Unghästarna imorgon!

Söderrunda igår med Jenny! Jenny gjorde även Annas gårdagskväll då hon lånade ut Lillbabs till min sjuka kusin... Ikväll blir det middag hos Tessi! 

Imorgon blir det tävling för plutthästarna. Debut i en meter för Whistler och Saidie, kan gå precis hur som helst. Håll tummarna säger jag bara!


Fina rödluvis <3

  

Hijo

Var länge sedan stallets tuffaste häst var med på bloggen.
Men han är på gång nu och planeras att starta snart!


Världens finaste!


Fiston d'Elzenwalle


Det händer att folk frågar om Fiston. Han är alltså en inackordering som jag har tränat en del. Egentligen en dressyrhäst, men som visat sig gilla det här med hoppning. Kanske inte så konstigt egentligen, han har nämligen Chin chin som pappa och Athlet Z som morfar.
Han är 6 år, bångstyrig och väldigt söt...

Hoppning på utebanan



pics

USA


Sistahs i NYC


Macys NY är en dröm för en dressoholic!


Florida <3


mamma och pappa


våran häftiga yankybil


Mitt hus som jag ska köpa när jag blir rik...


Tog en tur med båten också... (någon annan som fotade)


Jag blev minst bränd...






Nu är jag på g igen!

Äntligen har det blivit lite ordning på allt efter min lilla tripp... Internetstickan försvann tydligen i tullen och min blogg har därmed blivit lidande. Aj aj stackars bloggen! Någonting som också tappat gnistan lite efter USA är min kära Iphone... För andra gången har nu abonnemanget spärrats, detta antagligen på grund av att jag nått något form av tak för hur mycket man kan ringa/surfa upp... eller? Skit är det i alla fall... Kan inte ringa eller skicka sms eller lyssna på Spotify eller gå in på facebook (det är värst... haha skojja!)

Men men skit i elektroniken, den lyder aldrig i alla fall! Jag kommer bättre överrens med hästarna. Vi var på Drevinge igår med Spirit, Fabi, Maav och JR. De vuxna skötte sig exemplariskt och var felfria allihopa. JR var lite rädd och rev två, han är så harig ibland lilla pluttisen! Jenny vann :))

Nu ska jag ner och hoppa Fiston, sedan blir det en liten tripp till världens bästa Tessi, har inte träffat henne på typ en månad! OKi bah!



Maavfiu var bäst igår, en 4:e plats blev det.


Onsdag i Florida

Jag ar fortfarande i Florida! Det ar typ 31 grader varmt har och sol nastan hela tiden. Vagorna ar skyhoga och vattnet alldeles blatt :) Men jag borjar faktiskt langta hem lite nu... Kanner att jag skulle vilja trana och jobba ikapp lite nu! Sedan saknar jag hastarna ocksa... Helt sjukt att man far sadan abstinens efter bara drygt en vecka. Jag ska ju faktiskt tavla redan om en vecka, nasta onsdag hos Maria Sundin, tur att hastarna hallts igang dar hemma, varre ar det val med mig :P Men det loser sig nog! Nu ska jag ut i solen igen... Tjing!


USA

Har kommer en halsning fran Miami!!

Kom hit igar kvall efter nagra dagar i NY och ett snabbt stopp i Washington. USA ar fantastistiskt och vi har verkligen shoppat som galningar, hur underbart som helst! Nu ska jag bara battra pa brannan nagon vecka innan det ar dags att atervanda till Stockholm!

Saknar dock mina alsklingar dar hemma, framforallt Lina och Goose som var sa grymma pa tavlingen sist! Men aven Hijo saklart... Han retar nog gallfeber pa alla i stallet dar hemma nu nar han inte far sa mycket uppmarksamhet! Tanker aven en del pa Hermi, jag hoppas (och tror) att hon har det bra i Arbaga.

Far lite abstinens nar jag sag hastarna i Central Park... Vill absolut inte vara nagon annanstans an har, men Gavle hade saklart varit rolig!! Hoppas att det gar bra for alla jag kanner dar, hejar i alla fall pa er harifran! Och sa saknar jag mina ohastiga vanner dar hemma ocksa <3

Ska ut pa beachen nu, oki bah!!

Tummen upp för Lina och Goose.

Började helgen med en trevlig utgång på Söder! Pattie var med från början och sedan mötte vi även upp Tove och en tjej jag inte känner, Amanda hette hon och fyllde dagen till ära även år!! Vi startade på Kellys, haha shit vad jag kände mig fel ute med pennkjol och Chanel-Iphone... Slutade sedan kvällen på Scandic Malmen!

Igår var det ju tävling också! På hemmaplan och allt :) Hästarna gjorde strålande insatser i vårsolen. Världens finaste finlina var felfri i både 1,20 och 1,30. Goose ville inte vara sämre, och hoppade dessutom till sig två ärevarvsplaceringar, en 4:e plats och en 6:e, superduktiga häst <3

JR och Spirre var också väldigt fina! JR debuterade 1,20 med ett nedslag, mycket duktigt av honom då banan var lite småklurig med trekombination och grejer (som han för övrigt typ aldrig hoppat förut..). Spirit gjorde en fin runda i 1,20 och hoppade till sig ett vitt litet pris. Fiston debuterade förresten 1,10 på morgonen, 8 fel blev resultatet, men jag är nöjd med det eftersom han aldrig hoppat en sådan lång bana på den höjden utan endast något enstaka hinder...

Jag längtar som bara den till det nationella meetinget i Högbo nu! Men först står ju USA på planeringen. Imorgon lämnar vi landet, åååå va häftigt det ska bli!!!!

Nu måste jag skynda iväg på gummis studentskiva, här ska festas med 92:or haha!




Jag och Maria rider fram. Jag ser väldigt mätt ut här, men har faktiskt kavajen på mig under för att bortförklara min halvtaskiga form, haha. Goose var iaf snygg som vanligt!


Fredag <3

Thank god its Friday.. Kort arbetsvecka, 1,5 dag, känns stabilt :)

Har hoppat alla hästar som ska starta på söndag, med andra ord Spirit, Lina, Junior, Fiston och Goose och samtliga gick som tåget. Såå fina mina hoppehästar! Störst plus blir det till minstingen Blackberry :)



Superstar!


Fullproppat superduperkul schema!

Oj vilken rolig tripp jag har gjort i början på veckan! Kom hem i natt och nu är det liksom fredag redan imorgon!! Helgen består av utgång och tävling, följt av Moas skiva på måndag och USA-resa på tis!!! Sedan så måste jag rida så mycket som möjligt, skriva klart artiklar osv.

Bissi bissi bissi... Men shit pommes frites va kul allt är ;) 


Tyskland

Hej hopp! Befinner mig i Holstein och tittar på finfina hästar och ska hjälpa Sara att köra hem hennes bil imorgon! Tisdag idag, känns som helg och när jag kommer hem på torsdag är det ju nästan helg på rikigt. Fatta vad bra!

Nu ska vi åka till förbundet och spana in hingstarna! Måste få lite insperation för Hermis kommande för. Sara har Casall som skärmsläckare, tror att han ligger bra till...


Felix tog guld!

Moa red hem ett SM-BRONS till familjen 2009 och nu var det tydligen läge för ett GULD!!

GRATTIS FELIX, SVERIGES BÄSTA BOXARE!!



Oki köör

Jag och sistah dricker vin och äter tacos... Lutar åt utgång!

 

 


Varför är du lik mig Whoopsi?

Jag är fortfarande sur, helt sjukt... Jag brukar verkligen inte vara långsint men Moas jäkla bitch till häst har satt griller i huvudet på mig! Hur ska jag lösa den där hästen liksom?? Har aldrig tidigare varit med om en häst som är lika envis som mig! Tyvärr är det ganska uppenbart att vi är sjukt lika... Båda är fruktansvärt envisa och kan få hysteriska utbrott... Aj då..!


Hon har redan haft sönder min GPA-hjälm, och snart tar hon kol på mig oxå...


Ett skämt...? Tror det!

Det blev P&J, och vilket jäkla botten-napp sen, ett aprilskämt helt enkelt... Det gick verkligen dåligt, verkligen sjukt dåligt!!! Whistler var bäst, han gick i mål med ett stopp och ett nedslag. Försökte springa förbi de flesta hinderna men lyckades ta sig över med lite övertalning. 8 fel i en 80 cm-klass låter inge vidare, men det var rena drömmen jämfört med Whoopsis runda... Jag fick inte stoet att gå framåt, hon ville inte röra sig ur fläcken! Efter massor utan övertalning tog hon sig till hinder nummer 7, men då gick det inte längre. Jag fick lämna banan utan att ha tagit mig i mål, på en P&J... Förstå vad pinsamt!!!!

Jag hatar att behöva tvinga hästarna till att hoppa, det är inge kul alls och jag tror inte att någon av dem som satt i publiken tror mig när jag säger att hon går som tåget på hemmaplan... Hade jag vetat att hon skulle förvandlats till Sveriges största stoppkloss skulle jag antagligen inte ha tagit med henne och framförallt inte hoppat 90 cm utan kanske snarare 40....



Tror att W får en liten stjärna i alla fall, han försökte ju! <3


RSS 2.0