Plussmeny?

Vi var ju på Globen i förmiddags oxå och kollade på hoppningarna där. Påvägen hem åt jag och Moa McDonalds i bilden eftersom vi hade lite bråttom... Efter ett tag konstaterade Moa:

- Va mätt jag blev, känns som om jag åt typ en plusmeny...

- Haha plusmeny, fatta vilka fetton som äter det...

- Jag brukar äta det!

- varför då?

- Det är gott när man är hungrig...

- Ok...

- Ja! Så det är tydligen inte bara fetton!



Hon blev väldigt skör för en stund, min 1,70cm-50 kilos-lillasyster.

Globen 2008

Det var kul igår, absolut! Det blev kareoke för hela slanten, många låtar hann vi med och självklart även Tommy tycker om mig som är lite av min specialitet när det kommer till kareoke, inte för att jag på något sätt är det minsta tonsäker på den utan för att jag kan hela texten utantill! Antagligen ingenting att skryta men så är det i alla fall ;)

Någonting som inte flöt på lika bra var min konversation med en icke-svensk som kom fram och började prata med mig. Men jag gjorde verkligen ett tappert försök där eftersom han var både trevlig och good looking (nice kombination för övrigt...). Fick senare reda på att jag hade samtalat med Piet Raymakers jr vilket jag inte visste innan. Väldigt charmig grabb måste jag säga!

Jag hoppas kunna publicera lite bilder senare, måste bara se till så att Ida laddar upp dem!

 

...

Jag har ingenting att göra nu, har precis varit ute och gått och väntar nu på att sammandragningen från Globen horse show ska börja på 24. Den börjar om typ 5 minuter. Jobbigt det där, när man inte har någonting att göra men alldeles för lite tid för att börja med någonting... Hm då passa ju ett blogginlägg om ingenting bra....

Ikväll blir det i alla fall ryttarbaren som gäller, hoppas att de öppnar upp som de gjorde 2006 och att man vinner lika fina priser på kareoken i år som 2007 HAHA.

Hejsvejs


Världens bästa julkalender.

Jag har inte kollat på julkalendern sedan 1996, jag var då 10 år och kommer ihåg att det redan vid den åldern var lite töntigt att kolla på just julkalendern. Det var för folk på lågstadienivå lixom... Jag tycker synd om dem som var för tuffa för att titta det året eftersom det var då som den absolut bästa julkalendern gick av stapeln. Sunes jul är även den en favorit men inte tillräckligt bra för att mäta sig med denna.

Vi hade världens bästa julkalender på VHS förut, men eftersom den ena filmen är borta och videospelaren har tackat för sig har jag nu beställt alla 24 avsnitt på DVD. Idag fick jag dem, precis lagom i tid så jag kan se ett avsnitt om dagen från första december och sedan vidare fram till julafton. Det är säkert många som tycker att jag verkar sjukt nördig nu (inte minst min kusin som jag för övrigt kommer att tvinga se alla avsnitt med mig..) men det är bara för att ni missat the one and only av julkalendrar, nämligen :

Mysteriet på Greveholm 

Skor m.m.

Det har faktist varit en bra dag idag, jag har jobbat med Hanna, vilket var roligt eftersom ingen av treåringarna försökte döda mig idag :D (väääldigt ovanligt).

Efter jobbet hann jag iväg en sväng till Haninge C och köpte mina efterlängtade superhöga och sjukt snygga nyårsskor! Angående nyår blir det antagligen så att Jenny Johansson åker med oss hem den 1a eftersom David tydligen hade bilen full med grabbar, taskigt att frysa ute lillasyster sådär... haha



Är dom inte otroligt snygga?! Jag kommer bli typ 2 meter lång med dem oxå :D

Tag - untag.

Inte nog med att man ska bli tagad på facebook i tid och otid utom ens vetenskap, nu har jag dessutom blivit tagad på bilder som inte ens föreställer mig själv! En annan brud har tagit plats i rampljuset och innehar min tag med mitt namn... Och den här andra tjejen är ingen Victoria secret-modell kan jag infomera om (för då hade det trots allt varit en helt okej situation). Nästa gång jag loggar in på face blire untag för hela slanten!



Stressad.


Lisa i min klass sa en gång att hon inte var mycket för skolhäng, och det är inte jag heller. Det bästa är om man effektivt gör sin grej och thats it, inte en massa överflödigt snack och fikande...
Gillar inte grupparbeten. Har aldrig gjort.

Sen är det jättejobbigt att folk inte har någon förståelse av att jag har sjukt mycket saker att göra utanför skolan, och då menar jag sjukt mycket, särskillt just nu. Jag har ständigt en klump i magen som krampar, en klump av stress. Folk som åker hem efter skolan och sätter sig framför någon TVserie, eller slösar några timmar framför facebook och msn förstår inte hur det är att ha ett fullspäckat schema... De orkar ju inte sitta framför facebook hela dagen och kan såklart sitta av några timmar extra i skolan.

Men jag kan inte det. Jag skulle helst av allt sitta från 7-20 i skolan en dag om jag sedan skulle kunna vara ledig resten av veckan. Så tänker inte så många, de flesta vill sitta i skolan 11-15 varje dag, för mig känns det som sjukt mycket slöseri med tid.

Jag känner mig otroligt stressad när jag inte hinner med. Det värsta jag vet är att inte räcka till, jag vet ju att jag helst av allt skulle vilja vara bäst på allt, även om det inte går. De människor som tror att de är bäst på allt är rena mytomaner och borde söka hjälp. Men även om man inte kan vara bäst, så kan man göra sitt bästa och det är viktigt för mig, allt jag ger mig in på vill jag göra mitt bästa i, oavsett vad det gäller. Prestationsångesten är en ovän som jag helst undviker, men ibland är det svårt, just nu är det svårt, för jag hinner inte med...


 

Haha ååå


You look like a couple...

Chasing pavements



Should I give up,
Or should I just keep chasing pavements?
Even if it leads nowhere,
Or would it be a waste?
Even If I knew my place should I leave it there?
Should I give up,
Or should I just keep chasing pavements?
Even if it leads nowhere

90210

Det har varit en lång dag idag, gick inte från JMK förrns 18.00 och var hemma strax efter 19. Just därför är det så underbart att nu bara chilla gärnet framför nya Beverly Hills, en serie vars föregångare jag äääälskar. Har sett första halvan och det verkar helt klart lovande! Älskar verkligen serier med rika och snygga människor i Kalifornien, kommer att avsluta kvällen med ett avsnitt OC sedan, precis vad jag behöver ;)

mööööörkt

Just nu är det lungnet före stormen. För det ska ju bli storm, och när det blir det är det inte roligt att bo där jag just nu bor, sannolikheten är nämligen väldigt stor att strömmen kommer att gå. Det gör den jämt på vintrarna... Bläää

Ska träna med Moa nu, blir antagligen boxning, det är hennes favorit (jag gillar vora grovt improviserade danser bättre...)

Tjing!

En full son

Igår var jag föresten runt i alla möjliga inredningsbutiker och lät mig inspireras eftersom det snart är dags för flytt! Jag fick igår med mig en stor spegel med ram och lite andra smågrejer hem.

När jag var inne på Hemtex i Länna hörde jag två personer som diskuterade om vilket påslakan de skulle välja. Jag skulle nästan kunna sätta ett finger på att det var en mamma och en son. Rätt var det var utbrast sonen:

- Det får inte vara någonting som man blir illamående av när man kommer hem full... 


HAHAAH VA?

Första riktiga snööön

Klockan 07.00 imorse kändes det inte alltför bra att snön praktiskt taget öste ner och att jag fick åka på isen ner till stallet istället för att gå. Nu känns det desto bättre, måste säga att det är otroligt mysigt! Efter jobbet gick jag en timme men Dixi, det kändes precis som att vandra runt i sälens skogar med snön och solen som tittade fram en stund under eftermiddagen. Passande nog ringde Tessi och sa att hon ville att vi skulle åka upp till Åre, ååååååå va det skulle vara top notch just nu!


Michelle?

Här är en bild på mig som DestenysChild-medlem.....


Typ väldigt wannabe-mörkhyad men blev bara smutsig. Och Sophie (som var mer orange) ville dra vidare till White room haha tror inte det....

skitväder.

Det känns som att alla behöver jullov snart, jag var absolut inte den enda som nickade till under dagens föreläsning... Det är liksom mörkt när man går upp och pallrar sig till skolan, på JMK finns det alldeles för få fönster att tillgå och när man sedan tackar för sig och går hemmåt för dagen runt cirka halv fyra är det redan kolsvart ute.... Om det ändå skulle räcka med bara ett kolsvart tak över staden skulle det väll ändå kunna köpas, men att det samtidigt blåser och öser ner regn gör att det känns sådär. Min fråga idag blir, är detta okej?



Lite nice väder kanske? Ja tack!

Bort med fotbollsgalan

Varför ska fotbollen ha en egen TVsänd gala? Räcker det inte att de representeras på vanliga idrottsgalan som alla andra?

Jag skulle inte säga någonting om Sverige var bäst i världen på fotboll, MEN HALLÅ VI ÄR JU SÄMST PÅ FOTBOLL!!!! Varför har inte friidrotten en TV-sänd gala? De är ju ändå dessa stjärnor som briljerer på idrottsgalan!

Varför kan inte ryttargalan sändas i TV föressten? (haha nu kom der, tänkte ni...) Vi har ju bra många fler ryttare i toppen än vad vi har fotbollsspelare! All heder åt Zlatan men asså vart är de andra svenska fotbollshjältarna? Efter det sjukt överreklamerade bronset som togs för typ 100 år sedan verkar fotbollsstjärnorna gått upp i rök....

Inget ont om fotbollen som sport och underhållning, jag älskar fotboll och har en häst döpt efter en av Englands största fotbollsklubbar men jag tycker de svenska spelarna bör höja sig typ 20 snäpp innan det bör vara aktuellt med en storslagen Tv-sänd gala!

mycket användbart

Jag borde ju plugga, det borde jag. Måste skriva klart om semiotik tills imorgon. Ska alldeles strax börja, jag måste bara dela med mig av den fruktansvärt användbara smileys-förteckningen som jag idag upptäckte i min almenacka...
 
Det roliga är att jag inte hade någon aning om att det ens fanns såhär många smileysar, orkar inte skriva in alla eftersom de säkert är över 80 stycken.  Men kan ju välja ut tio stycken som ett smakprov :) (tror den betyder typ glad, men man vet aldrig..)

:-* = Oops! eller jag åt just något surt.

:-´= smiley som spottar ut sin tuggtobak

o-) = jag har på mig ett cyklop

:] = en liten glad dvärjsmiley som gärna vill vara din vän

:-q = jag försöker nå min näsa med min tunga

8-] = wow, maaaaan!

%-6 = jag är hjärndöd

:-o = sjungandes nationalsången

:~( = någon slog just sönder min näsa

<I-) = jag är kines

Tänk vad bra att kunna dem här, om man liksom skulle försöka nå sin näsa med sin tunga eller bära ett cyklop...

...


Jag vill inte
dejta någon
för sakens skull.
Jag vill vara
tillsammans
med någon
som förhöjer
mitt liv och
gör mig till
en bättre
människa.


Blake Lively

Kusiner

Idag är det tungt. Men jag vet, ingen idé att klaga på någonting som är självförvållat... Har verkligen segat mig igenom den här förmiddagen, men ska snart ta tag i mig själv och åka över till Linus för att gå igenom försäkringar å sånt, bra med en kusin som är så användbar. Madde som oxå är en kusin ska bli frisör, oxå en användbar grej. Sen har vi ju Marcus som säkert blir ekonom eller nått, och Ceasar som ska bli fotbollsproffs. Daniel är ju skarp i sjukvårdsbranschen och Anna slutar väll som nattklubbschef. Sen har jag ju typ 20 kusiner till som säkert blir framgångsrika inom ett och annat. 


Alla kusiner på pappas sida utom Daniel (sen har jag lika många på mammas sida oxå)

MASKERAD

Ikväll står det maskerad på schemat.
Jag, Hanaa och Sofie ska gestalta 2000-talets största RnB-trio.



Ni ser mig till vänster i bild...

Snyggmatta!

Har jobbat i lera och regn idag, men det var ganska kul ändå, började en ny tjej och sådär... Efter jobbet blev det shopping för min del, ääääälskar shopping! Var på söder och köpte en tröja, en jacka, en klänning och strumbyxor. Fortsatte sedan till Bauhaus och köpte en superduperfin matta som jag ska ha i mitt nya vardagsrum! Hittade en sjukt fin kristallkrona oxå, VILL HA! Bara 54 000... fuck.

Nyår 2008




Hollywood-temat passar mig utmärkt, precis så bör man tänka när man dressar upp sig inför ett nytt år. Jag, Ida, Millan och Jenny tänker styra mot västkusten i år och fira nyår där, kommer bli greeeeat!

Olikheter.

Jag träffade Viktoria i Västerhaninge idag. Hon kom gåeendes med barnvagn, och tillsammans med en jämnårig tjej (oxå med barnvagn) promenerade det som alla mammalediga brukar göra. Vi pratades vid en stund men eftersom jag hade lite bråttom avbröt jag konversationen och förklarade att jag var tvunget att skynda iväg till skolan.

- Till skolan? Har du inte slutat med sådant än??
- Eh ne, har ju inte det... Har inte ens flyttat hemmifrån... Men jag ska det snart!

En konversation likt den här är det väll inget konstigt med? Jo, till grejen hör att det är lite underligt, eftersom hon är tre år yngre än mig! Hon är 89a och jag (en gammal) 86a. Hon har en egen familj och jag bor kvar hemma hos mina föräldrar och går i skolan, hm aningens weirdo...




Såhär såg jag ut när jag var lika gammal som Viktoria är nu...

Tidig morgon, som vanligt..

Jag har varit flitig idag, har redan hunnit med att tömköra Canon, powerwalkat 3 km och hunnit duscha på det. Tanken är att jag nu ska läsa lite i Fiske, en bok om någonting (...) som jag påbörjade igår. Vi får se hur det går med läsandet, kommer nog att ta det sista på tåget påväg till skolan eftersom jag då har all tid i världen. Nu vill jag hellre göra någonting roligare :)


CAN

Män

Hanna har ny kille, igen... För ett tag sedan hade hon sambo, väldigt seriöst. Innan sommarn bröt de upp och hon hittade snabbt en ny kille. Idag fick jag reda på att det är slut mellan henne och den nya killen MEN att hon nu hade en ny på g. Var hittar hon alla sina grabbar?

 Hanna är en pojkmagnet


Tessi försöker hitta en grabb till mig, vilket är vänligt av henne. Hon har försökt det många gånger tidigare, det var inte ovanligt att hon (framförallt förr) lockade med att män hon tyckte jag skulle träffa såg ut som Josh Hartnett. Jag tyckte, och tycker fortfarande att han är en av de absolut snyggaste männen på jorden. Tyvärr gick jag inte på Josh-tricket så många gånger, vilket kanske är anldeningen att hon inte kör med det så ofta längre... 




Finns inte ord för hur snygg den här människan är!!!! 



Kanske skulle jag gå på det om Tessi bytte ut Josh mot någon annan som faller mig i smaken...


MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM


QUANTUM OF SOLACE



Sjukt jäkla het

Fars Dag!



 


VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!

Rolig fredag...

Igår var det liv i luckan. Vi började hos Mickan med rose och idol för att sedan dra vidare till en realisefest vid tekniska. Lite musiker, lite kändisar, mycket dricka tillsammans med toner från spice girls och ABBA, sounds good ;) Även de små grejerna briljerade kvällen. "Ni är kex", "Har du korsett? Ne men gud du är ju sådär smal", "Är ni syskon?" haha nooot herregud!

Jag, Tessi och Danne drog senare vidare till Sture där Anna höll ställningarna i vanlig ordning. Det var riktigt kul där, vi försökte göra oss förstådda av några engelsmän, vilket gick sådär... och sen hällde Tessi ut sin cider över sin chef, med flit, kan tyckas lite riskabelt men jag måste säga att det var rätt roligt i stundens hetta.

Jag fick även erfara att folk tycker det är respekt att studera journalistik (?)


På Stuuuuure

Glädjeämnen

Ibland kan man bli så glad för små grejer. Grejer som förgyller vardagen och gör att man ständigt håller smilet uppe. Idag har jag redan blivit glad två gånger!

Första gången var imorse när Lina hoppades uppsuttet för andra gången och nu tog tag i (mini-) hinderna mycket bättre än gång nummer ett. Hon hoppade både ett hinder med koner under och ett med vattenmatta utan att tveka, duuuuuuuuuuktiga häst!!!

Den andra grejen jag blev glad över var när jag för ca tio minuter sen upptäckte att mammas bil var kvar hemma, vilket betyder att jag kan åka bil till skolan, wohooo jag slipper äckel-tråk-långsamma-pendeltåget!!!!


Läskig morgon...

Imorse när jag stod och borstade på Odo, knackade det på stalldörren. Vi brukar aldrig knacka på den dörren utan bara öppna och kliva på. Men eftersom det knackade bad jag den knackande personen att komma in. Dörren öppnades lite tveksamt och in kom.................... ett monster?


Haha det här är nog den läskigaste 2,5 åring som jag har träffat...

Love Dresses

Jag sitter och kollar på grymt fina klänningar på internet. Det är verkligen som terapi för mig, precis vad jag behöver med mitt fortfarande svullna ben! Ska beställa en till Nyår tänkte jag, det måste jag bara!

Fick föressten veta att min äldsta kusin, fyllda typ 31 ska gifta sig till sommarn, vilket betyder att jag ska få gå på mitt livs först bröllop, sjuuuuukt kul ju :D Då måste jag ha en grymt snygg klänning!

Klänningar är verkligen härliga. Många faller för skor och min vän Tessi faller för jackor av alla dess slag, men själv är jag nog mest svag för just klänningar, särskillt i fina färger! Haha Anna sitter nog och blir irriterad om hon läser det här, hon är inte alltid förtjust i mina färgklickar till klänningar, framförallt inte den rödrandiga. Jag måste nog gömma undan den klänningen när vi flyttar ihop, risken finns ju att hon misshandlar den i smyg annars...


Den rödrandiga är väll inte så farlig? Eller?

Elaka djur!

Den här veckan har inte varit min vecka än så länge. Igår blev jag helt utan anledning klöst i ansiktet av min opålitliga katt, sedan bajsade tuppe på min skoloutfit och imorse blev jag biten i armen av Lina. Som grädde på moset blev jag även avkastad av min galna och oinridna 3åring Canon nu ikväll. Jag har därför en bula på ena smalbenet och kommer få ett fett blåmärke på högra låret, det ända positiva är väll att badsäsongen är över... 

Jag blir så otroligt trött på alla djur ibland
.

Tessi 22!

GRATTIS THERESE


DU ÄR BÄST!

RSS 2.0