Det regnar i Hammarö!

Det är som Jenny säger, det känns som oktober här i Hammarö. Det har regnat och regnat och regnat och blåst och åskat och blixtrat och regnat ännu mer...

Efter gårdagens starter var jag så blöt att det droppade ifrån mina kläder bara jag rörde mig lite... Men trotts regnet gjorde vi en bra tävlingsdag! Hijo var den ända som inte riktigt var bekväm i regnet då han rev två oxrar i sexåringarnas andra kval. Hermie hoppade liksom i onsdags fantastiskt och satte ytterligare en nolla, vilket innebär final! KUL :D Lina var sjukligt laddad men skötte sig när hon väl kom in på banan och satte även hon en nolla i fyraåringarnas första kval. Spirit ville inte vara sämre och givk i mål med endast ett tidsfel...

Jenny och David Johansson bor med oss i lastbilen i veckan och gjorde även dem bra rundor igår så humöret var på topp trotts ihållande regn och dyngsura kläder.

Idag håller jag framförallt en extra tumme för Jenny som ska rida SM-kval nummer två!

På plats i Hammarö!

Dålig uppdatering I know men det har verkligen varit fullt upp och det är det fortfarande...

Är i alla fall i Hammarö på tävling. Jag har med mig Hermi, Hijo och Lina. Ida har med sig Spirit. Mycket jobb med tre hästar när man inte har någon till hjälp men vill absolut inte klaga för det är hundra gånger mer kul än vad det är jobbigt trotts att det är lite tidskrävande :)

Än sålänge har det gått bra och alla hästarna har hoppat väl! Hijo och Spirit hade varsitt nedslag i gårdagens 1,30 och Hermi (som inte tävlat sedan Falun) gick direkt in i 1,30 och var felfri! Duktiga Hermione :) Lina gör sin första start senare idag...

Packning på schemat.

Det finns gamla låtar som är och alltid kommer att vara grymt bra. Lyssnar just nu på Fight for your honor, den är absolut en sådan låt, en låt som jag kommer kunna lyssna på om 20 år och fortfarande älska!

Ska strax ner och fortsätta packa eftersom vi åker till Hammarö på tisdag! Lastade på 160 kg hö på bilen igår och när jag precis staplat alla balar skulle jag bara dra ett spännband runt, för att försäkra mig om att de höll sin plats även på resan. Jag satte ena foten i krubborna och hoppade upp på balen högst upp som självklart då ramlade ner tillsammans med fyra andra balar, själv flög jag rakt ner i lastbilsgolvet som (som tur är) är i gummi... Haha så jäkla fult, tur att jag var själv och ingen såg mig ;)


Just like a knight in shining armor
From a long time ago
Just in time I'll save the day
Take you to my castle far away


I am the man who will fight for your honor
I'll be the hero that you're dreaming of
Gonna live forever knowing together
That we did it all for the glory of love

Inte lugnt - lugnt.

Äääntligen en lugn kväll. Jag gör typ ingenting, vilket det var länge sedan jag gjorde. Sjukt skönt!

Orkar inte dra några långa stories men kan säga att det har varit jättekul att ha Mulan hos mig i två dagar och att det var very fun igår kväll! Mitt knä fick sig dock en smäll efter ett misslyckat försök på limbo, dock tror och hoppas jag att det kommer hinna ge sig till Hammarö...

Måste plussa för världens bästa sambo oxå som först skrev upp oss på white-listan, sedan skjutsade hem oss efter en lyckat utekväll och dessutom (!) hade diskat våra typ 70 glas klockan 7 imorse!!! Herregud den kvinnan måste vara typ guds bästa barn ;) Love ya honey!



Snyggingarna Millan och Jenny på Piggis


Mulan!


Roomie!

Mousserande vin och mousserad baileys!

Laddar för utgång dag tre i rad... Onsdag och torsdag kan i och försig klassas som lugna utgångar, trivselutgångar kanske skulle kunna passa?

Ikväll blir det nog all in i alla fall ;) Är på Piggis med Mulan och Millan och väntar bara på att Jenny ska dyka upp innan vinet och jordgubbarna åker fram. Har även avancerat och gjort en chockladmousse på baileys kvällen till ära, så nu ska vi bli fulla på dessert i solnedgången, ååå va nice!


Spontanfotografering

Vi mötte en man med en kamera ikväll när vi gåendes passerade Slussen. Han bad om att få ta kort på oss och mailade sedan över fotot. Jag och Mulan kom precis innanför dörren på Piggis och mailet låg redan i inkorgen.

"Tack ni tre fantastiska tjejer. Min bästa spontanbild någonsin! Hälsningar, Janne"





Stella och Mulan!

Haha sammanfattar gårdagskvällen med Pattie goes Mr Elton John! BILDER KOMMER!

Idag ska jag träffa två av mina absoluta Strömsholmsfavoriter, Mulan och Stella <3
Ska bli jättekul och jag är redan efter i tid så det är dags att jalla jalla...!



Jag och Mulan


Snygg-Stella!

Vibrato är till salu!

Visade Vibbe idag för spekulanter och tänkte att jag kunde plussa llite för honom här om det är någon som letar häst!

Han är ju mest dressyrriden men säljs nu som hopphäst eftersom han har så stort potensial inom grenen! Hoppar med fantastiska bakben och mycket scoop! Behöver dock mer rutin när det kommer till tävling. Är född -00 och har hoppat regelbundet sedan i våras. Startad ett antal gånger upp tom 120 med bra resultat. Helt klart kapacitet för mycket större klasser! 1,76 hög men väldigt lydig och lättreglerad.

Väldigt bra också pris, så hade jag inte haft upp över öronen för mycket som det redan är hade jag nog funderat på att köpa honom till mig själv.

Nu ska jag stampa med Anna i köket och sedan göra mig iordning för fest! Woho woho! 

use somebody


someone like you
and all you know
and how you speak
countless lovers undercover of the street

you know that i could use somebody
you know that i could use somebody
someone like you

Pretty

Jag har fått ett jättefint armband av Anna som hon köpte till mig i Grekland!


Lets talk about sex baby!

Jag åkte tillbaka till Söderby nu, blev liksom bara en snabbvisit på Piggis eftersom det var så tråkigt när inte Anna var hemma. Anna var ju lite bissi typ hela eftermiddagen och början av kvällen. Både jag och Ina har försökt nå henne på telefon utan framgång. När vi för kanske en timme sedan satt på Olearys i Handen fick vi svar på varför:

- Asså Malla du ringde precis när vi... och Ina (som ringde säkert några timmar innan) du ringde oxå när vi var fullt upptagna...

M-P med familj är bortresta och Ida och jag spenderar ju natten på Söderby nu så jag föreslog att Anna kunde passa på att vara hos oss med den nya vakten om hon ville eftersom det känns sådär att vakna av att det är full action i sovrummet bredvid haha. Men då svarade hon:

- Haha jag vet fan inte om jag orkar det, är helt slut! Jag förstår hur porrskådisarna känner sig som kör hela dagarna, flera dagar i rad...

Utan att säga någon tittar Ina ner i sin sallad och vet inte riktigt vad hon ska ta vägen. Även jag blev lite lätt chockad av Annas opryda uttalande medan Lilli nog mest skrattade bort det...


Olåååst?

Ytterdörren var olåst när jag kom hem! Det värsta är inte att den var olåst utan det fatum att Anna inte sovit hemma i natt, vilket innebär att det var jag som glömde låsa den tidigare. Alltså hur tänkte jag då??

Nog om våran olåsta ytterdörr som nu istället är låst. Sitter och lyssnar på 21 guns och försöker att mentalt förbereda mig för en joggingrunda. Det tar liksom emot lite idag eftersom jag slöade större delen av falsterboveckan och sen är det  lite väl kvavt ute just nu och så är min handsfree trasig. Mycket talar liksom emot just idag...

ÅÅ bara att bita ihop antar jag, ska bara vila lite på soffan först, kanske kolla facebook eller ringa Tessi, men sen sen blir det joggingbyxor på. Punkt!


Storfiskarn?

Fick ett sms nu, ett sms av en person som jag träffade en sen kväll på Strandbaden i veckan...

"Hej Malin! Hur är det med dig? Har storfiskarn lämnat Falsterbo än??"

HAHAHA! Min första tanke är: va fan har jag nu ljugit ihop med alkoholens påverkan?

Home again!

Jag är äntligen hemma igen nu. Kom egentligen hem igår men då var jag alldeles för trött för att göra en update... Är fortfarande trött, men det ger sig.

Lyckad vecka i Falsterbo i alla fall! Roliga fester och som ni förstår är jag väldigt nöjd med min pålle, tror aldrig att han hoppat så bra som han gjorde i tisdags, fantastiskt!

Ska rida mina fina ston snart och sedan bege mig hem till Piggis där jag inte har varit på typ två veckor. Hoppas att Anna har kommit hem ifrån Grekland nu då jag bara måååste få höra hur hon haft det och se den nya tatueringen! Woho!


Me 'n' ma mys 'n' mys!

Dag 8 och sista utekvällen...

Nu har vi varit i Falsterbo i över en vecka och även om det är grymt kul här så börjar det bli lite tröttsamt... Ikväll blir det i alla fall den sista utekvällen, vilket är tur då det blir utekväll nummer fyra i rad. Slitaget på kroppen är ett faktum. Ont i magen och ont i huvudet, fötter med sjukt trötta trampdyner och blåsor på typ alla tår, myggbett på hela benen och på fötterna och en röst som skulle kunna liknas vid Farmen-Christinas, om det nu är någon som kommer ihåg denna läskiga manskvinna?!

Vi laddar för tillfället men en väldigt lättsam komedi och take-away-food. Blir nog förfest hos Alex senare... Måste sluta skriva nu innan jag somnar över tangentbordet. Hej Hopp! 

Dag typ 6, eller 7...

Okeeeej. Typ dag 6 i Falsterbo (eller är ju inne på dag sju, tidig morgon, men eftersom jag inte har gått och lagt mig än så är det dag sex, väldigt sen kväll....) Ännu en kväll på Strandbaden, bra mycket mer lyckad än igår! Mer folk och mer draaag, det gillar jag!

Började för övrigt dagen med att vandra runt på Ströget, Köpenhamn. Blev sedan middag med family på strandbaden och därefter förfest hos någon falsterbo-bo och sedan Strandbaden och därefter en snabbvisit till efterfest hos Andy och gänget...

Att poängteras bör att jag David och Ida cyklade till förfest, till Strandbanden och sedan till efterfest och sedan hem till lastbilen. Jag höll mig kvar i sadeln ända tills sista sträckan, hemväg mot lastbilen då min "cyckel på köpet" kastade av mig. Dumma dumma!

Ne nu är det dags att sova, klockan är halv 5 och fest planeras även imorgon, såklart :D Återhämtning, återhämtning!


Fina fina häst!



Falsterbo dag 5.

Nu är jag precis hemkommen ifrån den första partykvällen här i Falsterbo. Måste erkänna att draget inte var det bästa på Strandbaden ikväll, har sett bättre vill jag lova... Blev dock ett bra avslut på en bra dag. Jag fick min revange rent tävlingsmässigt genom att genomföra kval två med 4 fel, ett nedslag som jag själv tar på mig då min fina häst skötte sig strålande! Många har gett mig positiv feedback på dagens runda och jag blir verkligen jätteglad för det!! Blir så sjukt motiverad och vill helst bara hem och träna träna träna ännu mer så kanske kanske kanske man får rida en final någon gång i framtiden :)

Resultat kval 1.

Nu har jag ridit!

Det gick sådär, fick tre bommar ner, skulle gissa att det i alla fall är en bom för mycket för att kunna kvala till lördagens final. Hijo hoppade fint men är fortfarande inte riktigt i toppform... Vi jobbar nu vidare mot Hammarös 6årsklasser och Sthlms horse games 6årsklasser. Kommer även att rida en gång till här i Falsterbo imorgon eftersom jag behöver massa mer rutin :) Hoppas kunna avsluta med ett lite bättre resultat än 12 fel då.


Moa rev föressten sista hindret igår och får inte heller rida final, tråkigt jag tycker att hon bara haft otur till skillnad från mig som helt enkelt inte var tillräckligt bra idag ;)



Day number 3

Dag 3 i Falsterbo.

Jag var ute och trimmade med Prince charming tidigare idag. Han kändes väldigt fin, men trots det ville jag inte sluta rida... Det är en speciell känsla att bara få rida runt och ta del av atmosfären här. Väldigt roligt att jag har med mig just Hijo också eftersom han är en väldigt speciell häst för mig! Och imorgon gäller det för oss, kval numero uno! Ska jag vara ärlig så kan det gå precis hur som helst, beror helt på dagsform och humör. Vi är ganska lika, jag och Hijo (han ska dock alltid vara värst...), så om vi kan sammarbeta med varandra och fokusera fullt ut så kanske det kan gå riktigt bra... Det blir till att se imorgon!

Idag ligger allt fokus på Moa och Goose! Gårdagen var lite av en besvikelse eftersom han petade två hinder i omhoppningen. Jag som alltid trott att Goosen vaccinerades mot nedslag i tyskland då han aldrig varit typen som river men igår fick han tråkigt nog med sig både hinder nummer 13 och 14 även fast Moa red bra... Kan bli så ibland, hästarna har väll rätt att missa de med ibland. Hoppas på att de får till en bra runda idag för att kunna kvala till finalen i alla fall.

Nu måste jag hjälpa little sis att gå banan. Håll tummarna för henne nu! 

Artikeldags!

En artikel om Moa (och så fick jag vara med lite själv oxå...)

http://www.hippson.se/cldoc/67593.htm


Min häst har förvandlats till ett monster!

Vilken jobbig dag det har varit idag!

Allt började som planerat. Jag gick upp klockan sju för att hinna rida två hästar innan den planerade res-start-tiden som var tänkt till klockan 10.00. Allt var packat och hästarna var motionerade i tid men som vanligt kan inte allt bara flyta utan ett helt oväntat strömavbrott gjorde så att vi fick skjuta på starten eftersom vi inte kunde fylla upp lastbilen med vatten...

Strömmen kom tillbaka efter någon timme och hästarna lastades upp på bilen. En minut senare stod Hijo på bakbenen och fastande med ena benet i krubban.... Vi vred och vände på mellanväggarna i lastbilen för att hitta en lösning, en lösning som aldrig kom fram till. Det fanns bara ett alternativ, lasta monstret på lilla hästbilen och åka med två bilar till skåne.

Vi lastade upp Hijo på lilla bilen där han direkt tog sats för att hoppa upp, över och ut.. Livsfarligt med andra ord. Vi fick ta till alla grindar vi hade och bygga en bur...

Tillslut kom vi iväg. Jag som hade laddat med en box av uncut One tree hill säsong 4 som jag hade sätt fram emot att kolla på i sängen alla 7 timmar ner till skåne. Nu fick jag istället köra lilla hästbilen med rena rama Hannibal Lector i en bur bakom mig! En bullrig bil med trasig radio och trasig fläkt, första gäspningen kom vid Salem... Åtta och en halv timme senare kom vi äntligen fram till tävlingsplatsen.

Strulet var dock inte slut då utan fortsatte även här när Hijo gjorde ett försök att hoppa ur boxen. Vi kunde som tur var byta till en annan box med galler, så nu står han bakom lås och bom igen.

Såhär en tjugo minuter efter midnatt är det dags för middag, hoppas på bättre flow resten av veckan!  


Häst i bur...  

Idag.

Vakna - packa - packa - packa - packa - packa - packa - packa - packa - sova...


Proppfull och rullar mot skåneland imorgon.

På smällen och take away!

Sitter på Piggis och äter take away från greken med Tess och Pat. Anna, Mattis och Pontus var här oxå men är nu ute och åker hoj. Anna tyckte att jag skulle följa med men jag vågar fan inte, det där med MC verkar läääskigt. Måste följa filmen nu, kollar på "på smällen", verkar lovande! :)

Summahnight whitah gangstaaa!


Soooommarnatt, när vi glider fram på gatan, aaaha!


Michael Jackson m.m.


Tittar på en dokumentär om Michael Jackson på MTV. Det är så sorgligt att han inte bara kunde klara av kändisskapet, han var ju trots allt en musikskapare utav dess like! Och så sjukt söt han var som ung, innan alla vansinniga operationer och ingrepp. Sorgligt faktist, men han kommer leva kvar genom sin musik i all oändlighet, han är ju trots allt en av de absolut största någonsin! 

Ska sluta kolla nu, måste börja göra mig iordning för taco-kväll hos Tessi! Blir nice det :) BAH!


Haha hittade den här bilden på mitt USB! Jag, Pattie och Micki typ 18 år ;)

Snaaaaart åker vi!

Nu är det bara tre dagar kvar tills det bär av mot Falsterbo. DET SKA BLI SÅÅ KUL!!! och nu är det mindre än en vecka tills Me Hijo tävlingsdebuterar på den stora arenan, spännande! Kan säga att jag är grymt laddad även om jag inte vågar ha allt för stora förhoppningar. Jag tror dock mer på min syster och våran fighter Go West <3 Han är på något sätt lite mer pålitlig än busungen Hijo ;)


Förra året med Hermi som tyvärr inte han kvala i år pga av skada :( 

Lägenhet uthyres!

Har nu tillsammans med Anna hjälpt farmor med fototagning och annonsering av en lägenhet som hon ska hyra ut. Kan ju säga det att både jag och Anna blev sjukt sugna på att byta Piggis mot den här, även om Piggis har charm så det räcker för två :) Med 5 rum och en totalyta på 110 kvadratmeter + 3 balkonger och utsikt över hela Stockholms stad känns det som en helt okej kvart ;)


Anna is very skör right now!


Kom precis hem till Piggis igen efter att ha sovit på Söderby och sedan tagit hästarna på förmiddagen. Anna kom och öppnade dörren åt mig iförd bikiniöverdel och svarta trosor, håret i en knut högst upp på huvudet och ett ansiktsutryck som sätt sina piggare dagar...
Hon gick direkt ifrån dörren och satte sig utan att säga någonting i vardagsrummet. Jag frågade om hon ville ha en jordgubbe och förklarade att det nog skulle vara bra för hennes bakfylla. Men hon svarade bara lite kort:

- Jag är inte bakfull än, jag är fortfarande full!!

Haha oj oj oj det är inte lätt att vara Ana Banana alla gånger, framförallt inte just nu! Ska ta med henne till Farmor snart eftersom jag ska fota en av lägenheterna som ska hyras ut i Hägersten. Anna behöver det, hon behöver få lite frisk luft så att fyllan kan bli bakfylla för att så småningom övergå till ett normalt hälsotillstånd!



Lugnet före stormen!

Ingarö.


Vi hade det mysigt i stockholms skärgård!










Redan vaken eeh.

Vad är det som håller på att hända med mig? Jag undrar faktist vad det är för ett monster som jag håller på att förvandlas till när ANNA (som kan sova längst i hela världen) väcker MIG kvart i två och undrar om det inte är dags att gå upp... HAHA KVART I TVÅ???? Snacka om att jag bräckt mitt tidigare rekord på typ elva med flera timmar!!

Stopp stopp stopp nu får det vara bra, jag ska ju faktist rida Falsterbo om en vecka och kan inte fortsätta bete mig såhär oseriöst! Blir till att sova på Söderby ikväll, det blir mamma och pappas lagade mat (börjar tröttna på fil tre mål om dagen nu...), det blir inte en droppe vin eller någonting annat innehållande alkohol och framförallt blir det till att lägga sig tidigt, helst före midnatt!

Tack Anna för skjutsen och väckningen och disken, vad skulle jag göra utan dig, min ett år yngre bonusmamma? :) Och tack Micki Baisen för att du is still doing the kaoooos haha hoes over broes, niggahhoeee!


YES WE DOOO! HAHA


KAOS! <3



 

Utgång till tidig morgon...

Jag gissar att jag kommer att vara en aning bakis när jag vaknar upp senare idag, har nämligen inte gått och lagt mig än. Fick skjuts hem av världens bästa roomie idag och vi sitter nu och äter frukost (innan sömnen, mycket märkligt...) framför Emil i Lönneberga. Känner att jag borde tillämpat Alex special "varannan vatten" ifrån Arezzo 2008 lite bättre... Night!


Brasilianskt?

Anna är inte lika rädd för smärta som jag är. Hon har idag utfört brasiliansk vaxning, på sig själv!!! Självmisshandel på hög nivå... Nu vill hon att jag också ska göra det, men jag vägrar! Möjligtvis att jag skulle kunna genomföra det på en klinik, men på mig själv? Nej Nej Neeej!

Shopping is up next.

Alltså kul att jag helt seriöst kunde vrida ur mitt linne när jag för en halvtimme sedan kom tillbaka efter en timmes joggingtur. Shiiit vad varmt!!!

Haha men nu har jag i alla fall duschat och ska strax åka och shoppa med Anna, Falsterbo om en vecka juuu, LÄÄÄNGTAR!! Kan ju säga att jag lär ta med stora resväskan då det ska rymmas kläder för tävling, vanlig träningsridning, läktarkläder, shopping i Danmark-kläder, FESTKLÄDER (!), joggingkläder osv osv... Kommer även behöva reservera ett eget skåp i lastbilen för att få plats med alla skor! Haha det här kräver planering kan jag säga ;)

Måste kila nu innan anna får spader på mig då jag redan är 1,5 h sen (ooopps..!)


Torsdag kväll eller fredag morgon!

Mina fötter värker satan just nu. Alltså varenda gång jag har varit ute lovar jag mig själv att "aldrig mer..." (ungefär den relationen som Tess har till alkohol, och jag oxå ibland...). Alkohol och höga skor, man liksom älskar dem och hatar dem på samma gång!

Alkoholen har jag klarat av att hålla mig sams med idag, eftersom den tog lite övertag igår... Däremot har fötterna inte klarat av kvällen med bravur. Från vin framför slottet till Fridays till Sture till Piggis med ett tidigt avslut kl. 02.00 och fötterna är knappt i fungerbart skick då jag vill ta mig från ett rum till ett annat i lägenheten, illa illa illa åååå! Hoppas bara på bättre funktion i fötterna imorgon då jag måååste springa minst en mil för att inte riskera att säcka ihop totalt bara för att jag har semester!

Ska spela lite Chicka med Ana Banan.. Hinner tyvärr inte kontrollläsa inlägget då hon sitter mitt emot mig vid köksbornet med en aning uns av hets i blicken. Vågar inge annat än att bara stänga ner och börja spela med de kort jag precis blivit tilldelad... ÅÅ BAH!

Soliga dagar på Ingarö!

Okej okej, uppdateringen må ha varit dålig men vädret har ju varit desto bättre... Vilket underbart land vi lever i! Har börjat min semester med en tripp till Ingarö där det har solats, badats, promenerats, grillats, drukits vin (och öl), spelats kort, sätts på film, solats igen och badats igen, och hoppats ifrån bryggan hundra gånger (kuuuul!). 


Supermysig start på sommarlovet helt enkelt :)



Blir kanske fler bilder senare, orkar bara inte tömma min mobil nu, så jag snodde denna bild på Henke, värdinnan och min arm ifrån Veras blogg... 

RSS 2.0