SM i UMEÅ

Mitt Norrlandsäventyr är över för den här gången! Vi ska start starta lastbilen och ge oss tillbaka till huvudstaden.

Vistelsen i Umeå har varit kanon med två dagar hos Micki och tre dagar på SM...

Moa började sitt SM över förväntan genom att lägga sig på 4:e plats i första kvalet! Idag höll det dock inte hela vägen då hon fick totalt 12 fel (+ tidsfel) i finalen... Vi åker trots det hem med leenden på läpparna då varken Moa eller Goose har särskillt stor rutin i 1,40 klasser. Detta var den största banan de någonsin gjort tillsammans och även var och sig, för den delen. Bara att träna vidare mot nästa SM som kommer att gå av stapeln redan i Mars nästa år :) Som tröst fick hon förresten en placering med Maav i morgonens 1,35-klass!

Håller alla mina tummar för Alex och Jenny i young rider-finalen och sedan såklart för Helena i seniorfinalen senare idag!!!


Mavrick Dica!

Go West!


I UMÄ!

UMEÅ!

Kom hit med flyget igår. Sjukt smidigt att checka in på Bromma och sedan efter 50 minuter befinna sig högt uppe i Norrland... Det är väldigt fint här, och kallt!

Micki hämtade mig igår på flygplatsen och nu bor jag hos henne fram tills fredag då jag åker vidare mot hopp-SM!

Har redan hunnit med en utgång, eller vad man ska kalla det? Nollning med afterski-tema innehållande alkohol, utklädnad och lekar á la mellanstadiet, verkligen sjukt kul!

Idag ska jag plugga lite nu på förmiddagen och sedan har Bridget lovat mig att vi ska kolla in Nordens största gym! Ikväll blir det hemmakväll med rödvin och Mickans goda mat, goodie :)


Hittade en bild på Mickans dator på oss ifrån Halmstad förra sommaren!


Hemma ifrån Karlstad!

Kan man ha mer oflyt än 4 fel i alla klasser utom en??
(det skulle väll i så fall vara 4 fel i ALLA klasser då...)


Både Hijo och Hermione hoppade super men jag fick verkligen ett nedslag i varje klass utom i en 1,30 då Hijo var felfri och kammade hem en vit rosett. Hästarna gick avdelning A (vuxenklass) den här helgen eftersom jag red 1,35 på dem igår, Hermies andra och Hijos debut.

Trots en helg som skulle kunna sammanfattas som stolpe ut är jag ganska nöjd ändå, framförallt efter igår då de bevisade att 1,35 inte var några som helst problem även om de bara är 6 år gamla, duktiga 6åringar!!

På onsdag åker jag vidare i Umeå, Moa ska tävla SM och jag ska sitta och heja på läktaren. Sedan ska jag passa på att hälsa på Bridget också, kul :D

Trött...

Vilken fruktansvärt fullproppad vecka jag har varit med om! Föreläsningar, seminarium, seminarieuppgifter, grupparbeten, två redovisningar... Min tidigaste hemkomst var i måndags då jag var hemma vid 20.00?

Nu har i alla fall skolveckan nått sitt slut och jag kan för fullt fokusera på helgens tävling i Karlstad. (Har dock en hemtenta ständigt hängandes på mitt dåliga samvete...)

Kul med tävling även om jag känner mig lite stressad över alla skoluppgifter som ska lämnas in. Ska ändå försöka tänka bort skolan för en helg och bara försöka prestera på bästa sätt, är trots allt otroligt revanschsugen efter mitt dåliga distriksmästerskap förra helgen!



Patrick Swayze ur tiden.

En legend har gått ur tiden.

För mig och säkert även för många andra kommer han alltid att vara Johnny Castle. 

Jag kommer inte ihåg när jag såg Dirty dancing första gången men det var i alla fall väldigt länge sedan och jag kunde inte annat än att älska den från första stund. Jag har sett den hur många gånger som helst efter det och har absolut inte sett den för sista gången!

Rest in peace Patrick Swayze och tack för att du var med och förverkligade en av de absolut bästa filmerna som någonsin gjorts!




Distriktmästerskapen 2009

Det gick inte hela vägen i år... Fick lämna över titeln Distriktmästare till Niklas Haking. BLÄ! (är det okej att skriva så..?) Han är säkert jätteduktig och jättetrevlig och allt vad man kan tänkas vara MEN han "lilla gummade" mig en gång på en framhoppning och sedan dess har jag bara velat ge honom en rak höger! Eller åtminstone en bitchslap, men en högerkrog skulle såklart vara roligare, lite mer action liksom...

Haha ne allvarligt skojat... Grattis då lilla gubben! (jag är absolut inte bitter...)

Och grattis till min klubbkamrat Kelly som vann guld i juniorklassen! Iskallt att gå in i slutet och sätta klassens första nolla som sedan skulle visa sig bli den enda. Duktigt ridet på en häst som bara blir finare och finare *hatten av*.

forever its over.


I used to be love drunk, but now I'm hangover
I'll love you forever, forever its over...


Är skör, inte överdrivet men en aning... Sovit lite för lite, druckit lite för mycket och ska nu på 60årsfirande efter en dags jobb med en baksmälla hängandes över huvudet likt ett grått åskmoln. Men det blir kul ändå, skörhet går oftast att sminka över, vilket är tur.

Imorgon blir yttligare en fartfylld dag, börjar jobba klockan 07.00 och ska efter lunch försöka att försvara mitt guld i distriksmästerskapen från förra året. Blir svårare i år då jag inte är lika säker på Me Hijo som jag är på Goose men men ett försök blir det i alla fall. Kan ju inte mer än att misslyckas och det har jag ju överlevt förr ;)

Måste springa nu. Have a nice night! BAH! 


friday night!

Ååå herregud... Är hemma igen! Började kvällen på Kungsholmen med Tessi, Pattie, Bridget, Vera, Henke ett och Henke två, David och sedan en tjej som typ ingen kände, vad kom hon ifrån liksom? Märkligt... Vid halv tolv lämnade hela sällskapen tapasresturangen för att splittras upp. De flesta tänkte nog på refrängen i det här skedet, men inte jag... Drog mig istället vidare mot Magenta där jag mötte upp Idis och Ylle, stod tydligen på listan och sånt gillar ju vi!

Kom hem precis och är aningens skör eftersom jag ska jobba imorgon. Börjar 07.00 vilket innebär att jag ska upp om drygt tre timmar. Borde egentligen gå och lägga mig men sitter istället och skriver blogg samtidigt som jag tröstäter godis haha, hallå där misslyckade människa...



Friday all week long...

Haha har varit en fullfullproppad vecka :D Och den är långt ifrån slut än, ikväll blire åttapersonersmiddag i Stockholms stad och jag ska dricka massa vin, mmmmm! Sjukt trött egentligen men det ger sig, sova kan man ju göra när man blir gammal... (Och jag med mina tjugotre är ju så sjukligt ung, woho lucky me ;)) Nu ska jag ge Anna lite moraliskt stöd eftersom hon är lite skör, sedan ska jag börja göra mig iordning. Tjinga binga linga looo!



otaggat

Otaggad på att blogga... Går mest runt och är irriterad för att jag inte får sista ordet! Haha åå men jag kanske kan bjussa på lite bilder eftersom jag nu sitter på Söderby och har tusentals på denna dator :)



Bilder från en rolig sommar, tror det var 2006...

Det var sommaren då Pattie var väldigt tjockhårig, Tessi var väldigt brun och Mickan gav ordet spårning ett ansikte ;) Vad jag själv var är ännu oklart...


Hoppdiplom!!

LINA KLARADE DET!!!!

Hon var jättejätteduktig och hoppade till sig ett hoppdiplom med betyget 9-9, vilket även innebär att hon är direktkvalad till 4årsfinalen i Flyinge! Otroligt jäkla jätteroligt :D



Fina Piggelina!


Kvalitén imorgon!


Imorgon ska jag rida mitt livs första kvalitétstävling. Jag är redan nervös! Blir ofta det när jag ger mig in på någonting som jag inte vet till hundra procent om jag klarar av...

Jag tror dock att jag är hyfsat förberedd. Hoppningen borde ju gå i lås, i alla fall om hon hoppar som hon gjorde sist vi tävlade ( i Hammarö). Själva veterinär/extriördelen har vi också tränat på och Helena har visat mig hur hon ska stå för att det ska bli allra bäst.

Det jag är mest nervös över är dressyrdelen! Lina är ju en fyraåring med energi som skulle räcka till tre eller kanske fyra normala fyraåringar och vill ingenting hellre än att galoppera nonstop mest hela tiden... Jag har faktist tränat även på det, att trava kontrollerat men även om det går bra (alltså från mitt perspektiv...) gissar jag att poängen inte kommer att bli så höga då hon travar som en islandshäst... Haha men det gör inte så mycket egentligen, sålänge galoppen håller måttet.

Vi får helt enkelt se hur det går. Min allra högsta dröm är ju att det går så pass bra att hon får ett wildcard till finalen på Flyinge, men då måste det verkligen gå sjukt bra så det är absolut ingenting jag vågar hoppas på även om det skulle vara fantastiskt roligt!

Håll tummarna för oss imorgon, det lär definitivt behövas!




Fruktansvärt bra låt!


I say you the fucking best, you the fucking best
You the fucking best, you the fucking best
You the best I ever had, best I ever had
Best I ever had, best I ever had


sidoannonserna på facebook.

Ligger i sängen med min laptop i knät och chillar på facebook. Funderar över vem det är som väljer vilken reklam som ska visas till höger i bild...

Får alla samma? Väljs det slumpmässigt eller ligger det en välplanerad struktur bakom?

Vinn Choklad!
Är du 23 år och älskar choklad? Då har du chansen att vinna ett års förbrukning av choklad! Alla som deltar får en gratis gåva. 

Gå ned 5 kg snabbt?
Amerikansk bantningsprodukt står för absolut genombrott.

Vill du gå ner i vikt?
Banta snabbt och enkelt med www.dromvikt.se.


Haha tre otroligt sköra och genomtänkta annonser riktade till bara mig?!


Bil-lös!

Igår, efter att jag slagit ihjäl några timmar på föreläsningar om någonting som jag inte kommer ihåg vad det hette skulle jag åka till Patelito och umgås lite med min äldsta vän som jag lärde känna redan på dagis, vid sisådär tre eller fyra års ålder...

När jag precis skulle åka kom det upp för mig att jag inte hade någon bil. Hm... Och inte heller Anna hade någon bil för tillfället så jag kunde inte lånat hennes heller. Bussen skulle ju kunna varit ett allternativ, om det inte vore för att jag skulle behöva byta i Fruängen. Det skulle ju liksom inte vara alltför mysigt på hemvägen. Jag har nämligen varit med om ett obehagligt gängbråk där och vill inte gärna ta den vägen när jag är ensam...

Fick helt enkelt låna Idas cykel som införskaffades under tidigt 2000-tal. Den är lila med 7 växlar och bakåtbroms, men den duger... Jag trampade hela vägen till Huddinge och kom tillslut fram helskinnad (om än helt slut efter ett okänt antal uppförsbackar)!

Vi åt middag och gick på 3D-bio, ganska kul faktist! Jag skulle dock aldrig våga se en läskig film i 3D! (eller i och för sig så skulle jag nog avstå en läskig film på bio över huvudtaget...)

Väl hemma hos Pattie igen hade klockan passerat 23 och det var dags för mig att rulla hemåt. Det var nu jag blev lite rädd, det var ju kolsvart ute! Inte hade jag några lampor på cykeln heller, inte ens en reflex! Och ingen hjälm... Men jag hade ju mina 7 växlar och bakåtbroms (och klänning, svinkallt!!). Jag ringde hem till Anna innan jag trampade igång på allvar och varnade henne för min hemfärd:
-
Är jag inte hemma om 20 minuter så borde du bli orolig!!
 
End of the story var att jag kom hem livs levande tillslut, skönt ;)


RSS 2.0