Några roliga händelser från helgen.

Midsommar i händelser.



Anna har inte kunnat sova någonting på nätterna. Peter vände på sig högljutt om hela tiden, Pontus snarkade och Mattis pratade i sömnen.



Pontus har haft problem med sin snoriga näsa. Han valde mellan tändvätska och salubrin för att få bukt på problemen. Valet föll tillslut på salubrin. Det sved tydligen.



Anna fick flest myggbett av alla. Eftersom hon smetade in sig i cocoskräm, var hon som ett vandrande tropiskt paradis, alla mygg ville helt enkelt ha henne.



Mattis däckade tydligen på en klippa vid Skundern första natten. Han vaknade till lite av att ölen spilldes ut i sovsäcken men somnade sedan obekymmrat om för att vakna vid 12-snåret dagen efter. 



Peter somnade sittandes bredvid mig när vi tittade på film. Han vaknade sedan till lite halv och mumlade Alejandro Alejandro innan han sedan somnade om helt igen.



Under filmen The last castles slutscen hissade Robert Redford en flagga som man i filmens skede trodde skulle firas upp och ner. Mattis utbrister då motsatsen och avslöjar därmed filmens slut varpå Linus påpekar - Men kul för Malin som inte sätt filmen innan... Och nej, det var inte så kul för mig. 



Linus tyckte att han städat klart övervåningen efter några drag med damsugaren i köket. Han missade dock mattan där det låg en halv hamburgare med cheddarost från gårdagen, samt några kalaspuffar.



Anna vann i TP endast på grund av att hon var i samma lag som Peter. Linus däremot förlorade på grund av att han var i samma lag som mig, men jag lådsas att det var tvärt om...



Jag och Anna skulle vara lite företagssamma och byta kol i grillen medan grabbarna kollade på fotboll. Vi kastade ner den gamla kolen bland brännässlorna i äppelträdgården. När vi sedan skulle fylla på ny kol insåg vi att det var ett hål i grillen. Mattis förklarade att vi måste lägga dit gallernätet innan vi fyllde på, alltså det nätet som vi precis innan kastat ner bland de 1 meter höga brännässlorna...



Peter, Mattis och Pontus letade febrilt efter den rätta stavningen på Hallelujah på youtube imorse. De ville nämligen väcka Jenny med den låten, då hon tydligen ogillar den. Efter 10 minuters tid hade ingen löst stavningen och någon kom på idén att söka på sångaren Kurt Nilsen istället. Låten hittades men operationen avbröts eftersom ingen i slutändan vågade genomföra den.


Pontus skulle skämta med Anna när hon tänkte hoppa ur Andres sportbil genom att flytta framsätet för att hon skulle kunna hoppa ut för att sedan flytta tillbaka det innan hon hann resa sig. Problemet var bara att Annas tå kom i kläm och hon började skrika rakt ut.



Vattnet i huvudbrunnen har varit bristvara i helgen. Mattis och Pontus skulle därför duscha under en knapp meter hög kran dit vatten pumpas fram. Pumpen står under en stor björk på en åker. När vi jag och Anna tillsammans med grabbarna skulle gå dit, ifrågasätta Pontus Mattis badbyxor varpå han frågade - Vadå, ska du stå där naken eller? Pontus svarade - Men det finns väll draperi? HAHA behöver jag säga att han blev lite besviken...?



När allt tillslut var packat, städat, låst och alla tagit plats i bilen och påbörjat sin resa hem kom Anna på att hon glömt sin mobil. Bara att vända den fullproppade bilen och åka tillbaka. Tur att den inte hunnit längre än till Snorvallas...
 




Men vart är draperiet??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0