Min höna som är en tupp har hittat hem.

Efter att ha varit runt på gårdarna i närheten och letat efter ett föredetta hem till min höna hittade jag rätt. Farbrorn på "Strutsfarmen" berättade att räven hade varit framme. Räven är väldigt söt, för att inte tala om dess ungar, otroligt gulliga varelser. Men räven är också en jägare utan dess like, vilket hon återligen bevisade genom att bryta sig in i Strutsfarmens hönsgård och ha ihjäl ett antal fåglar.
Farbrorn blev överaskad och väldigt glad när jag berättade vilken höna jag hade. Att den hade klarat sig ända fram till våran gård och att jag vid detta tillfälle hittat den och tagit hand om den. Han berättade också att hönan var en tupp! En japansk silkestupp och den finaste han hade på gården. Den glänste bland de vanliga svenska gårdshönsen.  
Jag förklarade var jag bodde och sa att jag kunde komma tillbaka och lämna tuppen. Men då protesterade farbrorn och sa att om jag vill ha den kvar så kunde jag få den, utan mig hade den ju inte levt idag. Jag blev glad. Antar att det är svårt att förstå för en människa som inte har träffat den, men jag kan intyga att det inte är någon vanlig tupp, inte ens en vanlig fågel. Den här tuppen är speciell, han är tam och jag brukar bära runt på honom. Han har satt sig i respekt hos våra katter och hundarna leker han med. Han springer till och med efter bollar om någon kastar åt honom. 
Problemet var bara det att jag inte ville ha bara en tupp, för även om den leker med både katter, hundar och folk på gården så ville jag att han skulle ha en kompis av sin egen sort. Farbrorn lovade mig då att jag kunde få en höna av honom. Han hade nämligen en rashöna kvar bland den vanliga flocken. En jättefin alldeles blank dvärghöna. Jag ska hämta henne imorgon...   


Min höna som är en tupp har hittat hem.

Efter att ha varit runt på gårdarna i närheten och letat efter ett föredetta hem till min höna hittade jag äntligen rätt. Farbrorn på "Strutsfarmen" berättade att räven hade varit framme. Räven är väldigt söt, för att inte tala om dess ungar, otroligt gulliga varelser. Men räven är också en jägare utan dess like, vilket hon återligen bevisade genom att bryta sig in i Strutsfarmens hönsgård och ha ihjäl ett antal fåglar.
Farbrorn blev överaskad och väldigt glad när jag berättade vilken höna jag hade. Att den hade klarat sig ända fram till våran gård och att jag vid detta tillfälle hittat den och tagit hand om den var en solskenshistoria i hans öron. Han berättade sedan att hönan var en tupp! En japansk silkestupp och den finaste han hade på gården. Den glänste bland de vanliga svenska gårdshönsen.
Jag förklarade var jag bodde och sa att jag kunde komma tillbaka och lämna tuppen. Men då protesterade farbrorn och sa att om jag vill ha den kvar så kunde jag få den, utan mig hade den ju inte levt idag. Jag blev glad. Antar att det är svårt att förstå för en människa som inte har träffat den, men jag kan intyga att det inte är någon vanlig tupp, inte ens en vanlig fågel. Den här tuppen är speciell, han är tam och jag brukar bära runt på honom. Han har satt sig i respekt hos våra katter och hundarna leker han med. Han springer till och med efter bollar om någon kastar åt honom. 
Problemet var bara det att jag inte ville ha bara en tupp, för även om den leker med både katter, hundar och folk på gården så ville jag att den skulle ha en kompis av dess egna sort. Farbrorn lovade mig då att jag kunde få en höna av honom. Han hade nämligen en rashöna kvar bland den vanliga flocken. En jättefin alldeles blank dvärghöna. Jag ska hämta henne imorgon...    


Brännbollskungar!

Hemma igen. Grymt igår! Började med att vinna brännbollsturneringen där V08J1 spelade under namnet smurfarna, passade ganska bra för de förstaklassare vi är... Efter "några öl" på Gärdet bar det av mot lokalerna på Karlaplan för bartömning innan vi tog sommarlov. Ingen jättestor översakning att vi tillsammans tömde lagret, bartömningen var redan vid 11bläcket ett faktum. Hoppas på att Madde kan skicka över lite pics från kvällen senare.

image292
Ani Lorak måste utan tvekan vara en av världens snyggaste kvinnor! (På tal om ingenting..) 

Älskar att studera håhå.

IDAG ÄR DET BRÄNNBOLLSTURNERING OCH BARTÖMNING I SKOLAN OCH EFTER DET = SOMMARLOOOOV!!!!


FAAAN VAAA NIIIICE!!!!

slutspurt.

Jag har verkligen slutspurt i skolan just nu, en vecka kvar till sommarlov, underbart! Gäller att ligga i nu sista dagarna, därför blir bloggandet lidande men jag lovar att det blir andra bullar så snart som jag har lämnat in sista tentan :)

image291
En bild från helgen som vaaar, nice!

missnöjd.

Jag vet att jag har legat på latsidan vad gäller bloggandet under helgen... I fredags var jag iallafall på Gröna Lund och hängde, tanken var att vi skulle köra femkamp, men det spårade ju självklart och blev inte lika seriöst som det var tänkt från början. Kul var det trots allt!

Igår och idag har jag hållit hus på Runsten och tävlingarna där. På fem starter hoppade unghästarna in tre rosetter. Det är absolut inte dåligt MEN jag är inte nöjd.. Även om det resultatmässigt inte ser så tokigt ut blir jag så arg på mig själv när jag vet att jag kan bättre!

HERO

Ikväll håller vi tummarna! Charlotte Perelli ska ju kvala från semifinal till final i årets eurovision song contest, det klart hon kommer klara det!! För vem skulle kunna sjunga bättre, vara mer glamourös och proffsig eller ha en bättre titel på sin låt än världens främsta schlagerdonna...? Antagligen ingen alls! 

Jag ska snart iväg till Anna som hatar allt som har med melodifestival och musik i den genren att göra, bäst att jag påminner även henne att hålla en extra tumme (eller så struntar jag i det, blir nog lugnast så....).

image289
Hero

Bondebonde

Nu har jag kollat på bonde. Kul att de visade snuttar från par som träffats genom programmet tidigare. Att Andreas som var med första året hade blivit ÄNNU FULARE än när det begav sig var ju lite kul, eller tråkigt (framför allt för hans tjej som blivit sötare till och med!) hm... Men hallåå utseendet är ju inte allt..!
Längtar tills i höst då det drar igång igen, var ju en av bönderna som villa ha en "inte så smal tjej", kanske att man har en chans där, HAHA!

Peter i Bonde söker fru!

Ikväll är det mitt favoritprogram.......... Bonde söker fru!!!
I år kan det bli ännu roligare än tidigare år eftersom Peter Gustavsson ska vara med! Jag brukar träna tillsammans med honom då och då, en väldigt trevlig man som dessutom ser bra ut! OM jag var man OCH gay skulle jag inte tveka med att skicka in ett brev :P
Det som känns lite sisådär är att han nämns som "hästbonde". Haha vadå hästbonde?? Är jag hästbonde på halvtid då också eller...? Nje det där går jag inte med på, tycker nog att hästar och ridsport är lite för glamoröst för att vi som sysslar med det ska behöva kallas bönder!

Go sweeden

Tessi tyckte att vi borde bli lite mer taggade för fotbolls-EM som går av stapeln snart. Själv ser jag mer framemot OS i sommar! Vilket vi nu väljer att ladda lite extra för så har Tess fixat en väldigt fin och patriotisk bild. HEJA SVERIIIGE säger vi :D

image288

OOOOLALAAA

När jag bodde på Strömsholm år 2005 var Idol ett måste varje fredag, och vi alla hade samma favorit. OLA was the shit. Han var grabben vi alla suktade efter (okej, någon enstaka kanske ville ha Måns men de allra flesta av oss var lost på Ola). Efter en insident sommaren 2006 förändrades min syn på den nyetablerade idol-stjärnan (Och nej, jag blev inte dissad...). Trots att jag fortfarande har svårt för denna människa då jag har sett hur han utnyttjar sin situation i verkliga livet och jag dessutom vet att han inte är speciellt skicklig då sången utspelar sig live. Imagen han har är inte heller någonting som jag skulle vilja hänga i granen. MEN grabbens nya låt: Who I am är fantastisk. Den är smörig och töntig men ååå va bra :)  


Lördag kväll - en utekväll.

Kul kväll igår. Började med att hämta upp Micki och Vera i Solna för att sedan styra mot goda Piggis, där vi åt middag och fixade oss, trevligt trevligt. Mötte sedan upp en som vanligt stressad Tess, vidare till Ambassadeur där vi stod på listan tack vare Micki. Det var sjukt annorlunda i de lokalerna nu jämfört med när det var Blue moon bar, gillade nog stället bättre när det var Blue moon... Men iaf lite dricka och mycket dans, härligt. 
När vi var klara med stället strax efter ett kände Micki och Vera att det var dags att tänka på refrängen, men jag och Tessi var inte riktigt klara utan bestämde oss för att gå vidare. Förbi Oxid, där man som vanligt hittade Jonas och sedan tillbaka till Sture där min sköna kusin skötte kassan som vanligt. Hon släppte oss så det blev lite av en gratisutekväll för mig, kanon då man är en fattig student håhå... Hängde där ett litet tag, mötte bland annat upp en kund till Tessi innan vi bagav oss mot Gullmars. Väl där blev Tessi sjukt hungrig och kände för en kebab sådär på morgonkvisten. 

Vi träffade väldigt mycket roliga människor under kvällens gång. Kanske inte "skönt" roliga utan snarare "muppigt" roliga.....

En snygg man frågade oss efter vägen till tunnelbanan, vilket inte var så konstigt till en början, men när vi sedan såg att han skitit på sig var han lixom inte lika sexig längre...   

Sedan träffade vi på ett gäng killar som ville skojbrottas med oss, haha jag har nog aldrig sprungit så fort baklänges... 

Vi träffade även på en väldigt skör flickvän som fick panik eftersom jag och Tessan kanske såg lite bättre ut än henne. MEN lugn kvinna, vi är inte intresserade av din grabb!!!

Avslutningsvis satt det en otroligt hetsig människa på mathaket i Gullmars, en sådan människa som lätt skulle kunna gå ut och mörda någon annan, uuuh läskigt!

Det var några av många. Jag kom föressten hem vid 04.00, kan erkänna att jag är lite trött idag (och att jag inte pluggat ett skvatt på hela helgen ååå jag vet jag är dålig...)

Duktiga sistaaaas

Som jag kanske har nämt tidigare (?) är familjen i Falun och tävlar. Det har snöat hela helgen och tävlingen har ägt rum utomhus, inte så kul med andra ord. En grej som muntrat upp i ovädret är systrarnas prestationer. Ida slog på stort och debuterade 1,40 med Spirit, och fick pris!!! Även Fabi fick pris men i 1,30 och Maav i 1,20. Moa debuterade 1,30 men fick ett förargligt nedslag på sista hindret. Sistahs har helt klart skött sig i helgen.

image284

Det går bra nu, kompis det går bra nu...

Trött men inte uttråkad.

Det blev sent igår och tidigt imorse, kanske inte den mest vinnande kombintionen... Klockan fyra, när det började bli ljust ute gav vi upp OTH-tittandet för några timmar sömn, rättare sagt 3,5 timmars sömn. I skrivade stund känner jag mig ganska trött, men ska ta och  göra en sista kraftansträningning och rida den sista hästen strax, för att sedan ta en liten powernap innan jag börjar förbereda mig inför kvällens kommade utgång ;)


image283
Vi hittade den här gamla Charlies Angels inspererade bilden igår, kunde inte bestämma oss för om den är skör eller skön, det kan ni avgöra själva ;) Haha det är absolut inte jag till vänster.....

OTH-KVÄLL.

Har precis hämtat Micki i VH som vi lite klatchigt säger... Hon ska sova här och så ska vi kolla på One tree hill hela natten hihi. Just nu står fröken i duschen och tanken är väll att jag ska fixa nån middag, men det går trögt.. Ska göra ett tappert försök nu iallafall ;)


Att bli en morsa?

Jag är aningens konfunderad över en grej. Det är nämligen så att det verkar ha skett en baby-boom i gamla hederliga Älvsjö, många 86-brudar har fått barn. Jag har absolut ingenting emot det men jag förstår inte varför?! Visst att man kan ha ett seriöst förhållande och leva samboliv och såvidare vid 20-22 års ålder, MEN whats the point med att skaffa barn??
Jag kan ju bara se till mig själv (nu kanske jag iochförsig inte är den rätta personen att fråga eftersom inte ens mina närmaste vänner kan föreställa sig mig som morsa ens i framtiden :P men iaf...) NU vid sisådär 22 års ålder känner jag mig myyyycket mer som ett barn själv än som en morsa!!!
Som sagt absolut inget fel med att skaffa barn i tidig ålder, kan mycket väl vara så att man har lättare att förstå sitt barn, då det inte var alltför länge sedan man var just ett barn själv, vad vet jag... Men om jag ser till min egen mognadsnivå så känns det inte aktuellt för fem öre eftersom jag knappt kan ta hand om mig själv! OCH sen känns det som att jag vill komma någonstans först, utbilda mig, bli någonting vettigt så jag har någonting att erbjuda en eventuell unge.
Men det här är min uppfattning och jag gillar ju inte ens barn, eller jo det gör jag ju men bara när det lärt sig prata och gå, så man kan leka med dem, innan dess är det ofta fula och skrikiga, uuuh jobbigt!

Min höna.

En höna satt på våran tomt igår, från ingenstans dök den bara upp och satt som förstelnad i gräset. Vi brydde oss inte så mycket om den till en början då vi trodde att den bara rymt och säkert skulle hitta tillbaka hem om vi inte rörde den. Lite konstigt var det eftersom inga av våra grannar har höns.
Senare på kvällen satt hon fortfarande kvar och eftersom jag inte kunde hitta en enda liten skråma på henne kände jag att det var bäst om jag gjorde något bra för den lilla stackaren. En stor halmbädd, mat och vatten på logen fick bli min insats...
När jag lämnade henne igår var hon fortfarande helt som förstelnad MEN imorse när jag kom betedde hon sig som en vanlig höna, pickade på marken och sådär. Jag har matat, burit runt på henne och varit ute och rastat henne på tomten idag. Låter lite knäppt kanske, men hon är jättegullig :D


Cedrino <3

image281
Idag åkte älsklings-Cideli till sitt nya hem :(

En irriterande snygging.

Idag tog jag bilen till skolan, kände att jag ville glida hem lite smidigt eftersom jag slutade så sent. Tyvärr blev det inte som jag tänkt mig då det tog 30 minuter från skolan på Karlaplan till kulturhuset, sjukt drygt!!!
När jag tillslut kommit ut på motorvägen kom det en röd bil och la sig precis bakom mig, jag bytte till mittenfilen för att bilen skulle kunna köra om. Men istället för att göra det så körde den fram en liten bit och la sig snett framför mig och saktde ner på tempot.... ÅÅÅ va irriterande det var, jag tänkte jävla kärring och bromsade till för att sedan köra in bakom bilen som låg kvar i vänstra körfältet. Efter ett tag bytte den till mittenkörfältet och det blev grönt för mig att köra om. Irriterad som jag var tryckte jag gasen i botten och försökte se sur ut meddans jag körde om. Jag såg då att det inte var någon tant som körde den röda bilen utan en ung kille, en skitsnygg ung kille. Han tittade på mig och skrattade när jag brännde om, mitt sura ansiktsutryck förvandlades snabbt till ett skrattande det med. Vilken skojare...

Min dag

Nu har jag anmält alla tävlingar före Falsterbo. Tyvärr blir det inget Sunne då de redan hade fullt :( För att inte missa några andra har jag därför gjort ett ryck och anmält fyra stycken kommande.. Jag har även hunnit med att rida Hijo och Goosen, dom var väldigt duktiga (höll på att ramla av Hijo idag igen, men jag gjorde det inte den här gången så balanssinnet kanske kanske är påväg tillbaka ;)), han har ju blivit en sån buse. Mione oxå, Hanna red dressyrlektion med henne imorse, tyvärr blev det inte så mycket dressyr då hon brallade sig egenom träningen...

Jag ska snart åka till skolan, slutar fem idag åå va jobbigt och till råga på allt kommer mamma ha sina väninnor här ikväll, det är ännu jobbigare! Blir nog till att åka till Anna för min del för hemma kommer jag inte orka vara. En sak som är bra med skolan idag är att det är sista dagen på min skolvecka, härligt att ta helg efter klockan fem idag ;)



Chris is the shit


Forever ever-ever
Forever ever-ever
Forever ever-ever
Forever on the dance floor


image276

Föredetta bästa vän.

Idag när jag var påväg mot skolan i all hast såg jag ett bekant ansikte vid spärrarna på Karlaplan. Människan jag såg var min bästa vän i låg och mellanstadiet och vi gjorde verkligen allt tillsammans. Under högstadiet gled vi ifrån varandra av olika skäl, vilket på ett sätt var tråkigt då vi hade haft så sjukt kul ihop åren innan. Hur som helst så såg jag henne idag, men jag kom på att det var hon först när jag hade passerat henne... Jag har inte träffat henne sedan höstadiet då hon hade stora problem, bland annat med droger. Jag har ju hört ryktesvägen att hon är fri från sitt missbruk men det kändes ändå väldigt bra att få se det med egna ögon. Hon var väldigt söt och såg ut att må bra. Jag ångrar lite att jag inte vände och hälsade på henne även fast jag hade bråttom till skolan... Men nu verkar hon ju vara tillbaka i stan så jag kanske stöter på henne fler gånger. Hoppas det.

Snyggfarsan...

Jag har undanhållit en rolig liten detalj ifrån helgen....

Helena red fram till mig på framhoppningen och sa: Malin, jag måste berätta en rolig grej! Sedan berättade hon att Cathrine hade suttit och pratat med en ryttare kvällen innan. Ryttaren i fråga är en man som är öppet homosexuell. Han hade under helgen spanat in en annan man och frågat Cathrine vem han var. Hon hade förklarat att det var Stefan, Malin och Idas pappa. Bögen hade då berättat att han tyckte att min pappa var skitsnygg...
Jag varnade Helena att pappa antagligen skulle bli rädd om hon berättade det för honom, men hon kunde inte hålla sig. Pappa tyckte inte det var alltför roligt när han fick veta, speciellt inte eftersom Stefan Lönnberg var med vid det tillfället då Helena berättade.

Jag har fått höra tidigare att min pappa är fräsch för att vara en pappa, men någon måtta får det faktist vara!

image275
Papi!

Måndag morgon

Jag har precis kommit in efter att ha ridit en timme i skogen med Hanna, väldigt mysigt nu när allt är grönt och solen skiner.

Fick nyss reda på att våran nya granne har grävt av en vattenledning som var våran, lyckat grannen! Nu har vi inget vatten vilket är lite smådrygt... Men jag har en bra nyhet som slår den dåliga "inget-vatten-nyheten", nämligen att Goosis är frisk! Han blev lite överansträngd i sina gaffelband efter Hamre men är nu fit for fight igen, hääärligt!

Snart dags att åka till skolan och gå på en föreläsning om källkritik. Bye

Högbo was the shit.


Hemma igen efter en härlig helg i Högbo! Det har verkligen varit en grym helg med bra tävlingar, underbart väder och många sköna människor. Precis vad jag behövde :)

Man skulle kunna sammanfatta tävlingshelgen som debutanternas helg. Väldigt många debuterade och gjorde det med den äran, alla är så duktiga!!! Jossan var nog den som skrällde mest med en dubbelnolla och placering i både hennes och Chicagos 1,50 debut. Helenas Bonzai placerade sig även han i 1,50 debuten, duktigt!
Kaspar, Jojo, Jenny J mfl gjorde även dem fina debutrundor. Och jag ska absolut inte glömma lilla FABI som debuterade 1,35 med 4 fel, då Ida inte var skärpt på första hindret, SLARVIGT SISTAH! Kanske blir en hopphäst av Fabio ändå, han har gått från klarhet till klarhet senaste månaden, kul! Snart blir det 1,40 :)

Det gick faktist väldigt bra för de flesta jag bryr mig om. Becci fick till en fin 1,40 runda med Tess idag och Alex kom fyra i samma klass vilket jag tycker var väldigt välförtjänt då hon fick ett skitnedslag i 1,50 igår! Susanne som är en otroligt stabil ryttare red hem en placering i dagens 1,50 med Olle. Även Anna gjorde fina, och snabba rundor! Lillasyster skötte sig ypperligt och styrde våran gammling Maavi till två placeringar, en 2:a och en 8:e plats i 1,20. Nästa helg debuterar Moa 1,30!

Även jag är nöjd med helgen! Jag red två 1,20 på min ungisar och lämnade kvalpapper på alla fyra rundor. Finisen Hermione nollade sina rundor och behöver nu bara en nolla till för att kvala till Falsterbo!! Hon har fyra chanser på sig att sätta den sista nollan så det ser ljust ut, men man ska inte ropa hej än....
Hijo nollade första rundan men blev lite trött den andra och fick med sig en bom. Han har nu gjort tre starter och fått en nolla och två fyrafelsrundor. Alltså måste han nolla två av de tre återståeende klasserna, det blir tufft men är inte omöjligt. Cissi sitter i samma båt med Ballen tänkte jag skriva men han kallas nog Ben, Benny boooy... CISSI DU MÅSTE KVALA NU!!!

Dags för mig att vara duktig och laga middag till min trötta familj som bör dyka upp här om någon timme. Tjingeling!

image274

Mickans resonemang om kärlek.

Min vän Mikaela diskuterade begreppet kärlek i en uppsats som fröken skrev i sjunde klass:
 
Hur vet man att man är kär? Är det när fjärilarna pirrar i magen? Men hur ska man veta att de är fjärilar som gör att de pirrar i magen man kanske bara har ätit en dålig frukost....?
 

image271
Peyton & Rachel



4 minutes!

Jag gillar egentligen inte Madonna och är inte överförtjust i Justin heller men ihop är de bara så gryyymt bra!

image270

r.i.p världens bästa lärarinna

I mellanstadiet hade jag en lärarinna, Christine Isfält som inte var någon annan lik. Igår fick jag höra att hon har dött. Jag har inte träffat henne sedan vi flyttade från Älvsjö men trots det känns det sorgligt...
Hon var verkligen otroligt bra med oss när vi var i den åldern, 10-13 eller vad man är i mellanstadiet. Hon hade en aktoritet som är få förunnat, en otroligt respekterad människa som visste hur hon skulle spela sina kort i alla situationer. Hon var nog den enda människa som hade pli på Robert Fredblad.
Det var inte heller någon tillfällighet att hennes klasser alltid hade väldigt lätt för sig på högstadiet jämfört med ungdomar från andra klasser. Hon var ett pedagogiskt geni som alltid gjorde skolarbetet till någonting roligt. Inom matematik fick vi varje fredag göra tabellprov, en tävling som alla var taggade inför. Även svenska gramatiken har suttit fastklistrad i min järna sedan sexan då vi fick leka med ord och lägga dem på hyllor i en garderob som Christine hade målat upp. På engelskalektionerna fick vi hjälp av Nisse, en tygdocka.
Hon hade även många andra ideer, vi spelade ofta teater och så fick vi höra på spökhistorier och sedan gå runt i gamla stan på spökvandring, vi hade till och med ett akvarium i vårat klassrum.
Hennes specialitet var svenska kungar. Vi fick lära oss att rabbla alla svenska kungar, från Gustav Wasa till dagens kung med årtal och allt (verkligen onödigt att kunna men ändå). Vi fick även varsin kung att specialisera oss på, jag fick Carl XVI Johan och jag kan fortfarande mycket om honom, det satte sig lixom fast det som Christine lärde ut.
Hon var väldigt sträng men samtidigt rättvis och framförallt otroligt kunnig, hon kunde verkligen allt, en sådan människa som skulle kunna vinna full pott på vem vill bli miljonär.
Hon fick ordning på oss i 6A och jag kommer alltid att minnas henne som den otroligt starka person hon var. Jag är inte ensam om att ha lärt mig otroligt mycket under mellanstadietiden... 

Vila i frid Christine Isfält.

Tessans miss.

Min vän Tessi var med om en pinsam grej på jobbet igår, hon beskriver händelsen såhär:

Ha ha idag skämdes jag lite på jobbet kan jag säga. Jag stod och skulle ta betalt av en kund. Han kille som ska köpa tröjan, ser ut att vara runt 20 kanske. Tjejen brevid ser ut att vara runt 42. Och då skojar jag inte. Han har bestämt sig för en tröja. Men hon tar fram pengar från sin plånbok och betalar.


- Mamma betalar, vilken snäll mamma du har, säger jag lite skojsamt sådär.


Hon tittar upp från plånboken och har en blick som tillomed jag blev lite rädd för.


- He he vi är tillsammans, säger hon och försöker att le. Men leendet når inte riktigt fram.


-  Jahaa, hehe, säger jag och hade bara lust att sjunka genom golvet.



image269

snart ny vecka

Jag kom på att jag inte behöver stressa ihjäl mig med tentan, kommer antagligen bara få godkänt iallafall och då antar jag att det går bra och lämna den någon dag sent, har faktist haft en del att stå i på sistone, eller så är det bara så att jag inte förvaltat tiden på bästa sätt, snarare av den anledningen...

På torsdag fyller min syster 16 år, det är heeelt sjukt va lilla Moha har blivit stor!!!! Jag vet vad jag ska köpa till henne men det kan jag inte skriva här för ibland får man finbesök då lillasyster faktist spanar in bloggen.

Nu ska jag och Moa fodra hästarna och sedan blir det film för hela slanten. Bye bye

image268
Mohaaa

skittenta

Igår jobbade jag hela dagen, och det gör jag även idag. Själva jobbet gör mig inte bekymrad, det är helt okej eftersom jag får vara ute och röra på mig hela tiden, det som tynger mig är den där jäkla hemtentan som ska vara inlämnad imorgon. Jag ska skriva omfattande svar på fyra frågor, jag är klar med en. Det jobbiga är att jag knappt ens förstår vad det är jag ska svara på, och har jag väl förstått det kommer snabbt nästa problem upp, kurslitteraturen är på engelska. Lyckat för mig som fick smöra till mig g i engelska B på gymnasiet...

Jag känner iallafall lite hopp då jag vet att när jag är klar (om jag blir klar...) och lämnar in skiten imorgon eller på tisdag så har jag en väldigt rolig vecka framför mig. På torsdag bär det nämligen av till Högbo!!! Nästan hela Arezzogänget kommer att närvara, så det får bli våran reunion :)

image267
Gulliga Hijo!

Det är faktist fredag idag.

Skum dag idag, jag vet att det är fredag men det känns ju verkligen som söndag. Hela den här veckan har varit upp och nervänd, man har ingen koll helt enkelt...
Jag har nyss kommit hem från Micki, blev en filmkväll idag, kändes helt rätt eftersom jag börjar jobba kl 7 imorgon. Svullig mat och Se upp för dårarna var precis vad jag behövde, minus ordet svullig dårå.

image261image262image263
1. Inköpet. 2. Mickan gjorde guacumole som jag och Tessi åt upp. 3. Kroketter åt hela Göran Perssons väg...

image266
Love you friends!


Kritiskt läge

För ett och ett halvt år sedan tog vi hand om en hund som hamnat lite snett i livet. En liten röd tax som trots en viss osäkerhet och strykrädsla är en otroligt vänlig varelse som har livsglädjen kvar.
 Vi insåg tidigt att vi inte kunde ha kvar honom men vi visste samtidigt det perfekta hemmet för en hund. Min farmor hade vid den här tidpunkten nyligen mist både sin livskamrat och sin hund. Taxen, som då hade namnet Uncas men nu även lyssnar till namnet Kotten passade farmor perfekt... 
Nu ligger han på Bagarmossens djursjukhus med någon typ av lunginflamation, läget är väldigt kritiskt för den nu 6åriga lilla hunden. Jag vill verkligen inget hellre än att han klarar det här, för sin egen skulle och framförallt för min farmors skull då jag inte vet hur hon kommer reagera om hon mister ännu en familjemedlem. Håll ut Uncas! 

image260

vem är monstret?

Som många vet så stänger jag av mobilen på natten av många olika anledningar. Imorse när jag satte på den så hade jag två meddelande på min telefonsvarare som jag fått under nattens gång. Det ena var från Tessi och det andra var från någon annan, troligtvis en läskig varelse då det låter som ett monster på inspelningen. Hjälp! Vill bara informera om att det inte är okej att spela in läskiga ljud, jag kan ju bli rädd så sluta med deeeeet... 


Dryga beslut.

I lördags åkte jag bil hemmifrån till Göteborg och i söndags åkte jag tillbaka hem. I måndags åkte jag till Uppsala och tillbaka, den trippen gjorde jag även igår. Idag har jag åkt till Norrköping och tillbaka. Kan ju säga det att jag är något trött på att åka bil just nu, och jag förstår inte hur man kan jobba som yrkeschaufför. Men det är trots allt bra att andra jobbar som det, så slipper jag!

Jag vaknade klockan 6 imorse och inte helt kry åkte jag sedan iväg på tävling. På framhoppningen till första klassen ramlade jag av, det är knappt så jag vågar erkänna det längre eftersom avtrillningarna snart blir mer regel än undantag. Kan iallafall skryta med att det var en snygg avramling då jag landade på fötterna som värsta actionhjälten, yeeeeah!
Tabbade mig även när det gäller kvalen. Lämnade in bådas papper men tog tillbaka Miones efter första klassen bara för att hon rev ett hinder (det var första gången i hennes liv som hon rivit på tävling så jag trodde det var fel på henne). Hijo var fin trots att han kastat av mig en gång, hans papper fick ligga kvar hos domaren.
Mitt beslut om återtagning av Miones och ingen återtagning av Hijos var naturligtvis helt vansinnigt då Hijo rev ett hinder och Mione var felfri i 1,20... Jag är dålig helt enkelt!

RSS 2.0