Ny pärla!

Min nya bil är hemma nu!



Snyggis!


Pat 25!

Igår var det fest för Pat! Men hon fyller egentligen år idag, 25 häftiga år liksom ;) ...och jag har säkert varit med 20 av dessa, rätt coolt faktiskt :)) Trots 5 timmar sömn efter en intensiv tävlingshelg har jag nu satt på mi klänning igen, min kusin har nämligen studentmottagning! Dags att kila alltsååå...


Stort grattis fina fina vän <3


Dreamteam

Hijo gjorde det idag igen!! Efter att inte ha tävlat på 7 månader gjorde han två starter i Vaggeryd med två vinster som resultat. Duktiga Me Hijo! Och Lina var felfri igen <3 Om hon skulle vara min mamma skulle jag va den mest bortskämda ungen i världen... Jag är för trött för att skriva mer nu. Trött och glad, för jag tycker att mina hästar är världens finaste!



Härliga hästar!

Finaste Me Hijo gjorde en strålande come back med en seger idag. Visserligen låg hinderna endast på 1,20 men gud vad fin han var! Det är så härligt att han är på gång igen <3 Goose har gjort två bra rundor med ett pet (eller rivning som man tydligen ska säga enligt Malle och Jenny), stolpe ut för en annars mycket skötsam Goosi. Och Lina gjorde sitt (igen!), två felfria rundor blev dagens resultat. Hon är fantastisk min FinLina!

Gummi gjorde väldigt fina rundor men fick med sig nått hinder i varje klass förutom en då hon var felfri och hamnade precis utanför placering. Det måste bara vända snart och rulla in placeringar känns det som...

Nu blir det lite grillat och sedan rosé med J! Vi ska bara prata om hästar, inga killar (de sköter sig liksom inte... haha).



Fantastiska häst!


Framme. Äntligen!

Äntligen framme! Sitter och väntar på middag mitt i smålands skogar... Imorgon blir det tidigt, Hijo har startnummer 3 i dagens första klass. Jag och Moa ska dela på soffan, hoppas hon inte kommer att vara så klängig, jag orkar liksom inte med det. Haha. Oki night!


Love!


Dans, Vaggeryd och ny häst!

Det verkar vara någon sorts Serbisk afton på Piggis ikväll... Anna och co ska ut och göra stan ikväll, alltså på riktigt, inte bara jobba som de brukar. Det spelas, vad ska man säga... orientalisk musik? Jag tycker att det är sådär men gjorde i alla fall ett tafatt försök till någon sorts magdans, troligtvis ingen vacker syn. Men lite kul ändå, fast inte som igår när vi rockade loss i köket och jag ramlade baklänges rakt på städskopet. Haha, en händelse som man kanske inte borde skylta med, men känner jag Anna rätt så vet nog redan halva Stockholm om det så det är väll bara att bjussa på den ;)

Imorgon åker vi i alla fall till Vaggeryd. Jag tar med mig dream-team med Lina, Goose och HIJO (längtar!!) och hoppas på en lyckad helg... Jenny skulle ta med rosé så det borde bli lyckat, haha... Mosi tar med sig Fabi, Maav och en ny spännande häst! Ett sjuårigt sto som haft föl och inte gjort så mycket.

Jag hoppas att Maav och Goose kommer vara i form, det är nämligen väldigt kul när jag och Moa kan fajtas i omhoppningar med dessa två. Båda är både snabba och försiktiga, de två hästarna som vinner mest i vårat stall. Maav är snabbare än Goose om banan består av snäva svängar medan Goose slår Maav om det handlar om att kapa galoppsprång. Men vi har ju såklart inte bara varandra att tävla emot! Skulle dock kunna tänka mig att satsa en peng på Gummi och Maavfiu. Maav 22 år är i storform och Moa är revange-sugen efter en stolpe-ut-tävling i Falun. Den som lever får se helt enkelt... 



Skulle varit klockrent med en bild på min dansvurpa här.
Men så kul ska vi inte ha, håll istället tillgodo med en bild på nya hästen, Contessa ;)


Falun i backspegeln - Hijos come back i sikte

Sitter på kontoret nu... Lite pappersarbete efter en grym helg i Falun! Söndagens resultat var lite halvdana men tors-lörd hoppade hästarna fantastiskt. Tror att det sög lite musten ur både mig och dem. Junioren får helt klart den största guldstjärnan efter att verkligen ha blommat ut och hoppat felfritt i 3 av 4 starter :)

Stort grattis också till Malle som vann båda 1,50-klasserna med Corre - Imponerande! Och till Madde som debuterade Queen och kom 3a i lördagens 1,50! Riktigt riktigt grymt!!

Hoppade förresten Hijo imorse och det är så att man får rysningar... Vilken häst jag har i honom! Visst, han försökte kasta av mig både två och tre gånger... men så han hoppar :)) Jag vill också rida 1,50 och jag tror att han är hästen som kan hjälpa mig med det. Längtar tills nästa helg då han ska göra sin första tävling sedan oktober förra året. Han kommer vara hemsk och hur bråkig som helst, men det är han liksom värd ändå...


Snart gör han come back!


Falun

Datorn är fortfarande inte i form... Sitter just nu vid mammas laptop i Falun. Jag och Moa är här och tävlar i helgen. Hästarna har hoppat som bara den och alla mina har redan tagit pris. Duktiga!! Bäst hittils är faktiskt lilla haren som har hoppat hem tre rosetter och ett täcke (som lottades ut bland de felfria, vilket tur jag hade där...) Och Goose har vunnit en klass! De verkar trivas i Falun och är så fina allihopa!!




Whistler!

Whistler var den bästa hästen idag (aldrig hänt tidigare...). Han skötte sig HELA ridpasset, otroligt duktig min busiga Corlensky - D-Day-häst <3




Här var han 2 månader gammal, och tempramentet har hållt i sig... 


Lite reflektioner, yees.

Söndag kväll och Melissa Horn på Spotify. En skörsöndag alltså, men ändå inte då helgen har varit härlig. Dock alldeles kort, som vanligt...

Unghästarna var väldigt duktiga igår, dem liksom Eric Sa..ade. Mias lägenhet var väldigt fin, ko-bonden var snygg (i alla fall enligt Malle, som funderar på att söka till två...) och vinet samt den för-min-skull gjorda spelningslistan satt som ett smäck. Tack för den!

Kul också att träffa tjejerna från Sthlmsfolket. Detta idag... 

Stall-ledigheten har även varit ett stort plus idag, ibland behöver jag distans. Ringen på långfingret, vänster hand, är ett minus. Jag får inte av den! Louise tror att det beror på åskan, hon fick inte av sig sin ring heller... Typiskt!

Snart ny vecka. Nya möjligheter. Jag kommer att satsa på Dalarna, det blir tummen upp! Tjingeling



Kände mig inte så fotogenisk men hittade en bild
på snygg-gummi, på den här datorn som jag lånat.
Ganska osammanhängande till texten. Men nu blev det så...


Teknikstrul

Jag saknar bloggen. Vilken fjortis man är, som saknar en blogg... Men det är nog skrivandet i sig jag saknar, ett kravlöst skrivande som öppnar för kreativitet. Min datorladdare är trasig och datorn i sig har laddat ur. En mindre lyckad kombination...

Men förutom det så är det prima liv. Jag har träningsvärk och ska chilla ikväll. Imorgon är det dags för 4-åringarna att få tävlingsrevanch efter Aspvik. Även Fiston ska få följa med och busa av sig lite. Spännande. Kan som vanligt gå hur som helst.

Återkommer när tekniken ostrular igen. Tack och hej dumma datagrej!

Trött och rätt nöjd.

Måndag efter en solig helg i Sandviken! Jag är väldigt trött med samtidigt nöjd efter en helg med välhoppande hästar och behagligt väder :) Lena var med och hjälpte oss och det var jättebra!

Alla hästar utom Idas gamla pållar tog två priser var på tre starter, tror att Spirit och Fabio behöver lite mer kärlek, skärpning på det Sistah!

Nu gör vi en ändring i tävlingsplaneringen. Vi struntar i lilla Åby och åker till Falun istället, som alla andra haha. Alla insisterade på detta utom jag, men för mig spelade det ingen roll och vid närmare eftertanke så klingar Dalarna bättre än Norrköping. Helt klart. 



Helgens stjärnor


Grattis

Grattis Gummi på födelsedagen och till segern!!


Moa fyller 19 idag och Maav är tre år äldre...


Lina imponerar, igen...

Jag vet att jag är lite tjatig, men Softline H ger mig inget val... Hon är ju bäst! Nu har hon kvalat till Falsterbo, på sina två första försök. Jag tror att jag är hennes största fan, och hon växer i mina ögon hela tiden. Jag funderar på vad jag har gjort för att förtjäna en sådan fantastisk häst? 

 


Bästa!


Högbo

Hej hopp från Högbo!! Vi är faktiskt på årets första meeting just nu... Hästarna har hoppat mycket bra idag, eller nästan alla i alla fall :)

Vi har med oss JR (eller haren som han förvandlas till när han är rädd, vilket han oftast är...), Lina, Gancho, Spirit, Fabio och Maav. Alla har fått pris utom Fabio och Spirre, men Spirit förtjänar ett efter en finfin runda med en klantig ryttare på ryggen. Maav skulle ha vunnit dagens 1,30 om han inte rivit sista hindret, såå synd! Men han fick ett pris i alla fall eftersom han var snabbaste fyrafelaren i klassen.

Det fick bli en liten snabb uppdatering från Sandviken. Nu är jag så trött och måste chilla lite! Haha skönt förresten att de spelar BB-låten i tävlingshögtalarna, det gillar jag ;) 



Spirit var fin idag :)


Björn kom tillbaka!

Vart är du Björn? Jag och Tessi började kolla på Björn Gustafssons DVD häromdagen. Jag har aldrig sett den förut och oj vad jag hade missat något!! Jag nästan grinade av skratt... Han är bara för skön! Frågan är bara var han har tagit vägen...? Hm. 



 

Glöm hundtricket, ragga med C-körkort!

Jag har glömt att berätta en rolig grej som hände i fredags... Jag och Jenny stod och visade leg (man är ju så ung och fräch, skulle kunna vara 17...) för en assnygg krogvakt. Han tog Jennys körkort och tittade på det, tittade sedan på Jenny och sedan återigen på körkortet. Han blev impad. "Har du C-kort... Lastbil... Coolt!"

Haha C-körkort är fan respekt! Visste inte att man kunde använda det som ett raggningsknep. Hm.. men nu vet jag det! Måste ta C-körkort... snart!



Respekt Jenny ;)


Dåligt Aspvik!

Blir ett minus till Team Aspvik idag... Min fråga är hur man kan flytta en tävling som skulle hållas inomhus och istället hålla den på en utebana som sträcker sig parallellt med en hage full av bifftjurar?? Inte så jättekul när man åker iväg med två 4-åringar som bara varit ute en gång tidigare och ska försöka kvala till championatet. Båda två var livrädda men tog sig i mål trots detta, tyvärr ingen felfri :( Men men duktiga hästar ändå, många hästar som inte ens hoppade långsidan vid tjurarna. Tråkigt!


Bushästen var liksom många andra tjurrädd idag.

 

RSS 2.0