Mm mynt

Imorse när jag parkerat bilen vid skolan och skulle fixa parkeringsbiljett så funkade inte skiten.. åå jobbigt eftersom det var kö och allt. Fick helt enkelt trycka på ångra knappen för att få tillbaka pengarna. Det roliga var att apparaten då spottade ut för många slantar, helt plötsligt hade jag 25 kr istället för 15.. haha så kan det gå :)

Det kalla vädret verkar vilja hålla i sig, hoppas det inte blir ännu kallare nu bara. Om vi har tur kanske det blir grillning på Piggis nästa helg. Åå goda Piggis! Skulle vara sjukt nice att avsluta sommarn med lite hemmaferre ;) Men vi får se hur det blir med detta...

Måste föressten säga att ja älskar Kat Deluna - whine up, vill bara festa när ja hör den! Grym låt, tänk om nån ville skicka den till mig (a)...

Nu ska ja gymma lite och sedan till Micki på middag trevligt trevligt.

its getting cold in here..

Brrr, sjukt kallt idag och jag som inte ens hade någon jacka i skolan.. Märks i luften att hösten är här, fräscht ju men lite deprimerande att mörkret faller på så tidigt.. Men så kan det vara, bara gilla läget!

Ska försöka sova lite nu, har blivit lite dåligt med sömn senaste tiden. Gonatt mina vänner!



vardag igen..

Idag vet jag inte riktigt vart jag ska börja... hehe men kan säga att helgen har varit trevlig och händelserik.

Var och såg Harry Potter igår, helt ok film. Men tyvärr hamna ja bredvid en tjock man som spotta popcorn, drog snor och tog upp mycket plats, uuuuusch. Efter ett tag somna han, vilket kunde vart bra om han inte hade snarkat.. herregud säger jag bara!

I lördags var det fest, först kräftskiva hemma, sen hade grannarna fest på piggis (trevliga grabbar!) åå så bar det in till stan.. Var stundtals en väldigt trevlig kväll, som tyvärr spårade lite. nämner inga namn.... Lite trött på tessans hets, själva hetsen kan väll vara rolig ioförsig men INTE när jag blir inblandad till höger och vänster... vem vet snart kanske jag ger igen!

Idag var jag i skolan igen. Jag vet inte vad jag tänkte med för jag visste ju att vi skulle ha genomgång osv.. Malin Fredriksson sätter sig längst fram, längst till vänster. Sen säger Mats, våran lärare att vi ska presentera oss inför klassen. Vem tror ni får börja? är typ 40 st okända människor i klassen.  

Nu ska jag ner och trimma lite med Kitten. BYE!

image26



 

Skoldags


Igår hände det grejer... Två år efter studenten var jag tillbaka i skolbänken. Det känns bra, ska läsa svenska och bli lite bättre på att skriva å sånt där, kul kul.
Alltid så roligt när man befinner sig i en sådan situation, precis innan klassrummet öppnas och alla står och tittar ner i golvet, 30 pers och ingen känner någon annan. 10 minuter känns som 30 och man får snabbt förutfattade meningar i huvudet om varende än av de nya klassisarna. 
Väl inne träffar vi de nya lärarna, en rödhårig kille, en gullig tant och en sjukt skön medelålders man som till 100% måste vara gay. Hoppas att det kommer bli en rolig kurs, det ser iaf lovande ut :)

Nu kommer börjar det rulla in lite gäster till vårat hem, mamma och pappa ska nämligen ha kräftskiva. Måste kila iväg och vara lite social. 

åå juste innan ja kilar måste ja ba säga att ja e sjuuukt laddad inför festen ikväll. Nu kör vi!!!! 


image25


Remember there is a life to live..

Ibland kan måndagar vara bra dagar. Som idag, det är skönt att få komma igång och jobba efter helgen, för ju fortare man kommer igång med veckan desto fortare blir det helg igen... Åå underbara helg! Det är helt sjukt vad man uppskattar helgen nu när man börjat jobba igen.

image24
Förra helgen... ;)

Norra skit brunn

Igår skulle vi till Norra brunn och kolla lite stand up. Jag var hemma från träningen vid 19.30.. Fick stressa som bara den för att hinna. Duschade och fixade på typ 10 min. Hittade självklart inte mitt bankomatkort, inte mitt körkort heller för den delen. Efter några varv i huset hittade jag korten i mitt vardagsrum under lite reklamblad och lite andra papper som kunde åka i papperskorgen vilken sekund som helst.. hm bra ställe att förvara kort på eller? Ner mot bilen, hm nycklarna då..? Självklart hade ja glömt dom i stallet, full fart ner och full fart upp till bilen igen. Vilken kolla jag har på mina grejer...
Körde snabbt med sikte inställt mot Odenplan, åt lite spagetti och pratade i mobilen under tiden. Fick liten läskig tanke att ja skulle krocka och få ner gaffeln i halsen, men jag klarade mig. 
Hämtade upp Tessi i Gulmarsplan. Åkte sedan vidare i full fart. När vi var framme vid Odenplan hittade vi inte längre. Fick fråga oss fram. När vi pratat med typ 10 personer hittade vi rätt. Hittade en parkering precis utanför NB, BINGO! Allt var plötsligt perfekt, tills Tessan gick fram till ingången och fick reda på att dom hade börjat och att det var stängt för insläpp. Jag säger ingenting..........

Imorrn bär det av till Tierp, tävlingsdags för min del. Känns som det var sjukt längesen jag sov i lastbilen... Ska blir rätt kul faktist :)

mm träningsverk

Känner mig lite seg idag men inte direkt bakis. Huvudet är med på noterna men kroppen lite trött... Ungefär som om jag skulle ha gummistövlar på mig, gummistövlar som var två storlekar för stora.
Jag gymmade igår, för första gången sen innan semestern. Haha oooh säger bara, träningsverk! Träningshetsen tillsammans med för lite sömn och en del alkohol sätter sina spår antar jag.. Men vadå, va gör det om 10 år?

"knark är inte bajs, knark är knark"

Åå Anna B..

Hallå hallå.. Idag har jag varit på kliniken med min lilla stjärna Goose. Han är frisk nu och ska bara sättas igång lite innan vi är fit for fight igen! Hääärligt.

PÅ tal om tävling så hoppar min kära syster Moa SM i helgen. Idag hade de invigning på Täby galopp där tävlingarna ska hållas. Invigningen har ofta en artist som uppträder för att få lite extra stämning. Denna gång gästades tävlingarna av..... dumdiiduum.... ANNA BOOK.
Haha herregud.. Hon drog igång med klassikern ABC, vilken hon trodde alla skulle sjunga med i. Grejen var bara den att ponnyryttarna är mellan 12 och 16 år, dem var alltså inte ens födda när låten var med i melodifestivalen. Tror den var med 1986, grymt år föressten, föddes en del inteligenta barn då har jag hört...
Ska föressten inte klaga alltför mycket på valet av artist. På mitt senaste SM gästades vi av Linda Rosing, OMG, var nog bland det pinsamaste jag sett. Men det tar jag en annan gång ;)

Imorrn ska jag hjälpa Moa på dagen och senare på kvällen blire party party, treeevligt!

SAMBA SAMBERO!


OM...

Jag tror inte att man ska gå runt och fundera för mycket. Inte planera för mycket. Det blir oftast inte bättre för att man går runt och grubblar över saker. Gör något åt saken eller lämna den.
 
Jag tror tex inte att man ska leta ihjäl sig efter en bra häst. Letar man blir allt så stressat, tillslut tar man första bästa just för att man inte orkar leta längre. Den fällan har jag klivit i själv. Gäller att hålla sig cool. Håll ögonen öppna så hittar man hästen med "det", den dag man minst anar det! Samma sak gäller med män...

Vänta på tillfälligheter och ta vara på dem, för risker måste man våga ta, annars blir det inget spännande ;) Om det skulle skita sig får man bryta ihop och gå vidare. För vissa kanske det räcker med att bita ihop och gå vidare. Men jag föredrar första alternativet, är ju trots att tjej...

Kör bara kör.


Flickan från igår.


Tid som varit, kan man aldrig få igen,
tid som kommer väntar alltid på en morgon som är bättre än idag.



image23


 

Tillbaka på jobbet!

Nu har jag klarat av min första arbetsdag efter semestern. Att börja jobba igen kändes inte så betungande. Jag gör ju faktist det jag tycker är roligt på jobbet! Kul att träffa Hanna igen oxå :)

Det jobbigaste med mitt jobb är att jag börjar tidigt. När man gör det, kan det vara bra att gå och lägga sig lite skapligt på kvällarna oxå, vilket jag inte gjort under semestern. Jag har verkligen vänt på dygnet senaste månaden, vilket har varit sjukt skönt! Har faktist slagit mitt eget rekord med att sova länge på morgonen haha herregud vilken bragd, eller inte...
 
Igår kunde jag inte sova alls. När man måste sova för att man vet att man ska upp tidigt blir det ännu svårare. Istället för att bara ligga och titta upp i taket började jag rensa lite i mobilen, kände att jag kunde radera lite sms och sånt. När jag bläddrade lite såg jag att jag fått över 70 stycken sms sen i fredags!! Eftersom jag nästan alltid svarar på smsen jag får, kunde jag ju enkelt räkna ut hur många sms jag har skickat under föregåeende vecka. Hm rätt många. Jag vill nog inte veta hur många det blir om jag räknar på hela semestern.... Men men det är iaf kul med sms och mycket lättare än att ringa ;)

RSS 2.0