Skör

Vet inte riktigt vad jag ska säga... Är inte på topp just nu, inte på något plan. Kan ju inte påstå att jag ligger på botten heller, inte heller att jag är påväg dit, för jag är påväg upp igen, men inte riktigt där... Det kommer, i sinom tid.


Cherry cherry Boom boom

I have something that i love long-long, but my friends keeping telling me that something's wrong. Then I met someone... I met somebody cute and finally got each other and that's funny. And babe, there's nothing else I can say, I wish you'd never looked at me that way...

There's nothing else I can say, eh eh.

Härlig helg.

Hemma i Sthlm där det trillat ner en och en halv decimeter snö under min vistelse i goa gbg. Underbart tycker jag, gillar när det knarrar lite lätt under fötterna på en!

Men tillbaka till GBG... Sammanfattningsvis har det varit en händelserik och rolig helg som snyggt toppades med en svensk seger i världscupen, sug på den ni alla fotbollsfantaster till sportjournalister. Jag förväntar mig publicering imorgon! Otroligt skickligt gjort av Svante Johansson. Nämnas bör även Rolf-Göran höll hög klass även denna helg.

Kanske dags för lite sömn nu då jag både ska jobba och går på föreläsning i skolan imorgon. Sen fyller roomie 22 också, så det blir kalas hemma på kvällen. Stressigt med andra ord, absolut dags för refrängen nu. Bye



GBG

Nu åker vi till Göteborg!


Jogging jogging.

Igår sprang jag tvåan på Älvsjö IP, måste börja lite lugnt nu eftersom tandoperationen har hållit mig borta ifrån träning i nästan två veckors tid...

Haha det jag funderade på var hur jobbigt det en gång var att springa tvåan när man gick i skolan. Det var verkligen en oändligt lång sträcka att ta sig runt, framförallt då älvsjöjoggen gick av stapeln typ 1996. Idag är tvåan verkligen lilla lilla rundan som inte tar mer än 10 minuter - en kvart att knata sig runt i lugnt tempo.

Det får bli femman idag tror jag, sjukt fint väder ute vilket ger massa extra energi, underbart!

Anna har börjat blogga...

Ni måste bara spana in min stureplanskusin till roomies blogg!

Annas Blogg
Stureplan ur en kassakossas ögon





forever young!

Tack för alla gratulationer!

Nu är man ett år äldre igen. Känns bra faktist, ingen ålderskris än sålänge :) Vi pratade faktist om det igår... Det här med att vara ung eller inte, gammal eller inte... Jag kan ibland tycka att till exempelt mina föräldrar är gamla, medan min mormor tycker att de är unga.

Min mormor är för övrigt ett bra exempel på att livet inte slutar efter 30... Hon är ständigt på språng och går ut festar, reser, dejtar m.m.. Haha kör helt enkelt. Nu har hon träffat en ny man, Bert. Jag har inte träffat honom än men blir väl snart hoppas jag!

23


23 år idag!

Snart ett år till...

Ett av samtalen från Tessi idag:

- Imorn fyller du år Malin Fredriksson!!!!!!

- I know!

- 23 år woho!

- Fan va gammalt egentligen...

- Jag vet, jag kommer börja fylla neråt nu, så jag blir alltså 21 i november.

- Haha det blir du ju inte!

Helt allvarligt svarade hon bara, JO! Haha jag ska oxå börja fylla neråt, men inte än, kanske vid 28 års ålder eller någonting, känns rimligt :)

Ny vecka, nya friska tag...

Förra veckan var verkligen katastrof. Jag mådde inge bra av olika anledningar, så det är otroligt skönt att få lämna den till det förflutna och istället se framåt!

Vecka som kommer blir nog desto roligare. Började redan idag när jag vara och hälsade på Canon och red runt lite på Vängsjöberg... Sedan fyller jag år på onsdag och till helgen blir det GBG, någonting att se fram emot :)

Måste passa på att tacka min bästa vän för Mouli-tröjan jag fick på alla hjärtans dag! Jättetack Tessi, du är grym grym grym!

Always and forever <3



Mästarnas mästare







Jag och min påträngande tandvärk kollade precis på mästarnas mästare. Första gången jag såg det faktist. Underhållande program där föredetta idrottsstjärnor tävlar mot varandra. Någon som jag framförallt fastnade för var Per Elofsson! Vet inte riktigt hur jag ska beskriva honom, men han verkar ha fötterna på jorden samtidigt som glimten finns där i ögat och det är enligt mig en mycket bra kombination. Hoppas han tar hem hela skiten!

tandsjuk

Dagens aktiviteter har bestått av film, film och eh.. film. På tandkirurgens rekommendation har jag tagit det lugnt och hela tiden hållt huvudet högt, sov till och med sittandes, vilket i och försig gick sådär...

Äta får man inte heller, endast flytande och väldigt mjuk föda är okej. Dagens meny har bestått av en tallrik ananasyoghurt till frukost, löskokt havregrynsgröt med mjölk till lunch, och till middag köttsoppa på burk som jag just precis nu sitter och surplar i mig. 7 dagar ska jag hålla mig till denna flytande föda, lite tungt faktist då min fantasi inom ämnet rinnande mat inte är överflödig... En bra sak är väll att jag inte riskerar någon viktuppgång under närmaste veckan i alla fall, haha.

Klarade operationen.

Back home and still alive. Haha alltså det gick faktist bra hos tandkirurgen. Han var blixtsnabb och när jag trodde att han bara skulle titta sprutade han in bedövningen, blev helt chockad! Men jag tror att det var grymt att jag inte visste när sticket kom. Började inte ens grina, eloge till mig ;)

Nu sitter jag här med en halvt bedövat ansikte och svullnad över högra kinden. Fick med mig ett helt A4 med grejer att tänka på efter en operation. Bland annat står det:

Det är normalt att man får en svullnad i och utanför munnen efter operationen. Svullnaden kan finnas kvar i 5-10 dagar. Blåmärken kan förekomma.


Haha kul, ingen utgång till helgen med andra ord :P

Juste, bara en grej till, ring inte! Jag kan inte prata utan dregglar bara så fort jag öppnar munnen, mysigt...

Tandoperationsdags :S

Nu är det drygt en och en halv timme kvar tills operationen tar fart. Jag har en visdomstand som växer åt fel håll och ska därför plockas ut, idag... Jag har haft ångest över det här sedan den dagen jag fick operationstiden. Bara det att dom kallar det operation och inte "utdragning av tand" gör mig nervös. Det är inte tanden jag är bekymrad över, skiter väll i tanden, att de kommer att dela den i fyra bitar och sedan plocka ut en bit i taget spelar ingen roll. Att de ska sprätta upp tandköttet är för mig inte heller någon stor grej. Däremot det första, första och värsta, bedövningssprutan är någonting jag fasar över. Jag är fruktansvärt rädd för sprutor och kommer antagligen att bita kirurgen i ren panik. Det här blir den 5e tanden jag får utdragen och jag hoppas verkligen att det blir den sista! 


Grejer

Okej, en snabb och säkert helt ointressant uppdatering:


Bra grej: Alcazar var klart bäst i första omgången!


Dålig grej: Jag ska dra ut en tand imorgon och har dödsångest över detta.

Bara en grej: Ska se Beck med Moha nu... 



trööött

Vill inte gnälla eller så men jag måste erkänna att jag nu är fruktansvärt trött, har varit en lång helg med många vakna timmar i streck. Igår var det ju tävling för första gången sedan oktober, snacka om att jag var laddad! Klockan 05.00 lämnade vi stallplan för att sedan vara tillbaka 21.15, tilläggas bör att jag inte var klar i stallet för ens efter 22.

Imorse kändes det därför som rena sovmorgonen då klockan inte ringde för ens 06.30, haha skadad man är... I alla fall jobbet kallade idag, men nu nu nu sitter jag bara här och tar det lungt för första gången denna helg. Sitter och väntar på att klockan ska exakt 19.40 så att jag kan se reprisen av Melodifestivalen som jag missade igår :)



Me Hijo <3


 


Grinda och skaft

Tessie ringde och berättade att hon varit i Sickla och shoppat... Jag frågade om hon visst vart Horse låg, det är nämligen den enda affären jag känner till i Sickla. Hon trodde sig veta och påpekade att:

- Dit kan man gå om man vill köpa grinda och skaft!

- Haha, va?

- Ja, heter det inte så, grinda och skaft?

- Men gud grimskaft? Grimma och grimskaft?

- Haha jaha, grimma och skaft!

- Aa men grimma och grimskaft!

- Okej då...

Hon har mycket och lära, mina kära vän Tessi :)


04.00

Fick precis reda på att morgondagens ost och vinkväll hos Frida blir flyttad. Jag är grymt tacksam över det då jag har insett att lördagens tävling startar alldeles för tidigt och att jag bor alldeles för långt ifrån tävlingsplatsen. Detta kommer i sin tur att resultera i en alldeles för tidig uppgång, nämligen klockan 04.00 på lördag morgon. Helt hysteriskt! Jag måste verkligen älska den här sporten... 


Hard rooock.

Nu är jag precis hemkommen från en spelning på Harry B James. Aa det är sant, hårdrocksklubben Harry B James... Patties vän spelade med sitt band och jag hängde på. Helt okej faktist även om jag brukar dra min egna gräns vid rock då hårdrock brukar bli liiite för mycket. Men som sagt, ganska ballt live.

Någonting som däremot inte var lika ballt var mitt försök till en rockig image. Jag brukar kunna vara rockig, ibland. Men inte just ikväll, slutade istället med att jag såg ut som en countrydonna i min cerise-rosa skjorta... En rockig grej var i alla fall att peace-fingrarna för ovanlighetens skull byttes ut mot riktiga rock-fingrar, vilket säkert även det gör sig bra på kort, haha...

...



Till mästerskapet gives blott en bana
ren som solens väg uti det blå,
att syfta uppåt och det högsta ana
men aldrig tro sig mästare ändå.

Duktiga prinsessa!

Idag har min 4åring för första gången i sitt liv genomfört en träning utan att gå på bakbenen en endaste gång. Är otroligt stolt över min prinsessa just nu. Så om någon vill be mig om en tjänst är det en bra dag idag då Linis prestation kommer hålla mitt humör på topp resten av dagen!



Första februari

Eftersom jag har bloggat dåligt senaste veckan tänkte jag slå på stort och skicka iväg ett andra inlägg för idag nu. Har egentligen inte så mycket att komma med förutom att jag försöker följa Beck samtidigt som Anna gör sig iordning för utgång och spelar typ världshistoriens sämsta musik, vet inte ens vad genren kallas men tänk grov huvudvärk så har du det...

Men musiken stör mig inte så jättemycket eftersom det tonar ner det läskiga i filmen en aning, är ju lite rädd av mig när det kommer till läskig film. Inte för att Beck är så jätteläskigt, men ändå, den kan vara det, ibland... I alla fall om man tittar på själv.


Ska kolla vidare på Gunvald och gänget nu..!


Träningshelg.

Har varit på träningskurs igår och idag. Otroligt kul att verkligen få pröva formen ordentligt. Kan säga att vi inte snackar någon toppform här inte, haha men helt okej ändå. Hästarna var fina i alla fall, även om Hermie var på tok för pigg...

Nästa helg blir det tävlingsdebut för i år, ser fram emot det, som fan ;)

RSS 2.0