. Känns bra att livet inte slutar efter 25 lixom!  

Nu ska jag kolla vidare på den bästa serien som någonsin gjorts, möjligt att One tree hill kan dela första platsen om man pratar om andra och tredje säsongerna, eller iaf tredje. Eller definitivt trejde för då är nog nästan Oth bättre.. hm måste fundra lite på det där. Hur som helst ska jag kolla OC nu, härliga första säsongen!

image4

Blogg!

Hej hej.

Jag tyckte att bildagboken vart lite jobbig, särskilt när jag har glömmer min kamera på olika ställen och sedan glömmer att hämta den... så varför inte en vanlig blogg? hm värt att testa iaf :)

image3

RSS 2.0