Blir det P&J elleeer?

Jag missade anmälningstiden till pay & jump imorgon, fan va slarvigt av mig!! Hoppas att jag kommer med trots det (kom igen och bjud till lite nu Runsten!!!)... Busfröna skulle verkligen behöva komma ut nu! De är ju inte snälla än men ändå, någon gång måste ju bli den första och jag börjar tvivla på att de någonsin kommer att sköta sig. Inte som Saidie och Junior i alla fall, inga andra hästar sköter sig så exemplariskt som dem...


Tänk om Whistler kunde bli som du Junioren <3


I love my phone

Jag var tidigare lite skeptisk mot Iphone men förstår nu helt och fullt på hysterin. I love my Iphone!! Igår skickade jag efter ett sjukt snygg designskal till den också.


Den kommer bli så flashig!!


Idag satt jag säkert...

Jag red alla fem unghästarna idag och ramlade inte av en enda gång, yey!!


Bråkiga unge!


Aj då

Jag har ramlat av två hästar idag... hm, sitter inte säkert någonstans verkar det som! Junior kastade sig i skogen och jag satt och pratade i telefon. Sedan blev jag avkastad också, av en avkastardrottning (Gummis dumma häst...).

Nu ska i alla fall blåslagna jag snart åka på redaktionsmöte.




Helgen som var...

V i lördags... Och igår vaknade jag sent, för sent! Halv 12 var klockan då jag slog upp ögonen och insåg att jag skulle vara på Skeppargatan för fotografering en timme senare. Men jag hann som tur var! Därefter åkte jag direkt till Sickla för att fira Antons 1årsdag och efter det vidare till Mormor för att äta middag med kusinerna och avsluta med bio. Puh!! Sen somnade jag direkt när jag kom hem igen (eller somnade nästan redan på bion, för den va så beige...). Men kul helg i alla fall, mycket rolig!


 


Min fina prinsessa flyttade i fredags <3


Stackars Jenny fick skjutsa dessa två (+ en till som var ännu värre..) i lördags.




Snygga Triffa i Bingos studio!




Kör råå

Laddar för utgång igen då :)



Har funderat på om jag skulle behandlas annorlunda om jag gick ut med ett blont svall?
Kanske borde prova... Eller nje, kör nog på mitt mörka jag idag...!


Big brotheeer

TV-programmet Big Brother befinner sig just nu i hetluften. Det är programmet som alla följer, men som ingen vågar erkänna att de ser... Jag kan erkänna det, jag tittar på BB och har även skrivit en artikel om programmet. För att vara mer exakt så handlar artikeln om Rodney, som är den drygaste nissen under BB-taket... Jag kan trots hans överdrivna dos av självgodhet inte låta bli att gilla honom! Han är svinig, men har trots det en charm som är svår att motstå. Och artikeln, den hittar ni här!  



Ledig helg - tjihoo!!!

Jag tar en hästledig helg nu, har tillräckligt med grejer att hinna med ändå! Ikväll blir det till exempelt lite vin med Triffa och Leone (viktiga grejer!). Mia ska rida mina grown ups och ungisarna får två dagars ledighet, låter som ett bra koncept... Ett koncept som innebär att jag får sovmorgon både lördag och söndag (har det hänt förut..?). Haha det låter bra, det låter kanon! Nu ska jag kolla igenom min garderob och hitta något vettigt att ha på mig....



Imorgon flyttar min pärla!

Imorgon åker världens finaste Hermione! Hon ska flytta till Arboga och kommer förhoppningsvis att bli mamma nästa vår. Fatta Cardento som pappa! Men det kanske kan bli svårt eftersom man bara kan få honom på fryst numera... Hur som helst så blir det nog bra, får jag en Hermi nummer två kan det bara inte bli dåligt :)



Finaste Hermi! <3


Snaaart struntar jag i stressen här!

Om tre veckor kommer jag att åka iväg på semester. En semester som kommer väldigt lägligt då jag är totalt urladdad efter en sjukt tuff vinter! Jag har längtat efter den här resan i hela mitt liv!!


Snart bär det av till mitt drömland - USA!!




Unghäst-träning

Fick bli en riktig bebisdag idag. Båda 4-åringarna fick hoppa hos Helena och gjorde sina bästa träningar hittills, båda två <3

Whistler stegrade sig inte en enda gång och Saidie hoppade super-runt och fint!!! Blir nog tävlingshästar av dessa två också tillslut :))


Rödluvis


Student

Jag har fått ett uppdrag av Moas klass... De tar ju studenten i vår och behöver tydligen en ansvarig över 25 år som kan åka med på studentflaket. Jag vet inte om jag är rätt person egentligen, studenten var helt klart bland de absolut roligaste jag gjort i hela mitt liv och den flashback-känslan som kommer infinna sig hos mig när jag står där mitt i cirkusen kommer få mig att köra som fan!! Hahaha (sorry gummi).


Snart springer ni uuuuut!




Tuff helg med finfina hästar!

Vilken intensiv helg! Fysiskt sett har jag legat på minus hela helgen. Faktum som uppstående sjukdomar finns det liksom inte tid för i mitt liv... Om dessa trots allt väljer att infinna sig, finns det ingen tid för vila och definitivt ingen tid för återhämtning. Att vara på tävling 10 timmar och göra sex starter dagen efter feber och magsjuka är någonting man får överleva, och förstå mig rätt, jag gör det så gärna.

Vad skulle kunna hindra mig från att tävla när hästarna är fullkomligt exemplariska? Goose var 4:a i helgens högsta klass (Malle och Handsome vann!) och Junior debuterade 110 och gjorde det felfritt! Stora plus på dem och ännu mer plus på världens finaste Lina!! Hon nollade sin debut i 1,30 och gjorde sedan detsamma i div. 1-laget. Fantastiska häst! Tyvärr kom dock laget bara 5:a av 14 lag eftersom vi missade omhoppningen med ett ynka tidsfel... Gummi var i alla fall också felfri med Fabio, vilka nu är kvalade till 1,30. Blir debut på nästa tävling!




Sjuk :(

God va synd det är om mig! Har fått leva med vinterkräksjukan hela natten, usch usch!! Har kännt mig som världens ynkligaste människa! Men Tessi, som är lite av min sjukdomsexpert säger att den bara varar i 10 timmar, alltså borde jag vara på bättringsvägen nu... Har dock lite feber, men det är nog bara bra, febern kanske tar död på allt äckel som jag har fått drass med under natten. Hua!

Hoppas trots mitt instabila tillstånd på tävling imorgon!



Vill tävla fina Go West och resten imorgon <3


Klubb-byte?

Det har gått ett rykte om att vi skulle ha bytt klubb till den här säsongen... Jag har inte förstått vad alla har fått det ifrån, tills Mia förklarade för mig nu i helgen... Orka att folk har läst om Team Elit på bloggen och trott att det var på riktigt! Hahaha seriöst, Team Elit? Hör ni inte ironin redan i klubbnamnet...? ;)

Ett förtydligande är alltså att Team Elit är en klubb gjord på luft efter x antal drinkar på en fest. Syftet med Team Elit var främst att slå Bromma i div. 1. Och missförstå mig rätt, jag älskar Team Elit, fatta vilka Stureplans-kick-offer vi skulle ha! Men som sagt, än sålänge är klubben endast ett roligt påhitt. Skulle det däremot bli verklighet en dag skulle vi definitivt bli unstoppable (i alla fall på ryttarfesterna!).




Challe är också med i Team Elit. Han (liksom jag) låtsas bara tävlar för Årsta Runsten..



Träna

Har en vision om att beach 2011 ska bli likt 2010. Jag har därför gjort en investering... Dock är jag så långt ifrån tekniskt lagd som man kan komma och fick därför ta hjälp av Jenny för att få igång den sjukt lättstartade maskinen. Nu fungerar den i alla fall och jag har tränat på den en gång, kan bli fler gånger...



Här var den fortfarande i sin kartong men nu står
den på mitt rum och tar upp ungefär hela rummet...


To-Do

Jag är en flitig användare av to-do-lists. Använder mig av fenomenet ungefär varje dag. Har man tusen bollar i luften för jämnan är to-do-lists ett måste för att allt ska hinnas med, och framförallt, kommas ihåg!!

Jag frågade Anna om det var vuxenpoäng att använda sig av dessa och sedan även tillägga ett avbockningssystem... Hon menade på att det varken var vuxen- eller antivuxen-poäng, utan snarare nördpoäng. Men jag känner att då får jag helt enkelt vara en nörd, för jag behöver verkligen mina to-do-lists!!


En bild på min sjärna från i helgen.


Duktiga hästar!

Det blev en trevlig dag idag också :) Hästarna hoppade jättefint och var hur duktiga som helst!!



Still going strong, 22 år och placerad i båda klasserna,
vi är alltid lite extra stolta över Mavrick Dica :)


Härlig årsdebut!

Det blev en härlig årsdebut på tävlingsbanan med strålande sol och tre starter som resulterade i tre pris, så borde det verkligen vara varje tävling!

Saidie och Fiston tävlingsdebuterade dessutom, och Junioren höll sig i skinnet. Fin fina hästar!! Nu är det dags att ladda om inför morgondagen då 7 hästar åker från Söderby till Botkyrka. Kuuul!



Rosett i debuten för min fuxmärr!






Puh!

Igår åkte jag hemifrån 05.45 och kom hem igen 21.15... Skapligt lång arbetsdag, inte riktigt humant kanske. Ni förstår varför jag inte hann med att uppdatera liksom, hade inte ens tid för lunch. Hm, blir liksom så ibland.

Idag har det inte varit mycket lugnare, men det har varit roligt i alla fall :) Ett hemligt möte imorse följt av jobb och fix inför morgondagens tävling (säsongspremiär!!) därefter en AW med Leone och lite annat mediefolk och slutligen födelsedagsfirande av Jesse! Nu är klockan exakt 24.00 och jag ska upp och tävla om fem timmar, dags att sova alltså!

Night!




Det ser ljust ut!

Hej hopp!

Fy satan vad nice det är att det blir ljust redan vid halv 7 på morgonen och sedan håller sig så ända fram tills typ 6 på kvällen! Känns på som att det finns hopp för framtiden liksom... Och på tal om framtid så hopptränade jag Saidie för Helena idag. Hon är verkligen så himla duktig men blir fortfarande lite sur när jag försöker bromsa, hon är lite ego på så sätt, lik en viss Mavrick Dica... 

Nu ligger förresten min intervju/artikel med Velvet uppe på Stockholmsfolket, spana in den här



S


Skönt att Moa är hemma!

Moa har varit i Frankrike i en och en halv vecka. Jag har med andra ord haft hand om alla hästarna själv... Missförstå mig rätt, dem är verkligen jättefina (speciellt Maavfiu som jag nästan bara har busridit hela veckan), men 12 stycken hästar känns lite overkill när man har hand om dem själv liksom. Skönt att Gummi kom hem igår :)


Fina Maavi!


Lyckat

Återigen är en härlig helg förbi. Tänker tillbaka på den och börjar skratta direkt, så många crazy things liksom. Underbart ju!! Så ska det liksom vara, när man kan tänka tillbaka på helgen och bara börja le för sig själv... Seriöst så vet jag inte riktigt vad som var roligast, för mycket att välja på!


Tack för leva livet finungar!


Blackberry är en ministjärna

Fabio och Lina fick varsin tur i skogen idag, Spirit fick ett dressyrpass med Hanna och resten fick hoppa i ridhuset. Alla var såå fina men Junior var allra bäst, jag tror att han har vingar som ingen ser... Blackiee <3



Jag jag jag

Guuud jag är så dålig! Men kan skylla på att Moses är i Frankrike och roar sig med snowboardåkning (men jag fattar att det bara är någonting hon säger för att ställa sig in hos mamma och pappa, på riktigt festar hon på nätterna och sover på dagarna...) Hur som helst, själv är man hemma och har ansvar för hennes hästar. Red åtta stycken igår och sju idag, förstå vilken rider jag kommer att bli med all denna träning!


Övrigt mycket jag då...


* Jag är fortfarande tagen av Angelicas prestation, vilken jäkla sjuk brud hon är!!


* Jag läser som bekant inte ihjäl mig, har istället börjat kolla BB innan jag somnar om kvällarna... (Haha nästan så att det blir avdrag på vuxenpoängs-skalan nu...)


* Jag var i Skärholmen idag för att hjälpa Anna att hitta en outfit till lördagens fest. Äventyret slutade med att hon hittade noll medan jag blev två klänningar rikare... hm?


* Jag lyssnar överdrivet mycket på Born this way och Blow.


* Jag håller på att sätta igång Hijo igen <3 <3 <3 <3 <3


 





RSS 2.0