REVANSCH!

VI VANN UNGHÄSTPOTTEN!!!!!

Vilken revansch det blev idag :D Jag började dagen med att vara snabbast i en 1,30 med Goose. Men att hoppa snabbare i mål än ryttare som Irma Karlsson och Nicole Holmén är inte mycket värt när man har ett nedslag med sig... Trots det är jag glad, Goose har blivit så avspänd att det inte bara går att rida fort nu, det går även att svänga snabbt, både före och efter hinder. Känns som om han utvecklats ett snäpp till på senaste tiden, duktiga Go West! En annan häst som visat framfötterna i helgen är Moas Quintus Fabio som verkligen gjort come back! Felfri i två 1,30 och 0+4 i en 1,35 (den första på tre år!). Hur kul som helst!!

Men bäst av alla var självklart SOFTLINE H! Det finns inga ord för hur fantastisk hon är. Världens finaste som nollade sina tre 1,30-klasser i ösregn på slirig gräsbana. Härligt också att få göra det på hemmaplan! Vilket stöd man får från sin hemmaklubb, känns mycket roligt. 

Jag och Moa hoppade in nästan 12 000 kr i helgen varav 8 300 kr var fina Linas förtjänst! Vi firar detta med att fira Idas födelsedag. Det gör med andra ord ingenting att det regnar ute, vi håller humöret uppe ändå :)

Läs om Linis Tidningen Ridsport





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0