Team E.L.I.T

Vi kom upp med en brilliant idé i lördags. Nu har det till och med skapats en facebook-grupp (fatta vad seriöst det här är!!). Här har ni det, med administratörens egna ord:

Under gårdagskvällen firades inte bara en gammal man, utan något mycket större skedde samtidigt. Team E.L.I.T skapades! Team E.L.I.T har ett mål, och det är att vinna över Bromma. Lagnamnet säger ju en hel del om hur bra vi är och I laget ingår fyra elitryttare och två "medhjälpare".


Den första uppgiften blir att fixa heja-ramsor och jag vet att Hanna hade en bra början på den igår...


Cribba är tränare och samordnare av kick-offer, och ibland träningar.


Återkommer med mer info när laget är anmält. Förresten, ska jag anmäla direkt till ELIT-allsvenskan eller ska vi börja lite försiktigt?



I det här superteamet ingår alltså: Wilhelm Leissner, Hanna Oldenburg, Christoffer Gottlieb, Charles Danielsson och så jag själv. Vi söker även efter en juniorryttare, en grym juniorryttare som även pallar för trycket då det kommer att festas en del under våra kick-offer.

Såå watch out för detta dream-team i vår!! (Det är inte bara Bromma som får se upp nu, varningar går härmed ut även till Jump club och Årsta Runsten...)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0