NYÅR 2010

NYÅRSAFTON!

Härligt med nyår, längtar liksom efter ett 2011 som jag vet kommer bli grymt! Jag och Jenny ska ut på äventyr ikväll, men innan dess kommer Mosi och Ida förbi. Anna ska sminka mig, lucky me! Det är löshår och champagne överallt nu....



Gott nytt år!!


IKEA

Jag och Anna har lekt på IKEA idag. Ställde mig i självscanings-kön och kom sedan på (när det äntligen var min tur) att jag inte hade mitt Visakort med mig. Och det kortet jag släpat med mig, ett Maestro, funkade tydligen inte vid självscaningen... Anna suckade sjukt högt och vi fick istället ställa oss sist i den vanliga (och sjukt långa) kön. Lyckat...

Har spikat på min IKEA-möbel i flera timmar och tycker att det är lika tråkigt nu som det var kul i början. Dessutom hade jag sönder den lite eftersom jag hamrade trätappar där det skulle ha varit skruvar. Jag blev först sjukt sur för att de gjort för små hål, och sedan ännu surare när Anna ifrågasatte om jag verkligen gjort rätt. Efteråt kom jag på att hon hade rätt i sina anklagelser, jag hade visst gjort lite fel. Haha.

Men men blir nog ordning här snart, för man lär väl sig av sina misstag? Ska försöka läsa manualen lite mer nogrant nästa gång och freestyla lite mindre... Målade förresten om en ram också, den blev i alla fall sjukt snygg!



Har ramlat av och laddar för tjejkväll!

Jag ramlade av idag... Junioren blev lite rädd tydligen och jag flög av i snön, landade mjukt men fick snö innanför shapsen haha. Så går det när man försöker rida barbacka på en 4-åring, kanske inte att rekomendera, men ganska mysigt om man håller sig kvar ;)

Ikväll blir det mys på Piggis... Mina favoritgirls kommer hit, kan inte bli annat än sjukt trevligt! 



Nya stövlar!


Jag har köpt så sjukt snygga stövlar idag! De är så snygga att jag inte bryr mig om att klänningen jag köpte för fullpris förra veckan nu reas ut för halva priset... (okej, lite irriterande är det förstås).




love love love


Ridning igår, shopping idag

Igår kändes knät stabilt, det innebar ridning av fyra hästar... Kul att vara tillbaka i sadeln efter några dagars knä-återhämtning! Junior var finast av gårdagens hästar, han är mjuk som en katt och så sjukt söt som vanligt :)

Idag kommer Hanna och Mia sköta ridningen och jag ska istället in till stan, först blir det lunch med en stekig stureplanssyster och därefter lite rea-shoppning med världens bästa Tessi, förhoppningsvis möter vi upp Bridget och Jessica också... Alltså en allmänt skön dag!



Min fina Blackberry <3


Julhelgen är snart förbi...

Julafton och juldagen flög visst förbi mig...

Men kul har det varit :) Julafton på Söderby med massa släkt och grejer. Igår byttes däremot mat ut mot vin, och släkt mot vänner, resulterade i en trevlig utgång på White/Magenta som faktiskt firade 7 (?) år...
     Tyvärr fick jag drass med mitt trasiga knä vilket gjorde att jag bara kunde dansa fram till 01.30, därefter tog värken överhand och jag fick liksom tänka på refrängen. Men det gjorde inte allt för mycket då vi började ganska tidigt. Träffade förresten lite gamla bekanta igår, det är ju alltid kul liksom!  
    
Nu är bara frågan hur många hästar jag orkar rida innan det är dags för ett film-maraton med sistahs... Tror att skritten får gå varm idag, det känns faktiskt lite så.



OKI BAH! 

24e december


OKI GOD JUL!




Laddar inför imorgon!


 


Helt okej 23:e december med sistahs :)


Brunch och shopping

Har spenderat morgonen på gotlandsgatan - brunch hos Bridget (hon är så huslig, hihi!) Sedan blev det lite shopping i Sickla också, men inte så mycket, köpte bara en klänning idag...


Me and B i sommras <3


Privat biovisning

 
Moa och jag var tydligen de enda som kände för bio ikväll...


Trasigt knä.

Jag har fått en skada i knät... Det gör ont även när jag knaprar smärtstillande och är mycket mycket irriterande! Jag vet inte varför jag har så ont men när jag berättade för pappa hur det kändes, trodde han att det kunde vara en ärftlig grej. Han berättade i sin tur att han själv haft knäproblem som yngre och var då tvungen till operation för att få bukt på problemet. Anna informerade sedan om att även min faster har genomgått en knäoperation. VA KUL DET KÄNNS!!!

Det värsta är ändå att de två roligaste sakerna jag vet blir lidandes. Ridning och utgång i höga klackar. Hur ska jag klara det här? Tänker i alla fall börja med att ta en tablett till och sedan åka på hoppträning, det hjälps inte...



Behövde en positiv bild för att lätta upp stämningen lite.
Här tillsammans med min Patelito!


Team E.L.I.T

Vi kom upp med en brilliant idé i lördags. Nu har det till och med skapats en facebook-grupp (fatta vad seriöst det här är!!). Här har ni det, med administratörens egna ord:

Under gårdagskvällen firades inte bara en gammal man, utan något mycket större skedde samtidigt. Team E.L.I.T skapades! Team E.L.I.T har ett mål, och det är att vinna över Bromma. Lagnamnet säger ju en hel del om hur bra vi är och I laget ingår fyra elitryttare och två "medhjälpare".


Den första uppgiften blir att fixa heja-ramsor och jag vet att Hanna hade en bra början på den igår...


Cribba är tränare och samordnare av kick-offer, och ibland träningar.


Återkommer med mer info när laget är anmält. Förresten, ska jag anmäla direkt till ELIT-allsvenskan eller ska vi börja lite försiktigt?



I det här superteamet ingår alltså: Wilhelm Leissner, Hanna Oldenburg, Christoffer Gottlieb, Charles Danielsson och så jag själv. Vi söker även efter en juniorryttare, en grym juniorryttare som även pallar för trycket då det kommer att festas en del under våra kick-offer.

Såå watch out för detta dream-team i vår!! (Det är inte bara Bromma som får se upp nu, varningar går härmed ut även till Jump club och Årsta Runsten...)






Kul igår!!


Tack Jonte och Alexis för en riktigt lyckad fest igår! Grymt kul :))

Tack också supersnälla Marne för skjutsen dit och supersnälla Wille för skjutsen hem...


Lite bilder på det här dåå...



Wille och Andy


Wille, Andy och Petter från Paradise hotel




Lite spårning...


Lite ännu mer spårning (Andy ramlar).


Här har ni en rättvänd bild på en snygg 30-åring!


Födelsedagsfest


Lugn kväll blev olugn.

Tanken var att jag igår skulle ha ebn lung kväll, en lugn kväll hemma. Och det började bra. Jag kom hem, chillade lite och kollade Robinson (hejade på Erik, såklart!) och därefter gick jag över till Ida var snacka lite skit. Ida, Marne, Linn och Mackie var där och de drack vin. Jag drack vin...

En kväll på Sturecompagniet och en mycket lång och underhållande resa hem blev resultatet av min lugna kväll. Jag gick och la mig vid 04.00... Haha orka liksom.

Ikväll blir det 30-årsfest hos Jonte på Drottningholm!


Hej!

 


Såå bra!

Har en ny favoritlåt. Eller egentligen är låten inte ny men den är i en ny version... Den är grym i sitt orginal med Regina Spektor och om möjligt nästan ännu bättre med Alice Hagenbrandt!

SAMSON


Bondefinal ikväll?

Ska bönderna välja fru ikväll? I så fall har jag längtat efter den här dagen... haha!



Ida och Tessis lilla loverboy (mest Idas)...



Annas loverboy (hon skulle bara vilja hoppa ner i baljan här, myys!)



Tävlingsabstinensen är hög!

Efter Södertälje kändes det så otroligt skönt att tävlingssäsongen var över. En sorts befrielse på något sätt. Nu sådär tre veckor senare ser det helt annorlunda ut... JAG VILL TÄVLA!!! Hästarna, som går lite på halvfart, känns helt sjukt fina och det bara kliar i fingrarna, tävlingsmänniskan i mig vill bara ut ut ut... Jag måste få tävla snart, annars finns risken att jag spricker, och detta inte på grund av julmaten utan på grund av min stora tävlingsabstinens!

Hijo de la casa, Softine H, Blackberry, Go West, Quintus Fabio, Spirit of ectasy M, Sinful Saidie och Whistler, mina fantastiska hopphästar. Det är påfrestande att bara få rida dem på hemmaplan. Jag vill ha konkurrens, NU!!!



Ska bli sjukt kul att hoppa MSV med Softlina i vår <3




Bra träning, hård trillning.

Goosen var jättefin på träningen idag. Duktiga häst! Eftersom träningen gick bra var jag tvungen att misslyckas lite utan häst istället... Jag snubblade nämligen på mina egna sporrar och for i backen på Runstens parkering. Haha! Landade ganska hårt på knäna och longshapsen skyddade mot skrapsår men ett blåmärke på vardera knä kommer jag nog att få leva med framöver. Jag är bra!


Träning efter trevlig helg!

Om helgerna är till för återhämtning har jag nog misskött mig lite de senaste helgerna... Jag är liksom tröttare på måndag morgon än på fredag kväll. Men det gör inte så mycket när man återigen lämnar en lyckad helg bakom sig. Grymt!

Lucia idag och jag ska träna för Peter Markne med GW. Börjar bra det här :)


Världens sötaste häst är min!


Jag har verkligen sveriges sötaste häst i mitt stall! Alla tycker verkligen det också och med sitt timida sätt kan han charma precis vem som helst. Han har varit densamma sedan han kom till oss vid 3-års ålder och snart fyller den sötaste hästen någonsin fem år! Jag tog med mig kameran ut bland hästar och det var inte det minsta konstigt att just Blackie fastnade allra bäst på bild...


Sötungen Blackberry!


Superstar


Spirit är hemma igen


Min framtidshäst?


Är det någon som är värd den bästa vintervilan så är det FINLINA <3


Hermione kan inte vara still en sekund, som vanligt...


Whistler är precis som Hijo var som unghäst.
Jag hoppas att det betyder att han kommer bli grym med åren!








Gillar poppiustjejerna!

Trevligt det var igår!! Det är alltid lika kul att träffa Leone och Triffa :)

Nu ska jag rida ut på en inackorderings häst, en femårig dressyrhäst som inte har ridits ut sedan han flyttade hit. Han har bott hos oss i typ två månader nu... Håll tummarna för att jag sitter kvar alternativt landar i pudersnö!



Jag och Triff!
Förstår inte varför jag blir kritvit på alla bilder?
Måste vara något Twilight-syndrom...


Friday yees

Frreeedaag!

Utekäll med poppius-tjejerna idag
och imorgon är det inflyttningsfest hos Mickan och David!

Låt helgen börja dåå...

Weeeeei!


Hahaha!



Har trotsat för sjukt många minusgrader idag..

-20 grader och fyra hästar ridna innan lunch idag.
Behöver jag säga att jag frös hysteriskt mycket?
Red två fuxiga och två svarta hästar och alla var såå duktiga :)


Pluttis <3


Ja tack!

 


(Ida och Moa: Fatta julklapp till mig!)


T knows





Man ångrar bara det man aldrig gjorde...


Tänker för mycket.

Jag hade liksom släppt det, eller nästan i alla fall. Men i helgen blev jag påminnd, och det var självförvållat. Självförvållat men kanske inte helt genomtänkt? Nu har jag griller i huvudet igen, och det är påfrestande... Det blir liksom lite jobbigt när man tänker för mycket, blir som en överbelastning på hjärnan. Okej, slutspekulerat för nu. Dags att plugga istället...!


Jag har världens sötaste hästar.

Spirit har kommit hem! Jag hoppade honom, Fabi och Goose igår, shit va fina de är!! Helt plötsligt har alla mina hästar förvandlats till riktiga hopphästar som klipper 1,40 hur lätt som helst! (Du har fått konkurrens nu, Hijo de la casa). Idag är det dags för 3-åringarna att hoppa lite, flög ju av Saidie så det bara visslade om det häromdagen. Hoppas hon är på bättre humör idag, mitt lilla fuxsto :)




Fest på Karlberg

Kvällen igår var typ inget. Inte jättekul, inte jättetråkig utan.. inget? - Okej. Tess, Pattelito och Sistah joinade till Karlberg där folk såg ut som i Thats 70-show...
     Förresten så var det en tjej som stötte på mig igår. Det kändes inte okej, är det någonting som jag tycker är obehagligt så är det just det...




70's?


Erik




Är lite småkär i den här killen...


Sjukt mycket att göra idag!!

Gaah! Vilken fredag... Alexandra är i Thailand och B-Å är sjuk. Jag har hela stallet själv med 20 hästar... Och inte nog med att alla vill ut och in och få sina täcken bytta, jag har dessutom 12 boxar att mocka, 65 hö-påsar att väga och lika många krafft-hinkar att fylla. Det ska sopas och skottas och ett tiotal hästar ska gå i skritten. Juste det - det kommer en hö-leverans också. 

Jag tror mina 9 hästar får nöja sig med enbart skrittmaskinen idag. Om jag ska rida dem så kommer jag inte bli klar förrens imorgon vid lunch skulle jag gissa....

Lika bra att sätta igång, ska ju ut med mina pinglor ikväll så jag har lite bråttom om jag ska hinna med allt det här! Tjingeliiing 




Ska bara fokusera på vin och kombinaionen Pat-Tess hela dagen.
Då överlever jag nog...


Sjukskrivning

Träningen imorse blev inställd på grund av kylan. Tyvärr ringde de inte förrens en kvart innan träningens tänkta start och då var vi ju redan på plats på Runsten... suck. Blev helt enkelt tvugna att åka hem igen utan att ens lasta ur hästarna (Goose och Gancho måste ju undrat varför de åkte 45 minuter i bil för att sedan lastas ut vid vårat eget ridhus...).
     Moa tog till och med ledigt från skolan för att kunna vara med på träningen. Eller hon tog väl inte ledigt, utan sjukanmälde sig. Sjukanmälan är ju ett projekt i sig, problemet är ju vilken sjukdom man ska fejka att man har. Moa är gammal i gemet och spekulerade högt imorse:

- Hm, vad ska jag säga att jag har då? Ont i magen? Hade ju i och för sig ont i magen på riktigt förra torsdagen... 

Jag frågade Moa om hon inte bara kunde säga att hon hade feber? Men hon svarade rutinerat:

- Ne, feber funkar inte.. Jag var superfrisk i skolan igår och kommer vara samma i skolan imorgon, feber håller inte när man bara ska vara borta i en dag. Samma sak gäller hosta, det funkar inte.


Tillslut valde hon en, enligt henne, realistisk sjukdom... Migrän. Ett säkert kort.







-19

Jag skojar inte med att termometern stod på -19 grader imorse... MINDRE MYSIGT! Och kylan höll i sig... När jag kom från stallet för någon timme sedan var jag som en otiningsbar isklump. 
     Det var sol i alla fall och jag red bara en häst, Goose. Han var lika fin som vanligt och imorgon ska han Markne-debutera, spännande!



Finaste GW <3
 


RSS 2.0